eşinin yazdıklarını okudum..Açıkcası mantıklı da gelmedi.kendisinin doğru olduğunu düşünen insan buraya zaten girip,kendini savunmaz sonucta biz kimiz ki.kimse kimseyi tanımaz.?
kayınvalidesine bebeğini teslim etmek istememiş olabilir saygı duymalıyız.güvenmiyor demek ki.sizler olsanız güvenmediğinzi birine kaynanazda olsa teslim eder misiniz
yaa sabahtan beri azimle sabredip mesajlarını okuyorum ama çok yıkıcısın
ve bekarsın canım.
Evlenmeden daha böyleysen evlenmiş halini düşünemiyorum.
Senin yaptığın tek seni bağlar şuanda, ama konu sahibinin yaptığı davranış kendiyle beraber en az 3 kişiyi daha bağlar.
Bir yuva kolaylıkla kurulmuyor.
Mücadele gerek, emek gerek.Yaşamadıkların hakkında insanları yönlendirme çok hoş değil bu.
doğru yazmışsın arkadaşım.sağol.
kayınvalidenin asla gelinin yatak odasına girme gibi bir hakkı yok.girmemelide.şahsen ben girmem.gelinle öyle yatak muhabbetine de asla girmem.yakıştıramam kendime.
BU DAVRANIŞLARI ONAYLADIĞIM İÇİN TEPKİ VERMEDİM MESAJIMDA.
ama konu sahibinin çok abarttığını, düşünüyorum.kocaya evin mutluluğuna bu kadar yansıtmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.birde bahsettiğin gibi , kayınvalidesine verip veriştiren, yorumların senin de yazdığın gibi.daha kötü etkileri olacağını düşünüyorum.
BÜTÜN SÖYLEYECEĞİM BU.
bana veryansın edenler , etsinler, site sahibi, sanırım.küfürü, hakereti dikkate alacaktır.
benim sözlerim hakaretse, kayınvalide için yazılanlarda büyük hakaretler o zaman onlara da ceza verilmeliydi diyorum.
Bende bu kısımda sana katılıyorum.
Tamam biz kadınlar duygularımıza hakim olamayıp patlayabiliyoruz ama
hep kötü taraftan bakmamlı.
Bende kayınvalidemle çok sorunlar yaşadım ve henüz 1,5 yıllık evliyim.Eşimde başka şehirde üstelik.
Belki yazılarımda okuyan olmuştur ilişimizi.
Ama bir taraf alttan almazsa ilişki çıkmaza girer.
Kolay kazanılmıyor hiçbirşey.
Ben eşimin ailesinden dolayı nerdeyse 1 yılımı iikimizede haram ettim.
Annen böyle, teyzen şöyle, kardeşin böyle diye.
Ne kadar boş olduğunu lüzümsuz gerildiğimizi şimdi gördüm.
Kayınvalidem iftira bile atmaya kalktı.
Ama dedim boşver kızım ya Ah alanın ahı kalmaz yerde.
İnsanım ben önce, onlar yaptıklarından utansın.
Biliyorum ki birgün herkes yaptığındn utanacak.sabrediyorum edebilidiğim yer kadar.
Artık eşime bu saçma konuşmaları yapmıyorum
ve gördümki lafsız hayat çok daha kolay, keyifli, huzurlu.
Saldırmak işteyene kapı açık.Bazı şeyleri onarmak içinde aynı şekilde.
Hayat 2 dudağın arasında şekilleniyor.
Bence allah rızası önemli.
Gözlemlediğim kadarıylada konu sahibi arkadaşım bu kadın melek olsa sana yaranmaz.
Çünkü sende çok tepkilisin ona.
Haklı olabilirsinde ama eşinin annesi o, çocuğunun ecdadı.
Yazıktır günahtır hepinize.
Germe kendini, hayatını çekirdek ailene haram etme.