• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Paylaşım için teşekkürler angel cim de,şu karnı baharın zamanı geçmedi mi?
O bir kış sebzesi olmuyor mufisfisfis

hımmm canım senin bugün kü besiniin cok güzel hele fasulye amam keske pilav yerine bulgur yiyebilsen
benimd ebugün kü menüm
semizotu
bol beyaz sogan yeşilbiber muhakkak her aksam yiyiyorum
tatlı olarakta benim vazgecilmezim etimek tatlısı

canım kış sebzesi ama malum biizm hamişlik yaza geldi en iyi beslenme zamanımız yani hiç yemesek bile ayda 3 defa yiyielim diyorum ben zaten ben haslayıp sarmısaklı yogurla yiyiyorum yemekgi cekilmiyo sıcaktan ama kızlar sunu hatırlatmak istiyorum kesinlikle sebze yemegiyle eti karıstırmayın besin degerilerini öldürüyomus birbirinin ben eskiden cok yapıyodum şimdi yapmıyorum

benim kocam manyak,etsiz yemek yemiyor beyefendi yaaa:mymeka:
bebek şekerini yapmaktan mı yaptırmaktan mı bahsediyorsun kaswa cım?Ben o işlerde çok kötüyümdür yaaa.Bi de kız anası olcam sözde-tatlicadiarzu-

Ben yaptırmayı düşünüyordum ama bir arkadaş kendisi yaptı.Bana malzemelerin satış yerini de söyledi.Maliyeti yarı yarıya düşürmüş.Bende gidip bakmak istiyorum.Kendim de yapabilirim.Bir gidip bakayım da ..

keswa angel varsa bizim de yapabileceğimiz bi şeyler lütfen bi foto koyun,bişey yapınibiz de bakalım yaaw

evet baya düsüyo maliyeti görümcemde de evde yapmıstık bende yapıcam vallahi kapı süsünü sepetini elimdne geliyo seviyorum bide böyle bişeyler yapmayı

7050.jpg

sepeti bundan yapmayı düsünüyorum ben

Neler yapacaksınız hazırlık?Ben mevlütte vereceğim şekerleri,hastane için de hazır almayı düşünüyorum.Bebek arabası sepetinde kurabiyeler gördüm.Hastane için hatıra defteri de düşünüyorum.Kapı süsü ve şekerler için sepet..Başka bildiğiniz var mı?Allah'ım o günleri göstersin de inşallah..:nazar:

Angel Baby sen nasıl düşünüyorsun şekerleri.Seninkiler 2 renkli olur pembe ve mavi....ne güzel..

3018.jpg
3016.jpg

tabi bunlar basit modeller yani degişedebilir vazgecede bilirim bunları yapmaktan ama ben bunlaır yapıp odalarına o köpük varya ondan yuvarlak kestirip üstünü satenle kaplayıp bunları üstüne koymak istiyorum degişik olsun diye

Evet hazırlıklarda öncelikle Medikal Parkta doğum tarihi önceden alınırsa,oturma ve misafir odası ayrı olan süit oda ayırtacağız inşallah.Otel mantığında önceden ayırtırsanız yer varsa fiyat farkı almıyoruz dediler.Burda misafirler ağırlanır.
Girişte kapı süsü,hatıra defteri,kendi yapacağım kalpli kurabiyeler,misafirlere ikram edilecek lohusa şerbeti,bebeklerin adının kapıya renkli harflerle yazılması falan,hastaneye gelince takacaklar için altın yastığı....
başka neler var?

strafor köpüğe bunları saplayacaksın gelene gidene vereceksin öyle mi?
Bu saplar kurdelalar falan hepsi parça parça satılıyor mu?

ay kıslar ne kadar şanslısınız elinizden geliyor ve beceriklisiniz. bende pek el becerisi yok. çabuk sıkılıyorum birde ama kolay bişeylerse yapmaya çalışırız dimi Hymarry:))

o süs varya boy girl yazan onlar sekercide satıyo toptan tülünü nazarlıklarınıda kumascıdan alıcam kurdelesını aynı bu modele bakarak yapıcam o köpügede saplıcam böyle odasının kösesine koyucam kıs yok herkese giderken kapıdan 1 tane verilicek yoksa yetişmez

Evet hazırlıklarda öncelikle Medikal Parkta doğum tarihi önceden alınırsa,oturma ve misafir odası ayrı olan süit oda ayırtacağız inşallah.Otel mantığında önceden ayırtırsanız yer varsa fiyat farkı almıyoruz dediler.Burda misafirler ağırlanır.
Girişte kapı süsü,hatıra defteri,kendi yapacağım kalpli kurabiyeler,misafirlere ikram edilecek lohusa şerbeti,bebeklerin adının kapıya renkli harflerle yazılması falan,hastaneye gelince takacaklar için altın yastığı....
başka neler var?

ay hümeyra canım ya tam benim konum bu geçen hastanede halkla ilişkilere gittik fiyatlandırma konusunda biriyle konuşturdular. bende suıt oda istiyorum bunca sene doğum sigortası ödedim hakkım dedim. ama bana dedilerki onu sigorta karşılamaz suit olduğu için fark olarak günlük 450 ödemeniz lazım... moralim bozulmuştu erkenden ayırtılırsa fark ödenmiyormuymuş. bak bu hoşuma gitti bizde sewrdar beye bak medicalde yapmayı düşünüyoz hem sana hastada gönderiyoz yap bi kıyak demeyi düşünüyordukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar o şeker sepetini nasıl yapcaksınız ya ben çok mu beceriksizim:bbo:

Back