H
helenic
Ziyaretçi
pes diorum artık ben....
Bu pese bende anlam veremedim şakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pes diorum artık ben....
Bu pese bende anlam veremedim şakkıdı
Bence durumu eşinize anlattın onunla açık açık konuşun,
özelinizi anlatmasına izin vermeyin.
ve bence kayınvalidenizle mesafeli olun.
arayıp sormayın. umarım çözebilirsiniz.
herkes yerini bilese bu gelin kaynana problemi hiç olmayacak yaaa!
arayıp sormamak daha kötü olur canım ozamanda eşine sürekli neden arayıp sormuo bizi der tabiki oda gelir arayacaksın die baskı yapar sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın sonra eşinde snein ailene aynısını yapar ben yaşadıklarımdan bunları öğrendim benim eşim aileme karşı okadar saygılıki bende onu örnek alıorum tabiki dediklerinin altında kalmıorum ama belirli bir çerçevee yüzgöz olursan hiç sonunu getiremezsin dün kendi konumda çıldıran ben bugün bunları düşünüorum
arkadaş gelse de açıklasa, nasıl bu kadar şaşırtmayı becermişim onu merak ettim doğrusu
bende bundan bahsediorum işte kocanı tek gönderde iice doldursun orda gelmio gitmio die sende git gerekirse yerinden kalkma çoknfazla konuşma çokda kalma ama git hem eşinin ağzını kapatmış olursun hemde senin yanında seni çekiştiremez
kıs okaadr şey yazmış ve bence yaşadıkları hiç hoş şeyler diil ama siz bi problem olmadıgından bahsediosnz..
yanii geçerli bi sebeb olması için kafa gözmü patlatması lazım anlamıorum..
bunlar ufak ufak şeylerdir ama bi büyür kocaman bi alev topu olur..
be konu sahibi arkadaşın yaşadıkalrı şeylerde yenilir yutulur şeyler diil..
sadece buna normal bi olay gibi bakmanıza şaşırdım..
alkisalkisalkis
caldion bence evvela eşinin laf taşıma huyunu bıraktırman gerekiyor ki k.validen hakkınızda konuşacak söz bulamasın..ben k.validenden çok eşini hatalı buluyorum, hadi k.valideler eski jenerason, kendilerine yapılanları gelinlerine uygulamakta mahsur görmüyorlar, arada laf taşıyan kocana ne demeli?
arkadaşım bakın size hak veririm ya da vermem ama saygı çerçevisinde yorumumu yapmışım değil mi; o kadar uzun yazınızı okumuşum altına da yazmışım.
sadece siz haklısınız demedim diye, başka birinin bana yazdığı lafları alkışlamak neden??
yaşamayan yazmasın konuma dediniz; ben de size dedim ki ne yaşadığımı biliyor musunuz, önce hayat hikayesi mi anlatayım..
ama cevap vermediniz.
şimdi kalkmış bana karşı yazılmış birşey alkışlıyorsunuz, ayıp bence; gerçekten ayıp..
arkadaşım bakın size hak veririm ya da vermem ama saygı çerçevisinde yorumumu yapmışım değil mi; o kadar uzun yazınızı okumuşum altına da yazmışım.
sadece siz haklısınız demedim diye, başka birinin bana yazdığı lafları alkışlamak neden??
yaşamayan yazmasın konuma dediniz; ben de size dedim ki ne yaşadığımı biliyor musunuz, önce hayat hikayesi mi anlatayım..
ama cevap vermediniz.
şimdi kalkmış bana karşı yazılmış birşey alkışlıyorsunuz, ayıp bence; gerçekten ayıp..