• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim gönül ikisinide tatmak yani bir kız bir erkek ister ama sağlıklı olsunlarda boşver onları ben de iki erkek isterdim ama 22 haftalık kızlarım olacak sağlık en önemlisi şimdi tüm dualarım bunun için

aman kızlar cinsiyet ne olursa olsun saglıklı olsunlarda..
ben nekdar sevinmistim doktor ikiz gebelik diyince ama ikiside gelismedi
gecen hafta kurtaj oldum, keske ikiside dunyaya gelseydi nekadar mutlu olacaktım

Aymak canım bebeklerin hayırlı uğurlu sağlıklı olsunlar inşallah.Esteryacım sana da teşekkür ediyorum,en kısa zamanda senin de çocuklarına kavuşacağına inanıyorum.Kafama taktığım cinsiyetleri değil tabi,insanların olur olmaz afedersiniz salak salak cahil cahil pat diye istenmedik yorumlar yapmaları.Hele bu insanın en yakınlarından olunca daha da sinir oluyor insan.Kimseyi memnun edemiyorsun kardeşim.Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da yavrularımız inşallah,seven bizimle olsun,sevmeyen uzakta kalsın,dimi..

lotus cum canım bilgilerin için teşekkürler.Bize burda yada bana özelde bu aletlere nerden ekonomik ulaştığını mesaj atarsan sevinirim canıma.s.

lotus cum canım bilgilerin için teşekkürler.Bize burda yada bana özelde bu aletlere nerden ekonomik ulaştığını mesaj atarsan sevinirim canıma.s.

canım sanırım topıclerde ınternet adresı vermek yasakmıs ozelıne yazdım ısteyen arkadaslarında ozelıne yazarım ........gercekten cok ekonomık bır bakın bence......a.s.

bu bulantılar ağrılar ne zaman biticekki :çok üzgünüm:

canım kac haftalık senın bebısler??????????ılk uc ay bıraz sor gecıyor be canım....bulantı normal ama agrı derken ne agrısını kastedıyorsun????? yınede druna sıkayetlerın konusunda bır danıs ıstersen.......:1hug:

Ya arkadaşlar sorması söylemesi ayıp ben bir de hamilelikte cinsellik nasıl oluyor,ilişkilerde dikkat edilmesi gereken neler var,bunu merak ediyorum:utangac:.Biz tedaviyle hamile kaldığımız için doktorumuz 12 haftaya kadar ilişki yasağı koymuştu.Şimdi de bu yasak kalktı ama ben endişe ettiğim için bişeye yaklaşamıyorum.Nelere ne kadar dikkat etmek lazım?Yani bebeklere bişey olmuyormu?Ayıp olmuyor mu meselakaydirigubbakcemile3?

canım kac haftalık senın bebısler??????????ılk uc ay bıraz sor gecıyor be canım....bulantı normal ama agrı derken ne agrısını kastedıyorsun????? yınede druna sıkayetlerın konusunda bır danıs ıstersen.......:1hug:
canım biz 8+5 olduk bugün inşallah. karnım aksıklarım belim ağrıyor ama az değil felaket şekilde dr normal dedi bilmiyorum sanki kimse bu kadar ağrıdan şikayetçi değil gibi.
Ya arkadaşlar sorması söylemesi ayıp ben bir de hamilelikte cinsellik nasıl oluyor,ilişkilerde dikkat edilmesi gereken neler var,bunu merak ediyorum:utangac:.Biz tedaviyle hamile kaldığımız için doktorumuz 12 haftaya kadar ilişki yasağı koymuştu.Şimdi de bu yasak kalktı ama ben endişe ettiğim için bişeye yaklaşamıyorum.Nelere ne kadar dikkat etmek lazım?Yani bebeklere bişey olmuyormu?Ayıp olmuyor mu meselakaydirigubbakcemile3?

canım öncelikle ben araştırmıştım başlarda dikkat ettikten sonra bişey olmaz deniliyordu. bebek kendisini koruyabiliyormuş tabi özel bi durum yoksa ortada. ayıp konusuna gelince gözlerini kapıyolardır heralde bebişlerimiz akıllı akıllı uyuyolardır yada :utangac: birde tavsiye edilen bazı nasıl diyim işte şekiller var onları araştır istersen korkarak geçmez okadar zaman gibi geliyor bide sonrasında lohusalık dönemi var.. Rabbim bebişlerimizi korur inşallah. bu arada utandım neler söyledim neler ufff :utangac:

arkadaslar ikiz gecbelık dönemım bulantılar harıcınde çok iyi gidiyo devamlı midem bulanıyo 6.haftaya girecegım neredeyse ne zaman biter bu bulantılar offfff

canım normal hamılere cınsellık bellı sartlarda serbest........ama bana dr larımın soyledıgı yorulmak,agır ıs yapmak ve cınsellık erken dogumu tetıklıyor,cunku bız ıkızız......tedavı bebegı olsun yada olmasın ıkız hamılelıkte ılıskıye grmek rahım agzını gensletecegınden tavsıye edılmıyor,,,,cunku zaten rahımlerımız normal hamıleye gore ıkı kat agırlık tasıyor,gevsemeye cok musaıt.....o yuzden mısal bızım evde ılıskı sozkonusu bıle degıl:utangac:yerimseniben
canım biz 8+5 olduk bugün inşallah. karnım aksıklarım belim ağrıyor ama az değil felaket şekilde dr normal dedi bilmiyorum sanki kimse bu kadar ağrıdan şikayetçi değil gibi.

canım öncelikle ben araştırmıştım başlarda dikkat ettikten sonra bişey olmaz deniliyordu. bebek kendisini koruyabiliyormuş tabi özel bi durum yoksa ortada. ayıp konusuna gelince gözlerini kapıyolardır heralde bebişlerimiz akıllı akıllı uyuyolardır yada :utangac: birde tavsiye edilen bazı nasıl diyim işte şekiller var onları araştır istersen korkarak geçmez okadar zaman gibi geliyor bide sonrasında lohusalık dönemi var.. Rabbim bebişlerimizi korur inşallah. bu arada utandım neler söyledim neler ufff :utangac:
canım dr oylr dıyorsa normaldır hamıslıgın daha cok yenı bırcok hamıle bel ve kasık agrısından sıkayetı...... ama ben olsam agrılar bu sekıldeyse tek bır dra guvenmem ıkıncısıne mutlaka gıder bır danısırım canım belkı bır caresı bulunur .........a.s.:nazar:
bulantı için neler yapıyosunuz önerılerınızı bekklıyorum

canım bulantı ıcın genelde dınleneceksın,ayaklarını uzatıp yatacaksın dık oturmak mıde asıdını yukseltır bı yuzden yanma ve bulantı artar...o yuzden gevsek bırakmalısın mıdenı.bıde tuzlu kraker,leblebı atıstır,yaglı ve agır yemekler yeme..druna danısırsan eger belkı bır ılac tavsıyesınde bulunur sana rahatlarsın.....:nazar:a.s.

Ya bu dönem ilişkisiz olmaz yaa,of ne bileyim lotuscum:utangac:pamuk sekerciğimin söylediğine gibi lohusalığı da var bu işin :delphin:.Offf neyse..
Mide bulantısı için aç kalmamak lazım.Kesinlikle az az sık sık tuzlu bişeyler atıştırmak lazım,12 haftaya kadar idare,sabır canım.Sonra sonra geçiyormuş yavaş yavaş..

16. haftadan sonra yavaş yavaş geçmeye başlıyo mide bulantıları eskisine göre çok iyiyim mide bulantlarım ara ara oluyor ama bunada şükür allah yardımcınız olsun arkadaşlar 16. haftaya kadar sıkın dişinizi

arkadaşlar bende şu an üçüz hamileyim ama kokulara karşı çok hassasım helede sigara ve dışardan gelen yemek kokularına çok sinir oluyorum midem bulanıyor bulantılarım var ben şu an 9, haftadayım daha kötüsü olurmu acaba ...yoksa henuz başlamadımı ...

xxnilxx canım hayırlı olsun bebeklerin ve hamileliğin öncelikle.ışte genel şiakeyt mide bulantısı.Sanırım daha fazla artmaz,inşallah yani.Ben de yemek kokularına sinir oluyorum gerçekten,ama bulantım pek yoktu.Tiksinme farklı bişey sanırım seninki de şimdilik bu kadarsa inşallah hafif atlatırsın canıma.s.

inşallah canım ya tşk ederim içimi rahatlattın eskisi gibi yemek yiyememek çok kötü en önemli zamanlarımda oysaki güzel beslenmem lazım bu durum hiç iyi değil benim için

arkadaşlar bende şu an üçüz hamileyim ama kokulara karşı çok hassasım helede sigara ve dışardan gelen yemek kokularına çok sinir oluyorum midem bulanıyor bulantılarım var ben şu an 9, haftadayım daha kötüsü olurmu acaba ...yoksa henuz başlamadımı ...

öncelikle hayırlı olsun canım. aynı haftalardayız ve aynı şikayetleri yaşıyoruz. yiyecekleri düşündükçe bile midem bulanıyor durup dururken kokuları geliyor burnuma deli oluyorum. bu aylarda normalmiş. kimisinde 3. aydan sonra geçiyormuş inşallah bizimkilerde geçer.beslenme konusundada haklısın bebeklerimiz için iyi olmuyor bu durum ama yinede ilk başta olması bizim için avantaj. bebklerimiz ilk 3 aydan sonra dışardan biizm aldığımız gıdalara ihtiyaç duyacaklar bildiğime göre. inşallah 3 hafta içerisinde şikayetlerimizden kurtuluruz hayırlısıyla.

Canlar siz bebekler için endişe etmyin.Çünkü onlar siz beslenmeseniz de sizin deponuzdan tüketiyorlar:lepi:.Protein,kalsiyum sibi ihtiyaçları bebekler zaten sizden alıyorlar.Siz aldıklarınızı aslında kendiniz için alıyorsunuz.Ne şartlarde ne bebekler doğuyor dimi.
Sonra bu mide bulantıları Bhcg yükselmesine bağlı olarak artış gösteriyor,yine 12.haftadan sonra falan da iyice düşüş gösteriyor,Yani çok az bir zaman daha sabır inşallah.Bir de neden doktorunuzdan bu konuda ilaç yardımı almıyorsunuz?Ban doktorum ilk ultrason görüntülerinde 8.haftadan sonra mide bulantın artış gösterebilir.Bu olduğunda çıkarıyormusun,sadece miden mi bulanıyor yada tiksiniyormusun buna tahammülünle alakalı ilaç verelim demişti.Ama ben çok şükür belirgin bi şey yaşamadığım için ilaç desteği almadım.Ama yerinizde olsam,hamileliğinizi çekilmez yapmak yerine doktorumdan destek alabilirimmyerimseniben

Back