mrb kızlar ben napacam bu gaz işini ya walla patlamak üzereyim çok gazım var dr aramak istemedim haftaya gidecem diye kuru kayısı yiyorum kabızlıktan kurtulayım diye şimdide kuru kayısı yedim oda gaz yapıyomu acaba ya
kizlar ben bu aksam saat 20:30 gibi doktora gidicem
kalp atıslarını görebilir miyim sizce?
kizlar ben bu aksam saat 20:30 gibi doktora gidicem
Biz burda hamişler arasında pek yemek zikretmiyoz canım yaa,canımız çekiyor da:kedi:aksama ne yimek var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende dolmabiber varr
dünden kalmada makarna bide kolayy tatlı yaptımm
güle güle canımm,yarın görüşürüzzbende çıktım kızlar....
Canım bak sana %100 çözüm:mrb kızlar ben napacam bu gaz işini ya walla patlamak üzereyim çok gazım var dr aramak istemedim haftaya gidecem diye kuru kayısı yiyorum kabızlıktan kurtulayım diye şimdide kuru kayısı yedim oda gaz yapıyomu acaba ya
bugün kaç oldun canım,inşallah olurrkizlar ben bu aksam saat 20:30 gibi doktora gidicem
hymarycim benim bugun 5+6 bitiyor..
tup degil benimki kızlar , asilama ile hamile kaldım ve ikiz beklemiyordum acıkcası fakat dr iki tane kese var ikisinde de yolk sac var dedi.
hymarycim benim bugun 5+6 bitiyor..
tup degil benimki kızlar , asilama ile hamile kaldım ve ikiz beklemiyordum acıkcası fakat dr iki tane kese var ikisinde de yolk sac var dedi.
benim de midem yanıyor,gaviscon iç iç nereye kadar..
doktor bebeklerden birinin saçlı birinin saçsız olduğunu söyledi,onunla alakalımıdır acaba,yoksa şehir efsanesi mi bu ?
çok heyecanlıyım kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?