- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım tüp bebek yöntemiyle oldu ilk denemeydı ve tuttu şükürler olsun 13 nısanda kalp atısları için gidsdecegız doktora doktoru aramıstım bitki çaylarına devam et dedi ben bitki çayı olaraak sadece ıhlamur içiyom ve içtiğimde sankı benı bi sıcak basıyo terlıyom gibi oluyom baskada bitki çayı içmedım arkadasım
arkadaşlar merhaba çok güzel bir başlık açmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim bende inşallah ikiz annesi olucam 10 haftalık hamileyim ama belim çok ağrıyor böyle bir sorun yaşadınızmı ağrıyıda braktım sanki devamlı bişey batıyo belime yardım ederseniz çok sevinirim hihoyyyt
arkadaşlar merhaba çok güzel bir başlık açmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim bende inşallah ikiz annesi olucam 10 haftalık hamileyim ama belim çok ağrıyor böyle bir sorun yaşadınızmı ağrıyıda braktım sanki devamlı bişey batıyo belime yardım ederseniz çok sevinirim hihoyyyt
Kızlar dün doktora gittik biz de ense kalınlığı için,burda bikaç kez bahsetmiş olabilirim.Allah'a şükür sağlıkları gaayet iyi ve ultrason sayesinde cinsiyetlerini de öğrendik,iki tane erkek bebek :1rolleyes:.Tabi durumu hemen kendi ailemle paylaştık,sonra da kayınvalidemlere gittik,ama onlar hiç tepkisiz kaldılar,sinir oldum.Bi hayırlı olsun bile demedi görümcem.Eşim zaten bi tenaesi kız olsun istiyordu,bebeklerin sağlıklı oluşuna cinsiyetlerine bile sevinemedim.Zaten bu aralar herşeye çok kırılıyorum.Bu da üstüne geldi.Canım sıkkın:1closedeyes:..
Kızlar dün doktora gittik biz de ense kalınlığı için,burda bikaç kez bahsetmiş olabilirim.Allah'a şükür sağlıkları gaayet iyi ve ultrason sayesinde cinsiyetlerini de öğrendik,iki tane erkek bebek :1rolleyes:.Tabi durumu hemen kendi ailemle paylaştık,sonra da kayınvalidemlere gittik,ama onlar hiç tepkisiz kaldılar,sinir oldum.Bi hayırlı olsun bile demedi görümcem.Eşim zaten bi tenaesi kız olsun istiyordu,bebeklerin sağlıklı oluşuna cinsiyetlerine bile sevinemedim.Zaten bu aralar herşeye çok kırılıyorum.Bu da üstüne geldi.Canım sıkkın:1closedeyes:..
hayırlı olsun canım. Allah oğullarına sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebeklerin için hiç bişeyi takma kafana, ben öle yapmayan çalışıyorum. canını hiiçççç sıkma canım
esteryacım demek sonuç bu şekilde oldu,hakkında hayırlısı diyelim.Yaşın biraz ilerlemiş gibi bu yüzden tüp bebek için bile acele et olur mu?Tabi ikiz bebek olması konusu kesin olmuyor tüp bebekle bile.O kısmet meselesi.Ama biran önce zaman kaybetmeden başla ve bize de burdan haber ver.Zor ama çok da güzel olur,neden olmasın..
Allah gönlüne göre versin canıma.s.
sizce dogal olarak hamile kalmaya ugrasmakla zaman kaybetmiyim dime
Bence aşılama ile bile uğraşma,imkanın varsa hemen tüp yaptır derim..
canım senın hamıslıgın benden gerıde gercı ama bunlar lazım olan aletler....bak mesela ben mama robotu sıparıs ettım.....bu robot buharda sebzelerı haslıyor,evde kucuk porsıyonlar halınde mamalar hazırlıyorsun,ayrıca dograma ve buz cozme ozellıgıde var...bızım sutlerımız muhtemelen yetersız olacak ve emzıremeyecegız cunku......bıde bıberon ısıtıcı ve sterılızatorun bır arada olanını aldım hem bıberon ve hazır mamalar ısınsın hemde yalancı emzık vb aletler sterılıze edıyor........bence sart ama tercıh meselesı yınedea.s.a.s.lotus çok incesin canım,çok teşekkür ederima.s..Bu aralar öyle hassasım ki kendimi tanıyamıyorum,ama bugün daha iyiyim.Çok haklısın,hepimizin sağlıklı hamilelikleri ve bebekleri olur inşallah:1rolleyes:.
Bu arada bu saydığın aletler hakkında araştırma yapacak düzeyde bir hamilelikte olmadığımız için bilmiyoruz,yani en azından ben.Bunlar gerçekten elzem eşyalar mı?Yani alınması faydalı olur diyorsan şimdiden alalım biz defisfisfis?
canım drun da tavsıye ederse bence hıc zaman kaybetme derım..........asılama yaptır....hymary tup bebek yaptır demıs aslında daha ıyı olur ama hıc asılama yaptırmadıysan tup bebe raporu cıkmaz o zamanda cok malıyetlı olur......3 asılamaya rapor verılıyor cunku.......hadı hayırlısı druna danıs ve kararınıda bıze bıldır olurmu canım???a.s.:1hug:arkadaslar
ben bebegimin kalbimin atmamasi nedeni ile kurtaj oldum hatirlarsiniz.
mayıs ayında asılama ile hamile kalıp ikiz bebek sahibi olmayı dusunuyorum. ne dersiniz?
normal yollada olabili,r ama beklemek istemedigimden ve tek seferde iki bebegi aradan cikarmak istedigimden bu sekilde dusunuyorum. sizce mantıklımı. bu arada 36 yasindayim acelem ondan :)