Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ya bazen kaynanalar öyle oluyo allahtan annen var stres her zaman zararlı bak sütünkeislmiş herzaman önce kendini düşün boşver elalemi sana zarar verenleri düşünme bile dirimcim

ay hymarry cim ne kadar ayıp etmiş kaynanan eşin umarım destekçindir insna taktığı takıyı düşmanı olsa istemez üzüldüm ama sen sakın üzülme bize sinir stres yasak biliyosun biz mutlu olucaz bebekleri mutlu doğurucaz onlarda mutlu birer birey olacak. sen çok şeker bi kadınsın yani aslında hepiniz öylesiniz lütfen mutluluğunuza başklalarının gölge düşürmesine izin vermeyin her zaman önce ben diyin çocuklardan sonr aönce çocuklarım deriz ama kaydirigubbakcemile3

umranıyedede cok guzel magazalar var...........cans ............kardelen gıyım..............dadha cok.........ve mımnıcık kıyafetler kardelende cok uygun...............

abbowwwww:1shok:bizde öle bişey olmadı hatta hiçbişey olmadı 40 gün yattım birkere ziyarete geldi torunlar geldi eli boş gelmiş

veee eltim ayy gezmeye çıktıkda sanada uğrayalım dedik dedi doğum yapmışım yoğum bakıma girmişimm düüşünnnkafamçokkarıştı

neyse hymarry sen sakın düşünme takma ben takıldım düşündüm olan oldu senin kızkardeşin annen vs. varmı? yanında iki kişi olmalı cnm çünki sen dinleneceksin bir kişi ev işi bir kişi senle bebek bakımı yapacak tabi imkanınız varsa

Canım önce hiç anlam veremedim yani ,bir de evlendim kucaktan kuacağa dolatım hediyeler,öpücükler böyle de manyak bir sırnaşıklığım vardı hepsine karşı.Sonra açık ve net mesajlar göndermeye başlayınca anladım olayı.Hamilelikten önce dahi bu mesajları verirdi.Ama hiiiç umrumda değil,geriliğ stres olup kızlarımı da onlara mı benzeticem.
Onları istemeyen beni istemiyor demektir.Kurban olurum ben onlara,eşimden Allah razı olsun,çok emek verdin dedi,boşver dedi,sağolsun,en büyük desteğim o benimm..

Yol yordam bilmeye gelince onlardan daha bilgilisi görgülüsü yok ama,gel gör ki bize hiç..
Hiç kafama takmıyorum,daha neler var neler.İşte 2 yıl korunmasız bebeğimiz olmayınca beni çekti kenara,çocuğun olmuyorsa bırak bana gelin değil,torun lazım dedi.
Ben bunların hepsiniiii yuttum,tedavimden de haberi yok zaten.
Hiç umrumda değil,45 yaşında bir annem,2 bekar kız kardeşim varrr,Allah ailemi başımdan eksik etmesiinnn.
Kız anneleri böyle olmuyor ama yaaa,dırımcım canım iki tane evladın var,herşey hayırla,sağlık en güzeli olsun inşallahh

Allaha şükür annem yanımda,
imkanlarımız da eve senin gibi haftada bir-iki birini almaya müsait elhamdülillah,
Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyii

seninkiler ayrı bir boyutmuş cnm .....annen ne kadar genç cnm yaa sen kaç yaşındasın benim annemde genç 43 yaşıında ama benim ,erkek kardeşim var

evlat ayıranlardan nefret ediyorum bende detaylıya girdiğimde doktor ikinciisi içinde erkek dedi ben dedim eminmisiniz evet dedi....ne o dedi bana erkekmi olacak illa saf dedim aşiretmiyiz biz bee yok dedim iki çocukda bir kızı yakalayamadık dedim....hee dedi
demek böle şeylerle çok karşılaşıyolar benim kaynanada keşke kız olsaydı biri dedi.
ben anlamıyorum bu işi ikisi erkek diyorum olsun kızında olur diyolar
off kimse hiçbişeyden memnun olmuyor ne yollardan ne acılardan geldi onlar bana

hayırlı ahlaklı sağlıklı evlat olsunlar yeter bize dimi kızlarr

uff bu nasuıl zihniyet bu nasıl insanlık nasıl mantık çok sinirlendim. zati cinler tepemdeydi iki katı oldu valla:mymeka:
kıslar valla değer vermeyene değer vermeyin. valla kul köle oluyoruz da ne oluyor.hiç bişey yine bildiklerini okuyup laf sokuyolar. ahh aahhhh. boşverin. yavrucaklarınızı düşünün. değmez hiçbişeye..valal ben önceden çok takıyordum şimdi hiç takmıyorum. hatta çok tepemin tasını attırırlar bana yardımdan çok ayak bağı olurlarsa kibarca kızına yollamayı bile üşünüyorum. bana bi faydaları hiç olmadı zararlarınıda çekemicem artık. ahanda dokundunuz ah işittiniz

Allaha şükür annem yanımda,
imkanlarımız da eve senin gibi haftada bir-iki birini almaya müsait elhamdülillah,
Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyii

cnm açıkcaksı biz madden çok zorlanıyoruz ama asla kaynanama demem o bana sorarsada gerçek neyse söylerim öle uzaktan maval okumak olmuyor işte

kendi annem devamlı bişeyler alır torunlarına yeri gelir temizliğimi yapar kızım param yok ama geleyim temizlik yapayım sen o para ile mama al der çocuklara kaynanamda şuan yanımda yayar mıçını benden hizmey bekliyor iki çocuk tutuyor o kadar ben zaten o yokkende yapıyorum .....
,
aman yaaaa kimselere muhtaç olmam az yer az gezerim zemuszemus

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti eve gideyim biraz dinleneyim sonra yemeğe girişeyim hepinizi çok öptüm iyi akşamlar herke sbebeişlerine iyi baksın stres yokkkk

dök cnm içini dök olsunnn

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti eve gideyim biraz dinleneyim sonra yemeğe girişeyim hepinizi çok öptüm iyi akşamlar herke sbebeişlerine iyi baksın stres yokkkk

hadi cnm güle güle bende stres kalmadı ben artık cvp larını veriyorum heheh:lepi:

aynen canım,
kız anneleri farklı demek yaa,yazık annem de yapmaya çalışıyor bişeylerr,
Hiç kıyamıyorumm,Anneme de dedim bana hiçbişey almaya takamaya çalışma yok halinle,diyorum,herşey oluveriyor Allahın izniyle ve gerçekten Rabbim rızkını,bereketini gönderiyor
Allah herkese kolaylıklar versin..
Onlar da bana uzak Allaha yakın olsunlar:dilcikar:

aksama ne yimek var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bende dolmabiber varr

dünden kalmada makarna bide kolayy tatlı yaptımm

canım kayınvalidemlerin tarafta hiç kız torun yok hep erkek. bize gelince ilk torun olacak allah izin verirse. her iki tarafta bi kız bi erkek olur inşallah. diye dua ettiler ama iki kızım geliyor allahın izni ile çok mutlular..ama işte bizde doğuluyuz anne tarafı olarak ama işte mardin falan tam doğu köken onlarda werkek önemlidir resmen aşiret. sanki erkek çocuklar bakıyor onlara yemeğini önüne kyan kızı yada gelini ama nerde bunu anlayacak kapasite.. ayy bugün çok heheyliyimdelikafadulden

mrb kızlar ben napacam bu gaz işini ya walla patlamak üzereyim çok gazım var dr aramak istemedim haftaya gidecem diye kuru kayısı yiyorum kabızlıktan kurtulayım diye şimdide kuru kayısı yedim oda gaz yapıyomu acaba ya

kaydirigubbakcemile3 ben de nerde kaldı wavy nin yorumu dediydimkaydirigubbakcemile3
ne kafama takıcam,değecek olsalar,umursayayım,eşim önemli,eşlerimiz..
Allah onları başımızdan eksik etmesin ve tabi ki kendi anne babamızı..
Yavrularımıza sağlık sıhhat versin..
Neymiş kızmış diye bana tavır yapacakmış,ulan seni kim yaptı,sen nesin yaaa
Neyse düşündüm mü,sinirlerim hopluyor yavaştan,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…