Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bugün drden yeni geldim.bebişelr iyiler. rahim ağzı uzunluğum iyiymiş. 4 cmgibi dedi.korkma dedi dr...bebişin bir tanesi 769- diğeri 708 olmuşş. allattaki bebek 80 gr falan almış. üstteki bbebek 100 gr almış 1 haftada.bu arada daha öncede bahsettmiştim ya bir bebeğim 5 gün büyük diye o değerler 3 güne düştü aradaki fark..haftaya şeker yüklemem var....
Canııımm maşallah bebeklerine,senin de yavruların duruşları benimkiler gibi alt alta üst üste demekki ranzada yatar gibikaydirigubbakcemile3 bu duruşa göre üstteki alltakine göre daha rahat kilo alabiliyormuş,bu yüzden aradaki fark kapanmıştır.
Bende de arada fark vasrdı seninkiler akdar olmasa da,bu gittiğimde neredeyse fark kapanmış demişti doktorumuz.Sağlıkla gelsinler de inşallahh:Saruboceq:
Şeker yüklemesini direk 100 lük mi verdi,50 lik mi,inşallah o da sorunsuz geçer canım..
benim ctesi yine hafif kanamam oldu kızlar... hemen hastaneye gittim taco nstye baktılar sonra ultrasona girdim, çok önemli diil dedi doktorlar eve geldim yatıyorum... bebeklerden biri 2100gr diğeri 1800 gr aralarında çok fark var rahim ağzı uzunluğu 2.7 cmmiş. Allahın izniyle hepimiz şu hamilelik dönemini kucağımızda bebeklerimizle sonuçlandırırız inşallah...
bayanlar ılac olsun vıtamın olsun ne kullanıyorsunuz,,,
yapamadım gebelik cetvelini deli olacam ya hymary gunaydın herkeseeeeeeeeeee