Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

O başlık açan arkadaşı ben de görüyordum, ben de transferin ikinci günü uzanırken telefona bakıyordum, birden elimden kaydı düştü. Oradaki hareket olumsuz etkiledi mi diye tüm gün düşünmüştüm … ama başlık açmadım yani 🤣🤣
Ama doktora gitmen gerekiyordu ya birşey olsaydi 🤭🤭🤭

Geçen haftalarda hamile kalan biri sürekli bir post açıp ciğer yedim bebeğime dokunur mu yok biraz ceviz kırdım bebeğime birşey olmuşmudur vay efendim yolculuk yapsam bebeğim düşer mi yok kolumu kaldırdım bebek düştü mü birde yazanlara da cevap vermiyor takmıyor sonunda şikayet edildi engel aldı 😂🤣
Ayyy ben biliyorum galiba kim.. hatta bi konu için birden fazla açıyordu
Veya sabah bir konu akşama ona benzer başka bir konu

Çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık canm iki gün yatarim en fazla sonra bende küçük yürüyüşler yapacam evde sürekli yat yat her yerimiz agriyacak yoksa 😂 transferden ne kadar sonra WC çıktın canm ben bı saat bekledim sonra WC çıktım ama aşırı sıkışık değildim bekleyebildm
Ben transfer öncesi bi tuvalete gittim yolda sıkışmıştım.
Sonrasında 1 litre su içip transfere girdim ve transfer sonrası 30 dakika uzandım ama son 5 dakika zor dayandım
Hemen kalkıp giyinip tuvalete gittim 😂😂 hemşireleri zor duruma sokmak istemedim sürgü vesaire

Sonrasında 1 litre su içip transfere girdim ve transfer sonrası 30 dakika uzandım ama son 5 dakika zor dayandım
Hemen kalkıp giyinip tuvalete gittim 😂😂 hemşireleri zor duruma sokmak istemedim sürgü vesaire
Transferin en zor kısmı da idrar tutmak sanırım ☺️🤭

Amin inşallah canım benim 🤲🤲🥰🥰 benim annemde öyle yanimda değil telefonla konusurken nasil oldun? iyimisin? Artik yormayayim seni teli kapatayim falan diyo dedim anne hasta degilim anne adayiyim 🤣🤣🤣 ya aslinda tabiki bizde dikkat ediyoruz da etraf bizden daha dikkatli sanki 🤣🤣🤣 ama bu durum işime gelmiyor değil bir ilgi alaka ohh mis 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰
Kesinlikle çok iyi oluyor bide ben annem yorulmasin diye baya bı temizlik yaptım camlar dolaplar falan baya yoruldum dedim artık transferi olayım da dinleneyim 😅😂😂 şimdi tadını çıkaralım bakalım 😂

Evet ya bide sürekli sordular iyi misin sürgü verelim mi diye sağolsunlar 😃

Kesinlikle çok iyi oluyor bide ben annem yorulmasin diye baya bı temizlik yaptım camlar dolaplar falan baya yoruldum dedim artık transferi olayım da dinleneyim 😅😂😂 şimdi tadını çıkaralım bakalım 😂
Bende öyle öncesinde bayram giriyor diye bi dip köşe transfer öncesi yine bi temizlik simdi keyif zamani ohhh misss birde pozitif gelirse varya tadindan yenmez 🥰🥰🥰🥰

benim de 5.gün transferi ve genetik teyitli, ilki de 5.gün transferiydi boş gebelik olunca bunda genetiğe göndermeyi teklif etti doktor. İlkinde 5.güne 2tane kalmıştı ikisini de transfer etmişti, sürece baştan başlayınca genetik yaptırabildik..
Hmm dondurulmuslarda genetiğe sonradan bakılmıyor dimi canim inşallah pozitif olur genetik teyitli olması çok iyi

Hmm dondurulmuslarda genetiğe sonradan bakılmıyor dimi canim inşallah pozitif olur genetik teyitli olması çok iyi
yok dondurulmuşlarda çözüldükten sonra biyopsi alınmıyormuş, o yüzden dondurmadan önce alıp gönderdiler. Ah benim durumlarım çok karışık, bol yumurta bol döllenme, bol 3.gün ama 5e giderken eleniveriyorlar. İnşallah senin de tutsun, isteyen herkese hem sağlıklı hem hayırlı evlat nasip olsun

benim de 5.gün transferi ve genetik teyitli, ilki de 5.gün transferiydi boş gebelik olunca bunda genetiğe göndermeyi teklif etti doktor. İlkinde 5.güne 2tane kalmıştı ikisini de transfer etmişti, sürece baştan başlayınca genetik yaptırabildik..
Benim de 5aa ydi doktor genetiği iyiyse tutmaması için sebebi yok dedi
yok dondurulmuşlarda çözüldükten sonra biyopsi alınmıyormuş, o yüzden dondurmadan önce alıp gönderdiler. Ah benim durumlarım çok karışık, bol yumurta bol döllenme, bol 3.gün ama 5e giderken eleniveriyorlar. İnşallah senin de tutsun, isteyen herkese hem sağlıklı hem hayırlı evlat nasip olsun
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım inşallah Allah gönlümüzdekini nasip eder ama ayni gün transfer olanlar olarak haberleselim

Back
X