• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın canım ne uyuması kıs.. hamile kaldığımdan beri saat 9.30 u bile görmedim ben:(( sabah ezanı ile uyanıyorum.. zorla 9 a kadar yatabiliyorum. oyssa ben çok uykucuydum çoook.. ahh ahhhh:))

iyiyim canım. pek bi uyuşuğum bugün ordan oraya debeleniyom kedi misali.:)) sizler nasılsınız bakem tatlı ikiz anne adayları:))

ya ışınız zor canım ıkıtane kolaymı................havada sıcakk...................tembellık var ışde bıttı tatıl havasına gırmek o yoğıun trmpodan sonra zor.................ben pazatrtesı gıdıcem ınş doktora kımse bılmıyo hamış old üç kışı dışında ......bakalım hele gorımde ınşşş

slm canlar nasılsınız ayyy gece ben yatamadım burda bi bayan suru ve sorunlarda kızlar ölücekmiyim diye baslık altında yazı yazmıs dün onu okudumm sabaha kadar kabus gördüm vallahi

angel canım şu sıralar hormonlar tavan yapmış durumda oldukça bu tarz yazılardan görsellerden uzak durmalıyız bence . çünkü çok etkileniyoruz. yani düşün geçen yuvasından düşen bi kuş gördüm bütün gün aklıma geldikçe ağladım. elimizden geldiğince okumayalım izlemeytelişm bence.. naçizane düşüncem..

haklısın yaa ama varya halen etkisindeyim ben oraya yazan bayanda da hata buluyorum sacma bi rüya görmüşb urda bi sürü hamile var bilinç altı olur diye düsünmemiş

slm kızlar
kasıklarda belde agrı olması normal mi?sizlerdede varmıydı bebişleriniz nasıl ..................sizler nasılsınız............

selam kıslaaarr,
geçmiş olsun angel yaw,nan hissetmedin mi ağırlıktan sarsıntıyı sen,Allahh korusunnkaydirigubbakcemile3
muallimcim randevun ptesi demek,bence de şimdilik ikmseye söyleme,akıllıca sdüşünmüşüsün,hayırlısıyla haberi al da önce bizle paylaş yine..
o ölümle ilgili şeyi ben de okudum,böyle şeylerde milleti teselli edesim gelmiyor,bi sürü sayıp sövüyorum,sonra puanımı düşürüyorlar,vazgeçtim.Yani gördüysen gördün,ben ölecekmiyim diye topik açmışsın bi de sana burda ölüp ölmeyeceğinin cevabını verebilecek mi var sanki de herkesi velveleye veriyorsun,hayret bişey dimi:mymeka:,kınıyorum açıkçası:oklava:
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar var galiba,isim hatırlayaıyorum şu an ama hepsine hoşşgeldiniiiiiz diyoruummbuyrunnnnnnnnn

slm kızlar
kasıklarda belde agrı olması normal mi?sizlerdede varmıydı bebişleriniz nasıl ..................sizler nasılsınız............

olmuyo canım bu söylediğin şikayetler tipik ilk hamilelik belirtileri canım.Herhangi bir sorun yok merak etme,hepimiz yaşadık benzerlerini aşağı yukarı.Geçmiş olsun..
Ben de iyiyim,bebeişler de iyi,oynuyorlar teyzesi işteopuyorumnanaktan

wannababy hoşgeldin canım aramıza,bebeğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh.
Sen büyütmüşsün bebeği maşallahh..
egeliii canım sen nasılsın,arada buraya takılmayınca bir kaç kişiyi bulunca da muhabbet ilerleyiveriyor heheh,takıl bize arayı açma
doğa canım sen nasılsın,nasıl hamileik,sağlığın nasıl?

inş canım iyi olurlar hepimiznli ben 7 haftalık cok yenı daha ama heyecen had safada daha önumde cok haftalar var allah ızın verırıse ama ben hemen kucagıma alıyım dıyorum cok garip bir duygu bu.............

öyle canım ama allahım inş... sagsalim vaktinde saatinde kucagımıza almayı nasip etsin inş... kızlar bu gebelik haftası nasıl 40 hafta oluyo nan annem gil diyoki 9 ay 10 gündür gecen kızın bi tanesi benle idalaştı bunun için

Son düzenleme:
he hissetmedim iyikide hissetmemişim kıss yoksa ben bizim mahalleyi yıkardım bagırmamdan hahahhay

ay canım yaaa,valla haberlerde duydum tv de,hemen aklıma geldin,iyi ki hissetmedinişaka bir yana,Allah hepimizi korusunn:Saruboceq:

Back