Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dün ultrasona girdim bebeilerim 9+5 günlük olmuslar ya ben anlamıyorum benim tüp bebek dr tam günü gününe hesaplıyo birde diger dogum dr kontrol edince eksik cıkıyo anlamadım gitti ya aklım karıstı[/Q
aaaaaaaaaaa canım aynı sıkıntıları ve karışıklıkları ben yaklaşık 10 gün önce yaşadım.Kendi Tüp bebek doktorum beni ense kalınlığı için bir uzmana yönlendirmişti.Bebekler 12+3 olmalarına rağman o doktor 10+5 dedi.Ya dedim ki bi doktor bebeğin boyunu bile 1 haftadan fazla bir sapmayla hesaplıyor,milimetrik bir ense kalınlığı ölçümünü nasıl yapacak Allah aşkına.E tabi ben çok bozuldum.Nasıl yani,arada ciddi fark var,ölçüm doğru da bebeklerde gelişim problemi mi var,ölçüm problemi mi?Hemen kendi doktoruma döndüm ve bir iki gün içinde tekrar onun ultrasonuna girdim ve ölçüm normal düzeyde çıktı.Ben de kendi doktoruma bundan sonra başka bir doktora gitmek istemediğimi söyledim.Neden?Çünkü tüp bebeklilier transfer tarihimiz bile belli,ama gittiğimiz bir başka doktor bizim son adet tarihimiz üzerinden hesaplayıveriyor.Bu yüzden eksik yada fazla çıkabiliyor.Ben hamilelik takibimi de bu yüzden kendi doktorumda yapıyorum,bence bu karışıklığa düşmemek adına bence sen de başka doktoru değil kendi doktorunu dikkate almalısın hep:içelim:.
yerimseniben.
Peki arkadaşlar karnımız ne zaman belli olcak yaaaav?
Tubacım çok kasıyorlar mı insanı merak ed,yorum ben yaa,korkuyorum birazda?
badecim sen 11 haftalık hamilemisin,bebeklerin mi 11 haftalık?Rahim boyu mu ölçülüyormuş,o da ne yaa?