ayni sorunlari bende yasiyorum 3 aylik oglum var her gun gelir kayinvaldem gelsin bir demiyorum ama gelip karisiyor cocugu kalin gidirme der gidirmem cocuk usur niye ince gidiryorsun der soyle yap der yaparim yaptigi ters tepsin neden oyle yapiyorsun der sanki kendi dememis gibi kizar bagirirs her seye karisir yememe icmeme giyimime gezmeme her seye kendinin sevmedigi seyi yaptikmi cildiriyor bende sesimi cikarmam ama hic konusmam suratimi asar otururum boyle yaptimi ne giderim ne gelince konusurum oda kabahatini anlar sonra bir gun duzelir gene basa doner ama esime belli etmem hep iyi davranirim 2 senelik evliyim benim esimde annesine cok dusgun ve laf soyletmezdi sen yanlis anliyorsun alinganlik yapiyorsun abartma hem desene ne olacak desin ne var derdi annesi beni gorunce farkli oglunu gorunce farkli konusan bir kadin ben hamileligimin son aylarindayken tlfon etti konusuyoruz bana gorumceme oturmaya gidecelerini benimde gelmemi soyledi bende yorgunum gelmem siz gidin dedim niye gelmiyorsun annen gil yarim saatlik yerde haftada iki kere gidiyorsun gorumcen 5 dk yerde gitmiyorsun sende havaya girdin iyce hamileyim diye hep yatiyorsun yata yata buyudun dedi halbuki gunduz atmayi hic sevmem laf soyleyecek ya nerden girsem diye atti bir sey hoperloru actim esimde duydu hepsini sonra tmm gelecem dedim ama laf soyledi diye degil oglunun yaninda ne diyecek diye gittim esimede dedim annen seni gorunce ne diyecek bakalim dedim aynisi der dedi inanmadi bana neyse gittik yanimda oturyor esimde karsimda bugun nasilsin ne yaptinki yoruldun dedi temizlik yaptim dedim aman cocukmu var evinde kizim temizleme yorma kendini sen yorulup kendini uzdukce cocukda hisseder aman gozunu seviyim yavrum dikkat et dedi esime baktim hic beklemedigim bir anda esim anne tlfonda oyle demiyordun dedi ne oldu dedi ozmandan beri annesiyle tarisma oldumu aramizda anlatiyorum ben uzuluecegime kendimi yiyecegime ogrensin annesini artik oda biliyor ama neyaparsin gormek konusmak lazim annesi benim annem nasil bana birtaneyse onunkide ona genede saygiyi elden birakmiyorum ne ekersen onu bicersin ilerde bizde kaynana olacak ins. benden sana tavsiye kaynana kizip esine tepki gosterme sakin bunun faydasini degil zararini gorursun duymamazliktan gel gene kendi bildigini oku basta nasil tanirlarsa seni oyle bilirler bir kere boyun bukmeye gor sen icinden geleni yap ama esine iyi davran. ALLAH yar yardimcin olsun zor bi durum.