Sonucu muhakkak yaz bize canımmçok heyecanlıyım kızlar ya
Canım maşallah yaa,kızlarrrr oğlusummm ömer kalktı uykudan hepinize yasatsın rabbim yaaa çok tatlı agulaşıyoruz
canım 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum
canım 31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum
kızlar sevi bebeyede bakın. hatta beylikdüzünde fabrika satış mağazası var.
premature | PREMATURE Premature
canımoraya bakıuordum dedim sizede göndereyim. pndan oldu. ben 1 er takım alacağım sadece her ihimale karşı ben hep 3-6 aylık alıyorum.. bu arada kaynanaları fazla takmayın. pnlar herşeyin en iyisinibilirler. ama yaptıkalrı bir şey yok. herşey lafta..
onların böyle davranmalarının sebebi BİZİM ANNELERİMİZİN DAHA İYİ OLDUKLARINI KABUL EDEMEMELERİ
oyyyyyyyy yerim onları çok tatlı yatıyorlar. allah hepimize bu fotoları görmek nasip etsin..onların ağzı sadece laf yapar. sonrada herkese ben yapmak istedim ama benim gelin annesini istedi derler.ahhhh ahhh
oyyyyyyyy yerim onları çok tatlı yatıyorlar. allah hepimize bu fotoları görmek nasip etsin..onların ağzı sadece laf yapar. sonrada herkese ben yapmak istedim ama benim gelin annesini istedi derler.ahhhh ahhh
valla canım yapmasınlar daha iyi. şimdi şöyle bişey var ne yapars yaPSIN KAYNANA ANNE YERİNİ ALAMAZ GELİN NE YAPARSA YAPSIN KIZINN YERİNİ ALAMAZ . O YÜZDEN ELİNİN UCU İLE İŞ YAPACAKLARINA AYAK ALTINDAN ÇEKİLSİNler annelerimizle buıraksınla r bizi daha iyi valla. çünkü el ucu ile yapılan işten hayır gelmediği gibi sinir hastası ediyor insanı ve yoruyor iki katı.
Prematüre 5 li zıbın seti | Premature PREMATüRE LI ZıBıN SETI premature zibin nbsp Piyasa Fiyatı 43 20
acep bu ürünü yerinde daha ucuza bulabilirmiyiz ya. fiyatı nasıl sizce ben dah bişey almadığım için fiyatlarınıda bilmiyom..bundan birer tane alsak yeter bence
cnm sevi bebe kadirhasda var oraya bak diyecem ama uzaksın ben gidersem bakarım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?