• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım benimde 3 ayım halsizlikle geçti.Şükür bulantım olmadı ama sürekli yorgundum.Bir de benim 11. haftaya kadar üçüz gebelikti.Ben tedavime başlamadan bir süre önce işimi bıraktım.Özel bir okulda anaokulu öğretmeniydim.O kadar doğru bir karar vermişim ki.Hele hamile kaldıktan sonra benim için imkansız gibi bir şeydi çalışmak.Ama herkes benim gibi olmayablir.Burada hamileyken çalışan arkadaşlarımız var.Bu tamamen senin şartlarına bağlı bir karar tatlım.

benimde bulantım felan yok aslında bende muhasebeciyim ama bazen öyle bi ağırlık çöküyoki başımı kaldıramıyorum uyku basıyo elim kolum kalkmıyo evde olup yatmak istiyorum :gitme::sm_confused:

bence sağlığın daha önemli isteksiz ve zorla çalışmaktansa bırakman daha doğru olucak gibi hem bebişlerinide düşünmelisin...

evet çok isteksiz çalışıyorum yani tek kelime ile şuan para için çalışıyorum oda bebişleirmi düşündüğümden işte biraz elimin altında para olsun diye :teselli:

benimde bulantım felan yok aslında bende muhasebeciyim ama bazen öyle bi ağırlık çöküyoki başımı kaldıramıyorum uyku basıyo elim kolum kalkmıyo evde olup yatmak istiyorum :gitme::sm_confused:[/QUOT
canım benim meslektaşız ve bende senin gibi düşünüyorum.çok halsiz oluyorum başım dewamlı ağrıyor bende şöleee 10lara kadar uyumak istiyorum.galiba en geç 1 aya bende bırakıcam.

nasılsınız canlarım bebişler nasıl sizleri cok özledim yaa giremiyorum nette kocişin yanına geldim bugün yazıyorum yavrular nasıl opuyorumnanaktan

nasılsınız canlarım bebişler nasıl sizleri cok özledim yaa giremiyorum nette kocişin yanına geldim bugün yazıyorum yavrular nasıl opuyorumnanaktan

Gözükmüyorsun hiç.Valla siz olmasanız ben bu yazı zor geçireceğim.Biz iyiyiz teyzesi,senin minnoşlar nasıl?

arkadaşlar merhaba,kafamı kurcalayan şeyi size de sorayım.ben doktora 15 günde bir gidiyorum.siz kaç günde bir gidiyorsunuz?doktorum da 15 günde bir iyi,bir terslik olursa hemen müdahale etmek için çoğul gebelikler için böyle kontrol iyi dedi,ben de daha rahat oluyorum ama yine de merak ettim.

bizde iyiyiz kızlar ama artık belim agrıyo sırt kemiklerim dr sordum bebekler agırlasıyo diye olur dedi hep yatar durumdayım işte

Merhaba bende ikiz annesiyim.. bin şükür Rabbime ilk Aşılamamda Kaldım.. SAT 05 mayıs Muhmetel dogum 7 şubat.. Aranıza Benide alırsanız sevirim.Gerci ben şubat annelerinde takılıyorum. Hepinizin yavrularını size bagıslasın.. Yaradan.. Hayırlı dogumlar diliyorum rabbimden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza allah kucağına almayı nasip etsin...
kızlar ben çok sıkıldım ya çalışamıyorum acayip halsizim devamlı yatmak istiyorum son 2 gündür kötüyüm sanırım ben dayanamıycam işi bırakıcam bi fikir verseniz

canım ya bende çok sıkıldım ama daha erken değilmi?evdede yat yat nereye kadar hiç olmazsa biraz zaman geçiyo işte...evde kendini dinlersin daha kötü bence sık dişini....yerimseniben

arkadaşlar merhaba,kafamı kurcalayan şeyi size de sorayım.ben doktora 15 günde bir gidiyorum.siz kaç günde bir gidiyorsunuz?doktorum da 15 günde bir iyi,bir terslik olursa hemen müdahale etmek için çoğul gebelikler için böyle kontrol iyi dedi,ben de daha rahat oluyorum ama yine de merak ettim.

canım endişelenme hepimiz ilk baslarda böyleydik şimdi ben 1 aya yakın gidiyorum hareketlerini hissedince sende böyle olursun

bizde iyiyiz kızlar ama artık belim agrıyo sırt kemiklerim dr sordum bebekler agırlasıyo diye olur dedi hep yatar durumdayım işte

benimde öyle valla akşam eve zor atıyorum kendimi pilim bitmiş oluyo yatıncada ya kalbim sıkışıyo yada kaburgalarım birbirine giriyo neyse az kaldı yakında bende evdeyim...:lepi:
bebekler kaç gr.olmuş angel?

bende 15 günde bi gidiyorum canım belki gebeliğin başı olduğu için bide ikiz olduğu için kontrol altında tutuyo olabilirler

O bel ağrısını hiç sorma,Ben bir de ameliyatlıyım belimden.Hamile kalana dek çok iyiydim ama hamileliğimin başından beri ağrım var.Kısıtlıyorum hep hareketlerimi.Hamilelerin yapabileceği bel egzersizleri var.Onları yapmaya çalış.Ben o hareketlerle rahatladım epeyce.

Kızlar elimde olsa eve ultrason aleti alacağım.Hep göresim var ama sık girmek iyi bir şey değil ultrasona.

Back