Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar asırı kanamam oldu hastanede yatıyorum dua edın
bide alltta doğum çizelgesi çıkıyo ya onu yapamıyorum bana yardım lütfen
canlarım çokkkkk sağolun rabbım razı ols cumlenızden............şımdı geldım eve bebışler ıyı ama düşük tehlıkesı var dedı doktorum ............evde yatıcam ığne verdı yenıden ınş rabbım bı daha yasatmaz ınş ıyı olur hersey bebeklerımız gelır sağlıkla ınş...................
canlarım çokkkkk sağolun rabbım razı ols cumlenızden............şımdı geldım eve bebışler ıyı ama düşük tehlıkesı var dedı doktorum ............evde yatıcam ığne verdı yenıden ınş rabbım bı daha yasatmaz ınş ıyı olur hersey bebeklerımız gelır sağlıkla ınş...................
ınş canım ...............çok sağolmuallimcim çok geçmiş olsun bişey olacak diye korktum inanki allah hepimizin bebekleirni bizlere bağışlasın önce allaha sonra doktorlara emanetiz çok çok geçmiş olsun tekrar ALLAHım bi daha yaşatmaısn
ınş yatıyorum canım ............ınşş çok sağolAh canım şükürler olsun iyi haberini aldık.Çok dua ettik sana teyzesi.Dinlen canım,hiç bir işle uğraşma,stres yapma,bol bol su tüket.İnşallah her şey güzel olacak.Şeniz.
cok sağol canımcanım çok geçmiş olsun çok korkuttun bizi şükür bişey olmadı rabbim seni ve bebeklerini korusun dikkatet kalkma tamammı kaydirigubbakcemile5
ınş bı daha olmaz ınsan korkuyo gercekten.............ınş gecer canım benımde cok sağolcanım hoşgeldin,,korkuutuun bizi,,ama merak etme bu haftalar böle geçio ben 3 kere yattım hastaneye bu sebepden dolayı tek çözümü yatman...allah yardımcın olsun tekrar hoşgeldiniz aramızaaa :CüvCüv:
bide alltta doğum çizelgesi çıkıyo ya onu yapamıyorum bana yardım lütfen
evet bende altta cıkan dogum cızelgesınden ıstıyorum,lutfen yardım edın
bende istiyom banane oçizelgeden bende yenihamilelerdenim perşembe gunu kalpatışına bakıalacak
hymary bekliyoz balım özele nerden bakcaz acep