sizler nasıl yatak odası mahremini sormasını iyi niyetle değerlendiriyorsunuz.ne kadar genişmişşiniz?
olumlu yaklaşanlardan biri olarak üzerime alındım yazıdğınızı.
iyiniyetlidir demedim ama konu sahibinin büyüttüğü kadar değil dedim.
geniş değilim meraklanmayın.
ama ne kadar da genişmişsiniz diye saldırıda bulunmak hiç hoş kaçmadı bence.
durduk yere germeyelim gene konuyu lmaz:
arkadasım benim iki gündür üzüntüden sütüm kesildi dört aylık bebeğime mama elimde geziyorum memede uyumak istiyor süt gelmeyince yarım saat ağlıyor biboronda tutmadı hersey öle kocamın anlattığı gibi toz pembe deil sürekli konuyu kapatmaya calışan benm bak sinirliyim bi müddet konuşamayalım bu konuları diyen benm duruyo duruyo annemle aran ii olmazsa sonumuz yok diyor ben ne yapım şimdi oo çirkef içtenm pazarlıklı annesini unutmaya çalışıyorum oda tekrar tekrar hatırlatıyor hiç beni düşünen yok ne kadar stres yaşadığımın farkında deil kayınpederbile ne olmuş yani laf tasıdıysa demiş karısını korumuş beni hiç koruyan yok yok annem haklı yok annem haklı bırakın arkamda yüzüme bile savunmuyor adam beni deil işte annesi haklı deil bu kadar kafaya takmazdım haklı olsaydı göz var nizam var
umarım sütünüz geri gelir, benim de 4 aylık sadece mamayla beslediğim bebeğim var anlıyorum sizi.
ama şöyle bir durum var.
benim kocam melek gibi adamdır derim hep. ama sizin yazdıklarınızı ben yazmış olsam -ki geçen sayfada da söyledim- annesi her ne kadar haksız da olsa hooopp dur bir dakika der.
ne olursa olsun o benim annem, sen nasıl onun hakkında olur olmaz konuşursun herkese der. değil de gelip ben karımı çok seviyorum demek.
siz kocanızın bunları okuma ihtimalini bile bile hala annesi hakkında burda çirkef, içten pazarlıklı yazabiliyorsunuz.
hayran kaldım cesaretinize gerçekten. akannehir