okudum tekrar, teşekkür ederim tavsiyeniz için
ben tavsiye falan etmedim sadece bunların normal karşılanması benim garibime gitti, ama tabi herkes her olaya aynı tepkiyi verecek değil, belki kızılmayacak kadar hafife alıyosunuz ama normal olduğunu söylemesin kimse herşey bi yana bir kayınvalide bir anne, gelini ve oğlunun yatak odasına asla karışmaz, karışmamalı bunu bari normal bulmayın.
ne olursa olsun hiç kimse bana yatak odamı soramaz. kaynanamın bana sorması imkansızdıilk günden sınırları koydum çünkü. yeni evliyken bebek kıyafetleri örmüş milletin içinde bana gösteriyor torun istiyorum diye ben kaşlarımı çattım sadece eşime söyledim oda kızmış annesine bir süür borç ödüyoruz ne çocuğu diye. birkaç kez yanımda eşime dolaylı yoldan sordu yine eşim tersledi seni ilgilendirmez dedi. erkekten bitiyor hepsi kaynanalar dengesiz oluyor ama eşlerimiz annelerinin ağızlarını kapatmazlarsa böyle iyice arsız olurlar. benim birde işyerimdeki bayan sorup durudu her gün duş alırım sabah geldiğimde saçlarım nemli olur hııı yine iş becermişsiniz felan derdi onuda tersldim birkaç defa soramadı bir daha. böyle insanlara yüz vermemeiz gerekiyor kime ne bizim ev halimiz yatak odamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?