arkadaşlar kaynanamla ilgili sıkıntıları merak edenler için açıyorum

sizler nasıl yatak odası mahremini sormasını iyi niyetle değerlendiriyorsunuz.ne kadar genişmişşiniz?

olumlu yaklaşanlardan biri olarak üzerime alındım yazıdğınızı.
iyiniyetlidir demedim ama konu sahibinin büyüttüğü kadar değil dedim.
geniş değilim meraklanmayın.
ama ne kadar da genişmişsiniz diye saldırıda bulunmak hiç hoş kaçmadı bence.
durduk yere germeyelim gene konuyu lmaz:

umarım sütünüz geri gelir, benim de 4 aylık sadece mamayla beslediğim bebeğim var anlıyorum sizi.
ama şöyle bir durum var.

benim kocam melek gibi adamdır derim hep. ama sizin yazdıklarınızı ben yazmış olsam -ki geçen sayfada da söyledim- annesi her ne kadar haksız da olsa hooopp dur bir dakika der.
ne olursa olsun o benim annem, sen nasıl onun hakkında olur olmaz konuşursun herkese der. değil de gelip ben karımı çok seviyorum demek.
siz kocanızın bunları okuma ihtimalini bile bile hala annesi hakkında burda çirkef, içten pazarlıklı yazabiliyorsunuz.
hayran kaldım cesaretinize gerçekten. akannehir

sen kimsin ki bizi yargılıyorsun?demek ki sizin yemekte kaynanaız kocanıza soruyor nasıl korunuyorsun neleri yaptığınızı falan...yatak odanıza giriyor heralde.. sizde konusuyorsunuz mideniz baya genişş baya bayaa...
sen bizi kınıyorsun ya biz seni kınamıyoruz aksine böylesine geniş mideli bir arkadaslar hayata renk katar,ve doğruları öğretir.sen bu geniş midenle hep kal burda emi:hulya:

esmeralda ya bende katılıyorum, bende bunları yazsam eşim beni keserdi heralde :))

Eşinizin yazdıklarını henüz okumadım. Kayınvalidenede hak vermiyorum ama Esmeralda arkadaşıma katılıyor olayları bu boyuta getirecek düzeyde bir nefret görmüyorum. Söz konusu kendi anneniz olsada böyle düşünecekmiydiniz bilemem. Burada ne anneleri okuyoruz ama genede annemdir vazgeçemem yazıyor arkadaşlar eşinizin vazgeçmesini nasıl düşünürsünüz. Yapmayın arkadaşlar biraz anlayış sadece bizde bir söz vardır. Ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna nasıl siz çocuğunuza kıyamazsınız bu eşiniz ve annesi içinde geçerli. Tamam hataları olabilir ama bu hatalrı kültürsüz, cahil kadın olarak değil de yaşlı belki okadar ince düşünemiyor olarak baksanız bu kadar nefrete yol açmazsınız.

arkadaş haklı ya da haksız bu göreceli bir konu.
ama benim ya da başkasının geniş olup olmadığı konusu -en azından benim için- yoruma açık değil.
biz arkadaşın kayınvalidesini ya da kendisini tartışalım.
daha ılımlı yorum yapanın genişliğini değil.
çünkü şu ana kadar haddimi aşan bir yorumum olmadı konuya; dolayısıyla aynı hassasiyeti bekliyorum..

edepli ol arkadasım ağır gel biras çileden çıkartma beni sende kim oluyorsun anne ve babanın değerini herkez bilir kimisi az kimisi daha çok sever kaynanamı yakındanmı tanıyorsunda böle yazıyorsun düzgün edepli konuşmayı bilmiyorsan yazmayacaksın yorum esmeraldada yaptı kendine göre yorumunu edepli bi şekilde sesimi çıkarttım mı hayır......kendine gel kendine 3 kuruşluk aklın var onuda bana verme gerek yok ...... böle aşaglayıcı yorum yapanlara site sahibi ceza vermesi gerekir site sahibine duyrulur

ben ilk yorumumda sana hitaben sölemedim baska yazanlarda vardı sen niye üstüne alındın.?
senin yaptığın kadın terörü başka bir sey değil..ılımlı yorumlar yaptığını idda etmişşin.ben öyle düşünmüyorum.konu sahibide görünen o ki düşünmüyor son yaptığı yoruma göre
neyse benim yazılarımı kopyalama artık.cnkü benim ilk cümlemde hemen alıntı yapıp cevp verdim..senin adını kullanmıs mıyım?

Son düzenleme:

arkadasım dur hızlı girdin konuya sakin ol..
sanmıyorum bu konudan ötürü ceza vericeklerine topikleri incelersen küfürlü yazanlar var sırf kocaları aldattı diye..onlara bile ceza verilmedi konuları kapanmadı buna hic verilmez.yapılacak en iyi sey onun varlığını yok saymak sen canını sıkma güzel kardeşim

üzgünüm altta alıntı yap butonu var ve ben gene yorumunu alıntıladım.
ben sana gayet usturuplu cevap verdikçe sen bayraklarını açmaya devam ediyorsun.
sen ne düşünürsen düşün umrumda değil.
kadın terörü yaparım yapmam, genişim değilim bunların kararını vermek sana düşmez.
çok şükür ki bunları yapıyor da olsam, edebiyle yapmayı biliyorum; senin gibi olur olmaz saldırararak değil.
solundan kalkmışın sanırım.
haydin Allah çarşına pazar senin..

Konunun basından beri millete laf yetiştirme cabasına girmişşin sen,fakat yanlıs adaya carptın bu sefer.üzgünüm...
ben hic bir seyin kararını vermedim,kişiler fikirlerinde özgürdür.fikr-i beyan serbesttir.
senin için verilebilcek bir karar yok,çünkü bir insana dair karar verebilmek için onu tanımak,sizle benzer dünya görüşünün olması,(örn.basitçe herkese laf yetiştirmemek,kadın terörü yapmamak,kültürsüzlüğü ve namus anlayısının baltalanmasını mesru kılan bir düşünce sistemi içinde...))benim sizin gibi bir insan için yürütebilceğim fikir yok..haydi yolun açık olsun

her kez seviyesini çok güzel belli ediyor

sizler nasıl yatak odası mahremini sormasını iyi niyetle değerlendiriyorsunuz.ne kadar genişmişşiniz?

arkadsim ben iyi niyetli olabilir dedim. cunku ramazan ayiymis
benim esimde oruc tutmuyor 30 gun boyunca bazen tutuyor bazen tutmuyor, dayanamiyor cunku
yani illa birlikte olmalari gerekmiyorki. belki annesi ona kahvalti hazirlamak icin sordu
iyi niyet derken ben bunu kasdettim.

Korunuyormusunuz diyede sormus sanirim, bu annesini ilgilendirmeyen bir konu
bu konuda siniri asmis. neticede herkesin akli fikri var. korunur yada korunmaz.
KImseye karismamak lazim. herkes yapicagini bilir.

Ama sunuda demeden edemeyecegim. Ben ilk konuyu okudugumda konu sahibinin
arkasinda duranlardanim, onceki yazima bakarsa bulur. Ama esinin yazisinida okuyunca
ben acikcasi bir iletisim kopuklugu oldugunu dusundum. BUnun icinde dedigim gibi
konusmak lazim.
Bazen anneler benimkide dahil torunlari icin dogru olduguna inandiklari seyleri
soylerler. benim kizkardesimin dogumu olucak yakinda bana herseyi soruyor
boyle sordugu halde bile haddimi asarim diye cekiniyorum. ama yigenim icinde
kendime gore en iyisin istiyoum. o da benim bir parcam.
BU kayinvalide icinde gecerli o da torunu icin iyisini ister.
ins sorunlariniz duzelir ama inanki yeni dogum yapmis olmanin verdigi ruh halide var sende
arkadasim kendimden biliyorum. sinirli asabisin, cunku haksizliga ugradigini dusunuyorsun
zaman herseyin ilaci umarim zamanla duzelir. ama sunu soyliyim esin anlayisli birine benziyor. kendinizi yipratmayin, birde vitamalt icersen eger sutun artar canim stres yapma

arkadasım birde yatak odasının kapısını calmadan girdiğini söyledi konıu sahibi.ve gülerek art niyetli bir sekilde oruclu musun diye sorduğunu da söyledi ayrıca mutfağa çekip sormus yani nebilim..neden kenara cekip soruyor kesinlikle art niyet var

her kez seviyesini çok güzel belli ediyor

profilinizi inceledim siz bir kayınvaldesiniz hemde gelininizlede problem yasıyorsunuz ama sunu unutmayın ki herkesin yaşamışlığı farklıdır ne siz benm kayınvalidemsiniz nede ben sizin gelininizim ltfen kıyaslama yapmayarak yorum yapın

alkisalkisalkis tebrik edrm çok ince düşünüyorsunuz ayrıntıları alıp tepeden bakmadığnz için ayrıca tşkr ederm

ne biliyim arkadasim aklima o geldi. ramazan diye. yatak odasina
girmesini zaten kimse normal karsilamaz. diger konuya esinin yazdiklarini okudun mu?
neticede biz bir kisinin agzindan duyup yorum yapiyorduk. onuda okuyunca
sanki gelin sinirli kayinvalideyi yanlis anlamis gibi geldi
sastim kaldim bende. Allah yardimcilari olsun.

denizzelda bence bu konuya çok fazla takılmadın mı?
Tamam çok hafife alınacakta bir mevzuu değil ama her insan
anlayışlı olamayabiliyor.
Bence burda görev konu sahibi arkadaşada düşüyor.
Anne bizim mahremimiz var, lütfen kapı çalmadan girme diyebilir.
O düşünemiyorsa eğer düşündürülmeli.
Bence biraz çözüm arnmalı sadece infazlarda bulunmamalı.
Arkadaşı bu yaptığınız yorumlarla dahada gaz getirebilirsiniz (herkes için diyorum)
Dikkat edin burda yırumlar facia ya da neden olabiliyor.
Lütfen esnek olmaya çalışın.

canım haklısında birde şöyle birşey var.
Erkek anneleri duygu sömürüsü yapmayı iyi biliyolar.
Onlar tecrüübeli, oğulların yanında melek, yokluğunda felaketlik rolü alıyorlar.
Haa bazılarıda var ki gerçekten saflıktan böyle şeyler soruyor.
Eşini okuyunca bende öyle anladım ama erkek çok adil bakamıyor.
Yazıkki erkekler ne zor durumda kalıyorlar...

eşinin yazdıklarını okudum..Açıkcası mantıklı da gelmedi.kendisinin doğru olduğunu düşünen insan buraya zaten girip,kendini savunmaz sonucta biz kimiz ki.kimse kimseyi tanımaz.?
kayınvalidesine bebeğini teslim etmek istememiş olabilir saygı duymalıyız.güvenmiyor demek ki.sizler olsanız güvenmediğinzi birine kaynanazda olsa teslim eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…