• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ilk ultrason görüntüleri 8 haftaya kadar alttan bakılıyor evet.Çünkü bebekler ve keseler zaten çok küçük ya.Sonra 8.haftadan sonra karından bakılmaya başlanıyor.
bana hep üstten bakıyo gerçi bi kere gittim pazartesi gidicem ikiz mi değilmi diye öğrenmek için kesin gene üstten bakar kalp atışları üstten belli olurmu acaba 6+2 günlükken benimki 4 haftalıkken üstten görünmüştü

bana hep üstten bakıyo gerçi bi kere gittim pazartesi gidicem ikiz mi değilmi diye öğrenmek için kesin gene üstten bakar kalp atışları üstten belli olurmu acaba 6+2 günlükken benimki 4 haftalıkken üstten görünmüştü

İşte henüz bebekler büyük olmadıkları için ilk görüntüyü de bir sonraki kalp atımı alışını da alttan bakıyorlar esasında.Ama sonraları karından bakmıştı benim doktorum.Tabi herkesin tarzı farklı demek kibenneyaptımki

ben de 8+1 ım ne zaman gıtsem hep alttan baktı dr um
9+4 te yıne gıdecegım bakalım ozaman nası bakacak
her seferıne soyunmak cok zor oluyo yaaa
ınsallah artık karından bakar

canım sanırım bundan sonra artık karından takip eder.Ama yine de hep hazırlıklı olmaktsa fayda var.Ne yapacaksın:sm_confused:

Kızlar mrb;ben 7 haftalık ikiz gebeyim ama hergün bir ağrım oluyor birgün belim ağrıyor birgün tek taraflı kasık ağrım oluyor,korkuyorum normalmidir acaba bu ağrılar??

Kızlar mrb;ben 7 haftalık ikiz gebeyim ama hergün bir ağrım oluyor birgün belim ağrıyor birgün tek taraflı kasık ağrım oluyor,korkuyorum normalmidir acaba bu ağrılar??

normal olduğu olduğu söyleniyor canım. benim ağrılarım 10. haftaya girene kadar devam etti. şimdi geçti gibi çok şükür hemde şiddetliydi bende korkmuştum dr ye sordum normal dedi. Allah kolaylık versin canım. şimdi bulantılarımın geçmesini bekliyorum 4 gözle..

Aynı kasık ağrısı bende de var.Hiç içim rahat değil ama,hayırlısı..

Umarım normaldir ya zaten ağrı olsa bi dert olmasa bi dert,mesela benim hiç mide bulantım olmadı diyebilirim niye olmuyor diye düşünüp duruyorum iyimi kötümü acaba diye...

offfff bir haftadır başım çok ağrıyor yaaaa,24 saat,uyuyorum uyanıyorum sürekli ağrıyor,sürekli yaaa..

offfff bir haftadır başım çok ağrıyor yaaaa,24 saat,uyuyorum uyanıyorum sürekli ağrıyor,sürekli yaaa..

canım gecmıs olsun bence druna mutlaka bır danış bırkac gun suren agrılarda kesınlıkle haberdar etmek gerekiyor.....a.s.

kızlar pompayla sut sagmak sutu hemen bıtırıyor mu????oyle bırsey duydum daCADIARZUsılıkon meme bası kullan ama pompa kullanma bıkac haftada sutun bıter dedıler hıc duydunuz mu?????????kaydirigubbakcemile5

lotus canım teşekkür ederim.ınan doktora görünmeye fırsatım yok desem inanırmısın yaa.Ama görünmek şart.
pompa olayını hiç duymadım,annem bu işlerde iyidir benim,onunla konunştuk ta,diyor ki sonuçta ha bebek emmiş,ha pompa çekmiş,her halukarda çekildikçe artan bişeydir süt diyor.Bebek emerse de artar,pompayla alınırsa da artar bence diyor,bence de mantıklı,değilmi?

Aman dikkat. Doktorunuz muhakkak söyulemiştir 3 aydan sonra çok dikkatli olmanız gerekecek diğer hamileler gibi olmayı hayal etmeyin erken doğum riski yüksek olduğundan ben 4 aydan sonra dinlenerek geçirdim nerdeyse hiç hareket etmedim buna rağmen 8 ayı zor buldum prematüre olacaklar diye çok korkmuştum. Ama diğer belirtileri ile ilgili bir sıkıntım olmamıştı. Şimdiden hayırlı olsun

:1shok:üstelik öyle yoğum çalışıyorum ki,diyorum ya doktora gitmeye fırsatım olmuyor.Şimdiye kadar bşr sıkıntı yaşamadım ama karnımda sancı ve kramplar oluyor bazen,bi de başımın ağrısı çıktı.Doktorum 4 hafta sonra gelirsin demişti en son ense kalınlığı ölçümü için gitmiştik.Şimdi de pipirikli gibi gün be gün doktor arayıp muayene istemekten çekiniyorum.Of yaaa..

:1shok: haydaaaaa..
Canım çok teşekkürler..

Minoseti bilmiyordum ben Parol alıyorum bu gibi durumlarda ama yine de ilaç almamaya çalışıyorum.
Hayır yani bunun bir sebebi vardır.Doktorum tansiyonuna bak arada dedi ama herşey yolunda. Bilmiyorum.Bugünlerde biraz daha iyiyim sanırım stres baş ağrıları...

arkadaşlar,merhaba,ben de katılabilir miyim aranıza?ben de ikiz annesi olacam inşallah :nazar: iki kese gördük,kalp atışlarını da duydum geçen hafta.mikroenjeksiyon tedavisi sonuc hamile kaldım.7.haftadayım.daha bulantı pek yaşamadım.baş dönmelerim ve uzun süre aç kalırsam bulantım var.siz günde kaç öğün yiyorsunuz?doktorum 7-8 öğün yap,sık ve az ye dedi.siz nasıl yapıyorsunuz?

Back