kızlar çizelgeyi yaptım ama sizinkiler gibi şekil çıkmadı bezelyede ikiz bebek felan ya
canım benim her sitenin farklı çıkıyor.benimkiyle seninki ay6nı benimkindede ikiz çıkmıyor olsun yaa buda güzel olmuş bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çizelgeyi yaptım ama sizinkiler gibi şekil çıkmadı bezelyede ikiz bebek felan ya
canım ben elevit kullanıyorumibir de 12.haftadan sonraydı sanırım folik plus almaya başlamıştım.
Balık hiiç yiyemedim,bu yüzden 14-15. haftalardı sanırım,balık yağı almaya başladım,,
ben de ilaç çok,öyle iştekaydirigubbakcemile3[/QUO
bende elevıt,progestan,kan hapı,kabızlık ıcın bı surup,haftada 1 pruton iğne rahimin daha esnek olması için. maşallahım var yanı...doktorlar ne derse yapıyoruz işte.
Ama bu gÖbİŞle nasıl gİrcem belkİ pazar gÜnÜ gİdİcez bİ arkadaŞın yazlıĞına bu arada Şafak:3 gÜn
Canııım hoşgeldinn,iyisin inşallah?çok sagolun kızlar..............dualarınıuz ıçın rabbım razı ols yatıyorum................azldı ınş tam kesılır bı daha olmaz ınş..................................
Havuza değil de denize girebilrsin canım,o göbişle pek de güzel olur hehehekaydirigubbakcemile3KIZLAR BEN HAVUZA DENİZE GİRMEK İSTİYOM....:kedi:
Canım hoşgeldiinn,ben iyiyim diyelimm,bebişler habire oynuyorlar,içimden çıkacak gibi oluyor bazennkaydirigubbakcemile3merhaba kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım keyifler nasıll hihoyyyt