sizler nasıl yatak odası mahremini sormasını iyi niyetle değerlendiriyorsunuz.ne kadar genişmişşiniz?
arkadasım benim iki gündür üzüntüden sütüm kesildi dört aylık bebeğime mama elimde geziyorum memede uyumak istiyor süt gelmeyince yarım saat ağlıyor biboronda tutmadı hersey öle kocamın anlattığı gibi toz pembe deil sürekli konuyu kapatmaya calışan benm bak sinirliyim bi müddet konuşamayalım bu konuları diyen benm duruyo duruyo annemle aran ii olmazsa sonumuz yok diyor ben ne yapım şimdi oo çirkef içtenm pazarlıklı annesini unutmaya çalışıyorum oda tekrar tekrar hatırlatıyor hiç beni düşünen yok ne kadar stres yaşadığımın farkında deil kayınpederbile ne olmuş yani laf tasıdıysa demiş karısını korumuş beni hiç koruyan yok yok annem haklı yok annem haklı bırakın arkamda yüzüme bile savunmuyor adam beni deil işte annesi haklı deil bu kadar kafaya takmazdım haklı olsaydı göz var nizam var
YORUMSUZ YAZIYORUM
YAZIKLAR OLSUN
ANNE ne demektir şöyle bir silkinin arkadaşlar ve kendi annenize gösterdiğiniz inceliği birazda eşinizin annesine gösterin lütfen.
zamanında tuzlayarak büyüttüğü oğlunu hiç garipseyerek koca diye seviyorsunuz evleniyorsunuz.
size yakın olmak istemiş belki samimiyetin dozunu kaçırdığın anlamamış ama allah aşkına.
dinimizde erkek evlat, eğer bakıcı yoksa düşkünken, anasının altından almak zorunda.komşuma kızı yoktu oğlu hastanede aynen böyle altından alarak baktı.yıllardır da eşiyle hala evde bakıyor.
SORUYORUM
evlenince hemen kocanızın anası ortadan yok mu olsun, ölsün mü, torun sevgisi yaşamasın, mı
bence
konu sahibinin kayınvalidesi yumuşak huylu, aksine rahatsız olan gelin, yani bize dert yanan arkadaş, saldırgan, kocasının anasını kıskanan bir hallerde.
bizler çocuk doğurmadıkmı, büyütmedik mi, ne ümitlerle evlendirmedik mi.
gelin gelsin bizlere böyle duygular beslesin diyemi.
KONU SAHİBİ ARKADAŞI DA, ONA YORUMLARINDA DESTEK VERENLERİ DE KINIYORUM.
allah vicdan versin diyorum.
zamanı geldiğinde de kendileri gibi gelinleri olsun , yaptıklarının aynını görsünler diliyorum.
olumlu yaklaşanlardan biri olarak üzerime alındım yazıdğınızı.
iyiniyetlidir demedim ama konu sahibinin büyüttüğü kadar değil dedim.
geniş değilim meraklanmayın.
ama ne kadar da genişmişsiniz diye saldırıda bulunmak hiç hoş kaçmadı bence.
durduk yere germeyelim gene konuyulmaz:
su aşamada hic bir seyin önemi yok yatak odası mahremiyetine girdi mi bu arkadasımız bu yakınmalarında sırf bu sebepten şiakeyt etmekte yerden göğe haklı.
kayınvalidesi saygısızın en önde bayrakla ip tutanıymıs.bir evli çiftin odasına kapı calmadan girmek ne demek..nefret etmekte de haklı.
su aşamada hic bir seyin önemi yok yatak odası mahremiyetine girdi mi bu arkadasımız bu yakınmalarında sırf bu sebepten şiakeyt etmekte yerden göğe haklı.
kayınvalidesi saygısızın en önde bayrakla ip tutanıymıs.bir evli çiftin odasına kapı calmadan girmek ne demek..nefret etmekte de haklı.
YORUMSUZ YAZIYORUM
YAZIKLAR OLSUN
ANNE ne demektir şöyle bir silkinin arkadaşlar ve kendi annenize gösterdiğiniz inceliği birazda eşinizin annesine gösterin lütfen.
zamanında tuzlayarak büyüttüğü oğlunu hiç garipseyerek koca diye seviyorsunuz evleniyorsunuz.
size yakın olmak istemiş belki samimiyetin dozunu kaçırdığın anlamamış ama allah aşkına.
dinimizde erkek evlat, eğer bakıcı yoksa düşkünken, anasının altından almak zorunda.komşuma kızı yoktu oğlu hastanede aynen böyle altından alarak baktı.yıllardır da eşiyle hala evde bakıyor.
SORUYORUM
evlenince hemen kocanızın anası ortadan yok mu olsun, ölsün mü, torun sevgisi yaşamasın, mı
bence
konu sahibinin kayınvalidesi yumuşak huylu, aksine rahatsız olan gelin, yani bize dert yanan arkadaş, saldırgan, kocasının anasını kıskanan bir hallerde.
bizler çocuk doğurmadıkmı, büyütmedik mi, ne ümitlerle evlendirmedik mi.
gelin gelsin bizlere böyle duygular beslesin diyemi.
KONU SAHİBİ ARKADAŞI DA, ONA YORUMLARINDA DESTEK VERENLERİ DE KINIYORUM.
allah vicdan versin diyorum.
zamanı geldiğinde de kendileri gibi gelinleri olsun , yaptıklarının aynını görsünler diliyorum.
edepli ol arkadasım ağır gel biras çileden çıkartma beni sende kim oluyorsun anne ve babanın değerini herkez bilir kimisi az kimisi daha çok sever kaynanamı yakındanmı tanıyorsunda böle yazıyorsun düzgün edepli konuşmayı bilmiyorsan yazmayacaksın yorum esmeraldada yaptı kendine göre yorumunu edepli bi şekilde sesimi çıkarttım mı hayır......kendine gel kendine 3 kuruşluk aklın var onuda bana verme gerek yok ...... böle aşaglayıcı yorum yapanlara site sahibi ceza vermesi gerekir site sahibine duyrulur
ben ilk yorumumda sana hitaben sölemedim baska yazanlarda vardı sen niye üstüne alındın.?
senin yaptığın kadın terörü başka bir sey değil..ılımlı yorumlar yaptığını idda etmişşin.ben öyle düşünmüyorum.
neyse benim yazılarımı kopyalama artık.cnkü benim ilk cümlemde hemen alıntı yapıp cevp verdim..senin adını kullanmıs mıyım?
edepli ol arkadasım ağır gel biras çileden çıkartma beni sende kim oluyorsun anne ve babanın değerini herkez bilir kimisi az kimisi daha çok sever kaynanamı yakındanmı tanıyorsunda böle yazıyorsun düzgün edepli konuşmayı bilmiyorsan yazmayacaksın yorum esmeraldada yaptı kendine göre yorumunu edepli bi şekilde sesimi çıkarttım mı hayır......kendine gel kendine 3 kuruşluk aklın var onuda bana verme gerek yok ...... böle aşaglayıcı yorum yapanlara site sahibi ceza vermesi gerekir site sahibine duyrulur
sizler nasıl yatak odası mahremini sormasını iyi niyetle değerlendiriyorsunuz.ne kadar genişmişşiniz?
her kez seviyesini çok güzel belli ediyor
arkadasım birde yatak odasının kapısını calmadan girdiğini söyledi konıu sahibi.ve gülerek art niyetli bir sekilde oruclu musun diye sorduğunu da söyledi ayrıca mutfağa çekip sormus yani nebilim..neden kenara cekip soruyor kesinlikle art niyet var
ne biliyim arkadasim aklima o geldi. ramazan diye. yatak odasina
girmesini zaten kimse normal karsilamaz. diger konuya esinin yazdiklarini okudun mu?
neticede biz bir kisinin agzindan duyup yorum yapiyorduk. onuda okuyunca
sanki gelin sinirli kayinvalideyi yanlis anlamis gibi geldi
sastim kaldim bende. Allah yardimcilari olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?