• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ayay bitirdim belgeseli süper bişeydi ya oluşumdan doğuma ikiz üçüz ve dördüz bebekler. etkisinde kaldım opuyorumnanaktan
siz neler yapıyonuz bakem. hymarry bugün yoktu acep nerelerde kiCADIARZU

evet bayağı uzun o yüzden uzun süre sesim çıkmadı:( aslında ikinci bölüm daha süper onu izle istersen o 25-30 dk sürüyor ama çok şekerler yaaa..opuyorumnanaktan

selam kızlarr ben geldiim,bugün okulda çok yoğun bir gündü.Bir saniye bile bilgisayarımı açamadım,şuan evdeyim.Okulda sözelmşme vardı bugün.Beni çıkarıp tazminat ödemek istemiyorlar.Canım sıkkın..
Siz nasılsınız?Neler yazdınız okuyamadım bile..
wavy nasılsın canım,bebişler nasıl?muallim sen nasılsın canım?

canım hoşgeldın sıkma canını bende düşünüyorum kısa calışmıcam ama tazmınat vermezler.............bakalım hayırlısı ols canım

Of yaaa ben illa tazminat istiyorum ama,doğum tam okulun yeni dönem başına denk geliyor.Doğum sonrası izin ve ücretsiz izinle beraber neredeyse eğitim sezonu bitiyor.E tabi okul da bana bu çalışmadığım dönemlerde maaş vermek istemiyor.Sana 1 yıllık izin verelim,çocukları 1 yaşına getir gel diyorlar ama biliyorlar tabi bi daha gelemeyeceğimi..
Canım sıkkın güzel bir tazminat almam lazım,hakkımı yemek istiyorlarr,bu konuda bana bi akıl verin yaw..

canım bende aynıyım bu konuda bılgısı olsan varmuı............hele bu krızde vermezler..............verseler ıyı olurdıu..............ama ınş sen bı yol bulursun..............zaten işlerınede gelıyoo..............

Bu arada burada kilo ve bebeklerin cinsiyet tahmini ile ilgili kaynatmalar olmuş.
Normalde de kilo alımı tek gebeliklerde 12-ikizlerde 16 kilo normal ve ideal olarak kabul ediliyor.Bunu dışındakilere dikkat etmek lazımmış.Ben de bu zamana kadar 5.5 kilo aldım,ama normalde de kiloluydum bu yüzden dikkat etmek lazım..
wavy neden benim bebeklerin cinsiyetleri akran hamilelere göre belli değil demişsin,yavrun sen benden hiç mi ibret almadınkaydirigubbakcemile3,ben erkenden öğrendim de ne oldu,döndüler yavrular.Boşverin bilmeseniz daha iyi.En azından sabredip ilerleyen zamanlarda öğrenirseniz bu çok daha kalıcı ve doğru bir tespit oluyor.Bu yüzden sen onlara bakma wavy cim,sabret,en kesinini öğrenirsin inşallah..

Bu arada burada kilo ve bebeklerin cinsiyet tahmini ile ilgili kaynatmalar olmuş.
Normalde de kilo alımı tek gebeliklerde 12-ikizlerde 16 kilo normal ve ideal olarak kabul ediliyor.Bunu dışındakilere dikkat etmek lazımmış.Ben de bu zamana kadar 5.5 kilo aldım,ama normalde de kiloluydum bu yüzden dikkat etmek lazım..
wavy neden benim bebeklerin cinsiyetleri akran hamilelere göre belli değil demişsin,yavrun sen benden hiç mi ibret almadınkaydirigubbakcemile3,ben erkenden öğrendim de ne oldu,döndüler yavrular.Boşverin bilmeseniz daha iyi.En azından sabredip ilerleyen zamanlarda öğrenirseniz bu çok daha kalıcı ve doğru bir tespit oluyor.Bu yüzden sen onlara bakma wavy cim,sabret,en kesinini öğrenirsin inşallah..

selam canımm.. haklısın cinsiyet konusunda ama tek gebelikte sanırım daha kesin oluyor herkes net konuşuyo kızım oğlum diye. merak ediyor insan . sağlıklı olsunlarda gerisi boş gerçi..

:nazar:

boşveeer canım.Bu son gidişim de Serdar Beye Mehmet Beyle ilgili neden yanışdığını sordum.O onunla da konuşmuş sanırım,kesin konuşmamalıydın diye,sanırım sen de Serdar Bey tarafından gönderişlmiş biri olarak,kesin konuşulmama talimatına uyulanlardansın.
Ama böylesi gerçekten daha doğru bence.Çünkü eğer sana birşey söylese de sonradan dönse geçekten o ana kadar öğrenemediğin bir halden daha kötü oluyorsun.Merakını ve hevewsini çok iyi anlıyorum fakat gerçekten her şeyde bir hayır var.O cinsiyetlerini kesin olarak öğrenenlerin de cinsiyetleri her an dönebilir inan buna,onlarda da bunu paylaşacaklar olacak göreceksin..

boşveeer canım.Bu son gidişim de Serdar Beye Mehmet Beyle ilgili neden yanışdığını sordum.O onunla da konuşmuş sanırım,kesin konuşmamalıydın diye,sanırım sen de Serdar Bey tarafından gönderişlmiş biri olarak,kesin konuşulmama talimatına uyulanlardansın.
Ama böylesi gerçekten daha doğru bence.Çünkü eğer sana birşey söylese de sonradan dönse geçekten o ana kadar öğrenemediğin bir halden daha kötü oluyorsun.Merakını ve hevewsini çok iyi anlıyorum fakat gerçekten her şeyde bir hayır var.O cinsiyetlerini kesin olarak öğrenenlerin de cinsiyetleri her an dönebilir inan buna,onlarda da bunu paylaşacaklar olacak göreceksin..

evet canım olabilir. uyarı aldı desene mehmet bey:)) bugün havadan mı nedir canlar ruhum daralıyor hiç bişey yaqpasım gelmiyor doğru düzgün çalışmadım bile işleri hep yarına bıraktım:olmaz:

Arkadaşlar geçen hafta çok kötü grip olmuştum eser olarak öksürük kaldı arada bir gıcık tutuyor öksürüyorum karnımı tutuyorum öksürürken ama bebeklere bişey olcak diye çok korkuyorum...Bişey olur mu acaba?

Kızlar bana kimse bişey yazmıcakmı yaw:sinifsinif:Çok yazışmasamda sizlerle tüm gün siteyi bu bölümü takipteyim bende:kedi:

ah canım benim,okudum yazıcaktım inan,arada kaynadı peş peşe bakarken,kusura bakma:kedi:..
Canım baktım 16 haftalık olmuşsun maşallah.Bu haftalar kesinlikle risk oluşturmyacak haftalar.O yüzden kendini öksürürken yada hapşırırken kendini tutma,bırak öksür,bırak hapşır,kendini kasma.Onun dışında bebeklerine zarar verecek bir tehlika zamanı geçmiş canım,bence rahat olkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlaarrrrdelikafadulden
Nasılsınız bugünnn,bebişleriniz yavrularınız nasııllkaydirigubbakcemile4

Back