• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Tubacım ben de 8 haftada gittim en son,sonra sorunsuz geçtiği için hamileliğim bi daha 4-5 hafta sonra gelirsin demişti.Şimdi bugün gideceğim doktora ama o kadar özledim ki,bi daha bu kadar zaman bırakmam arada,iki haftada bir de olsa,görmek istiyorum açışçası..

canım benım tüp bebek yöntemiyle oldu ilk denemeydı ve tuttu şükürler olsun 13 nısanda kalp atısları için gidsdecegız doktora doktoru aramıstım bitki çaylarına devam et dedi ben bitki çayı olaraak sadece ıhlamur içiyom ve içtiğimde sankı benı bi sıcak basıyo terlıyom gibi oluyom baskada bitki çayı içmedım arkadasım

İşte ben öyle bişeyler duymuştum,sağlığın keyfin canın nasl istiyorsa öyle yap,ama doktorunun sözünden çıkma derim canıma.s.

arkadaşlar merhaba çok güzel bir başlık açmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim bende inşallah ikiz annesi olucam 10 haftalık hamileyim ama belim çok ağrıyor böyle bir sorun yaşadınızmı ağrıyıda braktım sanki devamlı bişey batıyo belime yardım ederseniz çok sevinirim hihoyyyt

arkadaşlar merhaba çok güzel bir başlık açmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim bende inşallah ikiz annesi olucam 10 haftalık hamileyim ama belim çok ağrıyor böyle bir sorun yaşadınızmı ağrıyıda braktım sanki devamlı bişey batıyo belime yardım ederseniz çok sevinirim hihoyyyt

canım hayırlı ugurlu olsun bebıslerın....:CüvCüv:ben sıddetlı bır bel agrısı cekmedım ama yenı hamılelıkte rahım genısledıgı ıcın vs oluyormus bel agrısı....daha senın cok yenı ya bol bol uzan dınlen kendını yorma sakın........sevgılerımle.....a.s.

Canım benden de bi hayırlı olsun sanasüprizzzzz.Bu ilk dönemlerde herkesin şikayeti farklı faklı olabiliyor.Demek senin de bel ağrın var,Allah kolaylık versin.Belinin altına inca bir yastık,rulo yapılmış bir havlu koyup bol bol uzanarak dinlenmelisin bence de.Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkllı bebekler diliyorum..

Kızlar dün doktora gittik biz de ense kalınlığı için,burda bikaç kez bahsetmiş olabilirim.Allah'a şükür sağlıkları gaayet iyi :nazar: ve ultrason sayesinde cinsiyetlerini de öğrendik,iki tane erkek bebek :1rolleyes:.Tabi durumu hemen kendi ailemle paylaştık,sonra da kayınvalidemlere gittik,ama onlar hiç tepkisiz kaldılar,sinir oldum.Bi hayırlı olsun bile demedi görümcem.Eşim zaten bi tenaesi kız olsun istiyordu,bebeklerin sağlıklı oluşuna cinsiyetlerine bile sevinemedim.Zaten bu aralar herşeye çok kırılıyorum.Bu da üstüne geldi.Canım sıkkın:1closedeyes:..

Kızlar dün doktora gittik biz de ense kalınlığı için,burda bikaç kez bahsetmiş olabilirim.Allah'a şükür sağlıkları gaayet iyi :nazar: ve ultrason sayesinde cinsiyetlerini de öğrendik,iki tane erkek bebek :1rolleyes:.Tabi durumu hemen kendi ailemle paylaştık,sonra da kayınvalidemlere gittik,ama onlar hiç tepkisiz kaldılar,sinir oldum.Bi hayırlı olsun bile demedi görümcem.Eşim zaten bi tenaesi kız olsun istiyordu,bebeklerin sağlıklı oluşuna cinsiyetlerine bile sevinemedim.Zaten bu aralar herşeye çok kırılıyorum.Bu da üstüne geldi.Canım sıkkın:1closedeyes:..

canım olur mu oyle sey baskalarına kızıpta sakın sevınmemezlık etme.....nasıpse dunyaya saglıklı ıkı yavru,ıkı erkek getıreceksın bundan onemlı bısey varmı?hepımızın dılegı hayırlı ve saglıklı yavrular degılmı daha ne ıstıyorsun???bosver mılletı canım hamıslıgın tadını cıkar,ogullarını uzme.....tekrar hayırlı olsun sonuclarınız darısı dogumlarına olsuna.s.:nazar::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek::lepi:

kızlar bır suru topıge yazdım........bır ınternet sıtesınde arcelık bebek urunlerı cok ındırımde mama robotu 39.40 lıra,bıberon ısıtıcı ve sterılızator 39.90 lira,tek sterılızator 19.90,tek bıberon ısıtıcı 19.90 lira...ben bıkac bısey sıparıs ettım bıle..ısteyenlere ozel msj atarım sıtenın ısmını.......90 lıra uzerıne kargo ucretsız.......bence bır bakın mutlaka....bılgılerınıze....:1hug:a.s.

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım. Allah oğullarına sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeklerin için hiç bişeyi takma kafana, ben öle yapmayan çalışıyorum. canını hiiçççç sıkma canım :D

lotus çok incesin canım,çok teşekkür ederima.s..Bu aralar öyle hassasım ki kendimi tanıyamıyorum,ama bugün daha iyiyim.Çok haklısın,hepimizin sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olur inşallah:1rolleyes:.
Bu arada bu saydığın aletler hakkında araştırma yapacak düzeyde bir hamilelikte olmadığımız için bilmiyoruz,yani en azından ben.Bunlar gerçekten elzem eşyalar mı?Yani alınması faydalı olur diyorsan şimdiden alalım biz defisfisfis?

hayırlı olsun canım. Allah oğullarına sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeklerin için hiç bişeyi takma kafana, ben öle yapmayan çalışıyorum. canını hiiçççç sıkma canım :D

Çook teşekkür ederim tubacım,yukarıda da yazdığım gibi sizler de aynı şeyleri yaşıyorsunuzdur muhakkak,çok değiştim,yani böyle çok alıngan,çok çabuk ağlayan,bazen de çekilmez biri oldum.Herşeye düşünmeden çok duygusal tepkiler verebiliyorum,ben böyle değildim:utangac:,inşallah bebeklerime sirayet etmez.Ama bugün daha iyiyim,bi de burda daha da rahatladım:1hug:.Tekrar teşekkür ederim canım.a.s.

öncelikle merhabalar kızlar

bende 8+2 ikiz annesi (nasipse) olarak aranızdayım. malum tedirginliklerim çok fazla korkularım desem daha yeridir. merak ettiğim konu 3. ayınıza girerken çok büyümüşmüydü göbüşünüz kendimi çok şiş hissediyorumda..

Hymarry canım gözün aydın ne güzel sağlıklılar bence kimseyi umursama bak doğsunlar nasılda sevmeye can atarlar halanız babaanneniz. önemli olan sen bebişlerin ve eşin gerisini boşver. ne güzel benim eşimde erkek istiyor ikisinide hayırlısı artık :)

arkadaslar

ben bebegimin kalbimin atmamasi nedeni ile kurtaj oldum hatirlarsiniz.
mayıs ayında asılama ile hamile kalıp ikiz bebek sahibi olmayı dusunuyorum. ne dersiniz?
normal yollada olabili,r ama beklemek istemedigimden ve tek seferde iki bebegi aradan cikarmak istedigimden bu sekilde dusunuyorum. sizce mantıklımı. bu arada 36 yasindayim acelem ondan :)

Pamuk şekercim bebeklerin hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler inşallah.Daha bebekler yeniyken pek bişey anlamıyorsun da ,işte 11-14. haftalar arasında bi ense kalınlığı ölçümü ve ikili test muhabbeti falan var,inşallah güzel sonuçlar olur.Göbek büüyümesi demişsin hayatım ama benim haftam aşağıda gördüğün gibi buna rağmen normalde de biraz göbeğim olduğu için kaydirigubbakcemile3 yeni yeni azıcık belli olmaya başladı sanırım.Senin hissettiğin şişlik;yoğun artış göstermiş olması muhtemel gaz şişliği oluyor.Gerçekten ne yesen gaz oluyor,sende ki de o mu acaba,yoksa hemen karnımız belli olmuyor yaa..
Tekrar hayırlı sağlıklı olsun canım.Yazışalıma.s.

esteryacım demek sonuç bu şekilde oldu,hakkında hayırlısı diyelim.Yaşın biraz ilerlemiş gibi bu yüzden tüp bebek için bile acele et olur mu?Tabi ikiz bebek olması konusu kesin olmuyor tüp bebekle bile.O kısmet meselesi.Ama biran önce zaman kaybetmeden başla ve bize de burdan haber ver.Zor ama çok da güzel olur,neden olmasın..
Allah gönlüne göre versin canıma.s.

esteryacım demek sonuç bu şekilde oldu,hakkında hayırlısı diyelim.Yaşın biraz ilerlemiş gibi bu yüzden tüp bebek için bile acele et olur mu?Tabi ikiz bebek olması konusu kesin olmuyor tüp bebekle bile.O kısmet meselesi.Ama biran önce zaman kaybetmeden başla ve bize de burdan haber ver.Zor ama çok da güzel olur,neden olmasın..
Allah gönlüne göre versin canıma.s.

sizce dogal olarak hamile kalmaya ugrasmakla zaman kaybetmiyim dime

canım aşılamada sadece kaliteli spermler veriliyor yani sanki normal bir birliktelik gibi oluyor.Bu yüzden aşılamanın başarı yüzdesi oldukça düşük.Hele ikiz gebelik oranı daha da düşüktür sanırım.Ama tüp yani mikroenjeksiyonda sağlıklı yumurtalar toplanıyor,labaratuar ortamında sağlıklı spermlerle döllenip canlı kalnalr koyulıuyor.Arzu edersen özelden yazışalım ayrıntıları.

lotus çok incesin canım,çok teşekkür ederima.s..Bu aralar öyle hassasım ki kendimi tanıyamıyorum,ama bugün daha iyiyim.Çok haklısın,hepimizin sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olur inşallah:1rolleyes:.
Bu arada bu saydığın aletler hakkında araştırma yapacak düzeyde bir hamilelikte olmadığımız için bilmiyoruz,yani en azından ben.Bunlar gerçekten elzem eşyalar mı?Yani alınması faydalı olur diyorsan şimdiden alalım biz defisfisfis?
canım senın hamıslıgın benden gerıde gercı ama bunlar lazım olan aletler....bak mesela ben mama robotu sıparıs ettım.....bu robot buharda sebzelerı haslıyor,evde kucuk porsıyonlar halınde mamalar hazırlıyorsun,ayrıca dograma ve buz cozme ozellıgıde var...bızım sutlerımız muhtemelen yetersız olacak ve emzıremeyecegız cunku......bıde bıberon ısıtıcı ve sterılızatorun bır arada olanını aldım hem bıberon ve hazır mamalar ısınsın hemde yalancı emzık vb aletler sterılıze edıyor........bence sart ama tercıh meselesı yınedea.s.a.s.
arkadaslar

ben bebegimin kalbimin atmamasi nedeni ile kurtaj oldum hatirlarsiniz.
mayıs ayında asılama ile hamile kalıp ikiz bebek sahibi olmayı dusunuyorum. ne dersiniz?
normal yollada olabili,r ama beklemek istemedigimden ve tek seferde iki bebegi aradan cikarmak istedigimden bu sekilde dusunuyorum. sizce mantıklımı. bu arada 36 yasindayim acelem ondan :)
canım drun da tavsıye ederse bence hıc zaman kaybetme derım..........asılama yaptır....hymary tup bebek yaptır demıs aslında daha ıyı olur ama hıc asılama yaptırmadıysan tup bebe raporu cıkmaz o zamanda cok malıyetlı olur......3 asılamaya rapor verılıyor cunku.......hadı hayırlısı druna danıs ve kararınıda bıze bıldır olurmu canım???a.s.:1hug:

Back