• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Evet maalesef druma ulaşamıyorum daha doğrusu rahatsız etmekte istemiyorum tatilde,çok kötü ya resmen çığlık atıyorum her krampta zaten kramp mı sancı mı ağrı mı tanımlıyamıyorum bebeklere bir zararı yoktur dimi..Magnezyum geçirirmi bugün oldu bu ağrı ya sabah kalktığımda bişey yoktu sonradan çıktı cnm ya...Birde daha şimdiden yatmak eziyet oldu bana sol tarafa yatın diyorlar ya bende özellikle soluma yatıyorum ama rahat edemiyorum sağıma yatıyorum çok duramıyorum bi zamandan sonra kasıklarım ağırmaya başlıyor ne yapmam lazım:kedi:

Canım durumunu anladımm..
O kasılmalar senin alışık olmadığın bişey,o yüzden sarsıyor seni,bebeklerle alakası yok,onlar orda çook rahatlar,sömürüyorlar annelerinin illiğini kemiğinikaydirigubbakcemile3

kızlar herkese günaydııın,tünaydıın yada herneyse işte kaydirigubbakcemile3
bakın ilk sayfaya liste yapıyorum,gerekli şeyleri yazın bana sizi dee ekleyeyimmkaydirigubbakcemile5

olmuyo sen bu hafta ense olçumlerını yaptırırsın ınş............bende haftaya...........ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
muallimcim nerde yaptırıcan ölçümünü?
Bak biz wavyciğimle bir doktora gittik,çok memnun kaldık,tam bir saat bakıyor vallaa,çok ilgili,Beşiktaş Fulyada.Bizim ikizlere 150 liraya bakmıştı..

kaswa,Son adet tarihim=06/03/2009,Hamile kalma yöntemi=mikroenjeksiyon Muhtemel doğum tarihim=09/11/2009 (36.hafta) Cinsiyet=1 kız 1 erkek. inşallah.

Kızlaaaarrrr
Bakın topiğimizin ilk sayfasında hepimizin listesini yapabilmek adına bazı şeyler ekledim,tavsiye üzerine,
Burda topiğimizde takılan arkadaşlarım bana
nickiniz,
son adet tarihiniz,
hamile kalma yönteminiz,
muhtemel doğum tarihiniz(baz aldığınız hafta ile beraber),
ve bebişlerin cinsiyetlerini,
yazarsanız sizi de eklerimm
HEPİNİZİ BEKLERİMMkaydirigubbakcemile3

hazanx,
sat:1 mart
mikroenjeksiyon.muhtemel doğum tarihi 6 aralık ve ikiside erkek inş.bebişlerin
şimdiden eline sağlık teyzesi bebişlerimde teşekkür ediyor ve öpüyor seni...

tesekkur ederım arkadaslar,hayırlısı olsun kız erkek ne farkeder bu günlerimize cok sukur...allah ısteyen herkese versın...

kızlar doktor ne kadar kılo almanızı onerdı,ben ıkı ayrı doktora bırden gıdıyorum bırı 20 kıloya kadar alabılırsın dedı dıgerıde sakın fazla alma bol sebze meyve dedı ama oylede doymuyorumkı hep acım, ayrıca bebeklerı ozellıkle besleyen proteın ve kalsıyummus,bol bol fasulye,mercımek et,bezelye gıbı besınlerı onerıyorlar.pıyaz gıbı salata tarzında tavsıye ederım genelde o sekılde beslenmeye calısıyorum,dıgerlerlerındede bu sekılde beslenıyordum bebeklerımın kılosu cok ıyıydı.

benim bilgilerim

esterya
36 yasındayım
asilama ile hamile kaldım
30 mayıs 2009 son adet tarihi
tek gebelişk olsa idi 8 marttı muhtemel dogum tarihi
ama tabi daha doktor bişi demedi
hamile kaldıgım kg 64

kızlar asırı kanamam oldu hastanede yatıyorum dua edın

:1shok: canııııım,şoktayım şuandaaa,ne oldu,nasıl olduu,ne zaman olduu:sm_confused:
Rabbim sağlıkla kurtarsın seni ve bebeklerini inşallahhh:Saruboceq:
Seni ve tüm yavrularını sana bağışlasııınn:Saruboceq:
Ya kelke telefonu bişeyi olsa burdan başka,ölürüm meraktann:çok üzgünüm:

esteryacım ve hazanxciim verdiğiniz bilgileri gördüm canlarım,
biraz ev içinde işlerim var,gelir gelmez ilk işim ekliyorum sizi de listemizee:1rolleyes:,
el-muallim için çook dua edelim:çok üzgünüm:..

arkadaşlar ne listesi bu yaa merak ettim.bide bişi sorcam size ne kadar aralıklarla doktora gitmek iyi sizce.

Canım bu topiğpin ilk sayfasında ilk mesajda yani,biz hamişlerin bir listesini yapalım kim var kim yok diye,bakarsan oraya,senin de bilgilerini ekleyebilrim..
Canım doktorlar ne kadar da ultrasonun zararı yoktur deselerde alternatiif tıp uzmanları,Ahmet Marnki,İbrahim Saracoğlu keisnlikle sık sık ultrasona girilmemesini tavsiye ediyorlar.Onun dışında yurt dışında pek çok ülkede Amerka İngiltere gbi.. hamileler herhangi bir tehlkise yada komplikasyon belirtisi bulunmadığı sürece neredeyse bir-iki kez ultrasona girerek hamilelik bitiriyorlar.
Ben de mesela bundan yaklaşık 10-12 gün önce ultrasona girdim,ondan da yine 10-12 gün önce ayrıntılı usg tetkikim vardı,şimdi sonuçları kendi doktoruma göstermem gerekiyor fakat ben kesinlikle arka arkaya ultrasona girmemek için bir hafta daha ara vermeyi düşünüyorum.Yani bence ultrason tetkikleri arasında en az 2-3 hafta geçmeli canım..

verdiğin bilgiler için teşekür ederim canım.listeye beni de eklersen sevinirim sat 9 nisan mikroenjeksiyon yönetimi ile hamile kaldım.muhtemel doğum 36.hafta 18 aralık.cinsiyetleri belli değil.antalya

Ağustosun 4.de 3'lü taramam yapılacak inş.Peki ,ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor?Gerek duyulduğunda mı giriliyor ayrıntılı ultrasona?Ayrıntılı ultrason bebeğin 3 boyutlu görüldüğü,ultrason mu?

Back