öncelikle yalnış hatırlamıyorsam sizinde yorumunuz için tşkr ettm neden böle yazdınız yazamazsnz demedm
alkışa gelince sadece düşüncesini doğruladım amacım size terbiyesizlik yapmak deildi neden üzerinize alındınız anlamadım ayrıca burdaki 40 küsür şahış hemen aynı yorumları yapmış arda 2 tane sizin gibi yorum yapan var hangisini dikkate almam gerekiyor sizce yinede yaptığınız yoruma saygı duyarım herseyide üzerinize alınmamanızı rica ederm
hem birde su acıdan bakın tabağınıza 1 tane sinek düştü çok acsanız sineği atar yemeğinizi yersiniz 20 tane düştüğü farzedelim ne kadar ac olursanız olun o yemegi çöpe dökersiniz dimi işte benmde yaşadığım 1 deil 5 deil 10 deil benm miğdem kaldırmıyor
evet teşşekkür ettiniz ama ben size hak vermedim diye kalkıp yaşamamış insanlar yazsın dediniz değil mi?
neyse..
ne demek neden üzerinize alındınız.
konuya değil sadece benim lafıma gelmiş bir yorumu alkışlayınca komşu kızının mı üzerine alınması gerekirdi; tabi ki ben üzerime alınacağım.
tabiki de benim yazdığım yorum çerçevesinde davranmak zorunda değilsiniz.
ama sadece 2 tane sizin gibi yorum yapan var, hangisini ciddiye alıyım değil;
yorum yapan herkesi ciddiye alın; ama uygulayup uygulamamak size kalmış.
çünkü ben sizi ciddiye alıp konunuza yorum yaptım.
bakın ne siz beni yaşadıklarınızın çok ağır olduğu konusunda ikna etmek zorundasınız; ne de ben sizi bana göre çok ama çok önemli şeyler olmadığı hakkında..
sizin yaşadığınız size zor gelir; tekrar ediyorum asla küçümsemiyorum yaşananları.
ama bu kişilikle de alakalı.
bana ters gelmez, size ters gelir yapı itibariyle.
bu yüzden ben katlanılası derim, siz öldüresi dersiniz.
neyse; umarım halledersiniz sorunları.
eşiniz de tehditvari konuşmalarından vazgeçer..
herksin problem ettiği şeyler farklıdır değil mi?
buraya yazılan herşeye haklısın mı demek zorundayız. çok şükür aklım, fikrim var benim de.
bana çok büyük sorunlar gelmedi, alev topu olur olmaz bilemem ama bana göre bu kadar büyütülecek şeyler değil.
ve hala normal bakıyorum, çoğu kişinin yaşadığı türden sorunlar. anormal değil.
he kimsenin derdini hafife almak değil bu..
peslik bir durum yok yani ortada.
siz konu sahibine tamamen katılırsınız ben katılmam.
nasıl ki ben sizin katılmanıza gözlerimi pörtletmiyorsam, siz de benim katılmamama pörtletmeyin
arkadaşın zaten bir sorunu var ve buraya fikir almak için yazmış siz niye konuyu bi şekilde kendi tarfınıza çektiniz teşşekür eder yada etmez her konuyu açan herkese tşk ederse işleri var valla böle düşünmeyin arkadaşım
tickerden anladıgım kadarıyla sizinde ayaz isminde yakışıklı bi oğlunuz var allah bağışlasın..
galiba ileriye dönük yerinizi sağlamlaştırıosunuz..
yani kaynanaları anca bu sebeble savunabiliceğinizi düşünüorum..
heleki bu akadaşın kaynanasını...
tickerden anladıgım kadarıyla sizinde ayaz isminde yakışıklı bi oğlunuz var allah bağışlasın..
galiba ileriye dönük yerinizi sağlamlaştırıosunuz..
yani kaynanaları anca bu sebeble savunabiliceğinizi düşünüorum..
heleki bu akadaşın kaynanasını...
teşekkür ederim, Allah size de nasip etsin inşallah.
yok ben böyle bir kaynana olmam sanmıyorum; ben kendi rahmetli kayınvalidemden nasıl gördüysem öyle bir kayınvalide olurum inşallah.
ama ben kaynanayı savunmuyorum, dikkat ederseniz.
kadının yaptıklarının normal olduğunu söylemeiyorum; sadece bu kadar kafaya takılabilecek şeyler olmadığını söylüyorum.
bakarsınız ilerde doğacak kızınıza kaynana olurum; ama merak etmeyin yumuşak başlıyımdır.
evlerden ırak demeyin yani hemen yerimseniben
[/COLOR]
arkadaşa ben de çok büyük sorunlar olmadığı yönünde yorum yaptım... yanlız burda ben kaynanayı savunan kimseyi de göremedim... sadece bazı hataların görmezden gelinebileceği; bu sorunların bir ailenin dağılmasına sebep olmaması gerektiği konusundaydı düşüncelerimiz....
özellikle bu işaretli cümle çok çirkin...siz nefret ediyorsunuz diye herkes kayınvalidesinden nefret etmek zorunda değil...
çirkinmi??
çirkin bi cümle yazsaydım o kırmızıyla işartelediğin yerde daha farklı bişiler yazıo olurdu..
ben kaynanamda nefret etmiorumki bunuda nerden çıkardınız...
ben sadece konu sahibi arkadaşın kaynanasından bahsettim..
kaynanaları savunmak dediniz ya onun için dedi sanırım arkadaş.
yani kaynanalar asla savunulası kişiler değildir gibi bir genelleme olmuş.
özelden genele kaçmış gibi..
konuyu açan arkadaşım siz sinirlenmekte gayet haklısınız bence , sorun etmeyin diyenlerin tekrar okuması gerekir , bir insanın kayınvalidesi neyle korunuyosunuz gibi bir soru sorabilir mi sizce? bu ne kadar doğru hayır korunmuyoruz dese ne dicek korunurken keyif alamıyoruz gibi bi kelime etse yada gelin bırakın Allahınızı severseniz ya böyle muhabbet mi olur kayınvalideyle, 2.si kayınvalideniz bir oğlunu kaybetmiş olabilir bu nedenle psikoloji bozulmuş ve sizin eşinizi elinden kaçıracağı ile kaygıları olabilir ama bunu size yansıtmaması gerekirdi diye düşünüyorum sonuçta tek oğlu kaldıysa kaldı bende bu mantığı anlamıyorum kaynanamın tek çocuğu var o nedenle çok karışıyo bütün hevesini bizden almaya çalışıyo ve bizde bişey demiyoruz kırmamak için böyle bişeyde olamaz sizin kaynananızın tek çocuğu varsa sizde teksiniz dünyada sizi üzmesine asla izin vermeyin, 3.sü de giderken çocuğu bana bırak da ne demek oluyor ha şöyle diyebilir kızım daha rahat ederim falan diyosan ben bakabilirim gözün arkada kalmasın herşeyin bi ifade şekli vardır, çocuğu bana bırak ay niye bırakcakmışım daha anne sıcaklığına muhtaç olan bi yavruyu belki yukarda söylediğim gibi ifade etse hayır anne çok sağol düşündüğün için ama sanırım yanımdayken daha rahat ederim aklım kalmaz en azından yorulsam bile dersiniz konu kapanır.Ama bütün bunlara rağmen hamilelik ve lohusalık psikolojileri farklı olabilir bilemiyorum yani abartıyor alınganlık yapmıyor ve herşey yazdığınız gibiyse bence çok haklısınız sinirlenmekte, size tavsiyem ne onu kırın nede kendinizin kırılmasına izin verin, bi kaç arkadalın dediği gibi eşi devreden çıkarıp direk kayınvalideyle konuşmak en mantıklısı galiba, dilerim en kısa zamanda geçer ve herşey eskisi gibi olur.Sıkmayın canınızı nolur.
okudum tekrar, teşekkür ederim tavsiyeniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?