Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canim Insallah en kisa zamanda icin rahat olsun Masallah guclu bebislerimiz anneleri gb :nazar:
simdi kendine bakma zamani dalincim, bol sivi al sutun kesilmesin, uyumaya calis geceleri sen cok guclu olki yavrularina en iyi sekilde bakabil. guzel seyler dusun asla acaba deme, doktorunun bir sure daha hastanede tutmasi da en iyisi, biliyorsun bebekler bizlerden de gucluler aslinda. :nazar::nazar:

cartmancım 11 yasın kaldı bıtanem

mucıze dıye buna denır ıste drumuzla gorustuk mucızevı bır sekılde 1 gunde beyındekı kanamaları gectı ıkısınınde dedı dr dualarımız temennılerımız allaha acılan ellerımız bos cevrılmedı ALLAH bınlerce kere razı olsun hepınızden 2 gundur makıneden cıkarılmıslar kendılerı tıkır tıkır nefes alıolarmıs suan durumları beklenenınde uzerınde ıyıymıs dr bıle soledı mucıze dedı ole mutluyumkı ALLAH ım tum annelere bebegı kuvoozde olanlara tabı bu mutlulugu tattırsın 3 gun once dr olecekler ıması yapıorken bırden dondu bebekelrım hayata dualarımız kabul oldu sozun bıttıgı yer ne dıyecegımı bılemıorum
ılk sızlerle paylasıorum once sıze solemek ıstedım bu ıyı haberı eger bole gıderse kısa sure sonra emzırebılıcem dr suan ıcın ne olur ne olmaz dıye bır kaç gun daha ayrı bolgede tutucam dedı en cok ılgılendıgım 2 bebek kırkız bebekelr dedı gunlerını doldurmalarını beklıcez bundan sonra dedı organ gelısımlerı tam anlamıyla olgunlasma surecını burda gecırsınler dedı eger bole gıderse kısa surede alıcaz ewımıze getırıcez bırden bıre bole mucızevı bır ıyılesme sadece ALLAH sayesınde olurdu bır kez daha gosterdı buyuklugunu yaradan mevlam bınlerce sukur yaz yaz bıtıremedım sevıncımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyum

Aysenurcum, nasıl mutlu olduğunu bilemezsin, inan gözyaşlarıma hakim olamadım okurken, ben senin hikayeni okurken hep kendi doğmamış bebeklerimi düşünüyorum, su anda bana ne kadar büyük Umut olduğunu bilemezsin..

Biri oğlun, biri de kızın için iki yasin de ben alıyorum canım. İnsallah Rabbim güç kuvvet verir, kısa zamanda çıkarsınız hastaneden..

ALLAH razı olsun cartman cım ıste tam senın haftanda yaptım dogumu cok dıkkat et hareketlerını kısıtla sakın anı hareketler yapma bolca yat ben hep yattım ılk ayaga kalktıgım gun kendımı ıyı hıssedıorum dıye sularım geldı yurumek bıle sakıncalı aslında ıkız gebelıkler ıcın sakın bnm yaptıgım hatayı yapma bolca yat ayaklanma ıns yawruları zamanında dogacakalr

günaydın kızlarr, iyi haftalar

ayşenurcum yazdımmı hatırlamıyorum ama çooooom sevindim bebişlerin iyiye gitmesine, inşallah bundan sonra heğ sağlıkla gülücükler saçarlar annelerine. ben de 30'a doğru yol aldıkça heyecan artmaya başladı, her geçen günümüze şükrediyorum tabii.
eee bu hafta hituciyi yollarmıyız aceba doğuma?
ya kızlar benim reflüm çok azdı bikaç gündür, ağzıma acı sular geliyor resmen, cayır cayır yanıyor yemek borum, gaviscon mu rennie duo mu kullandınız siz?
cartmancım sen de 30'u devirmişsin gözünaydın, heyecan artmaya başlamıştır.
Bircecimmm sen ne alemdesin, nerelerdesin?
Artvinli yağız oğlana zor yetişiyor herhalde artık fazla gelmiyor buralara.

kızlar günaydın .
dalincim çok sevindim canım allah sağlıkla sana bağışlasın yavrularını inşallah . dorukda anneliğin zorlu adımına ayak bastığını ispat etti galiba sesi soluğu çıkmamaış . cartman gayet iyi haftalardasın canım doğum kaşıntısı malesef doğum yapmadan geçkemk bilmiyor inşallah sağlıkla bikaç hafta daha tamamlarsın endişelenme yarın bi bakarsın herşey tamtakır yoluna girmiş .

günaydın herkese.....
bugün tam 35 haftalık olduk Alahın izniyle....yarın dr a gitcem....heyecan dorukta....dualarınıza ihtiyacım var...
Allah herkesin evladını ailesine bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla inşallah.....
kirpicim dr bi aksilik olmazsa 36. haftayı bekleriz dedi.hatta bi sıkıntın olmazsa 38i de bekleyebilir dedi...
hayırlısı bakalım yarın ne dicek....

kirpicim yanma oluyo engellemek zor ama yediğimiz şeylerde etkiliyo...
kek,pogaca,simit türü şeyler çok etkililyo...birde yemekten hemen sonra uzanma.ben hiç ilaç kullanmadım...renne kullananlar olduğunu duymuştum....

merhaba arkadaşlar 28 haftalık bebeklerimi erken doğurdum çok mutsuzum ben evdeyim onlar yoğun bakımda ve daha yüzlerini bile göremedim gelecek haberlerle yaşıyorum bir kuzum 1050gr diğeri1150gr minicikler ve yaşama tutunmaya çalışıyolar dua istiyorum sizden Allah yardımcıları olsun

merhaba arkadaşlar 28 haftalık bebeklerimi erken doğurdum çok mutsuzum ben evdeyim onlar yoğun bakımda ve daha yüzlerini bile göremedim gelecek haberlerle yaşıyorum bir kuzum 1050gr diğeri1150gr minicikler ve yaşama tutunmaya çalışıyolar dua istiyorum sizden Allah yardımcıları olsun

canım benim ya Allah yar ve yardımcınız olsun.inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hep birlikte evinize dönersiniz...
erken doğum bekleniyomuydu canım neden öyle oldu?

beklenen bir durum yoktu herşey normaldi ama birden su geldi Allah ın taktiri doğdular işte şimdi yaşamaya çalışıyorlar

cnaım 28. haftada doğan hayata sıkı sıkı tutunan çok bebek var...inşaallah seninkilerde en kısa zamanda anne babalarının kollarına gelecekler hayırlısıyla sağlıkla...
allahım yar ve yardımcınız olsun canım...gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...merak ederim seni ve bebekleri...

beklenen bir durum yoktu herşey normaldi ama birden su geldi Allah ın taktiri doğdular işte şimdi yaşamaya çalışıyorlar

bgircecim cook sasirdim, nasil oyle birden bire oldu ki, Allah yardimcilari olsun insallah. biraz zorlu bir yol seni bekliyor ama sakin umutsuzluga kapilma canim, benim doktorumun da ilk hedefi 28 hafta, yaşama tutunma sınırı olarak kabul ediliyor biliyorsun. senin bebişlerin de adaptasyonda biraz güçlük çekse de zamanla herşey normale dönecektir inşallah. hic mi belirti vermedi yahu, ne tetikledi acaba, cok şaşırdım walla.

gunaydın bırcecıcım dualrım senınle ne zamna oldu bu ya daha dun oıkudum hersey normaldı bebekelrın nerede baskent temı hıc moralını bozma arkadasım onları saglıla kucagın alacaksın

eren zeynocum senı ve bebeklerı cok merak ettım dun yazıklarımı burada goremıyorum bebeklerının ıyı olmasına cok sevındım lutfen bızlerı haberdar et

kendi dr umda doğuramadım bebekler şu anda tepecik çocuk hastanesinde özel küvezde
ben acil doğuma alındım ege doğumevine götürdüler sezeryanla hemen aldılar oğullarımı ilk gece ordalardı sonra çocuk hastanesine sevk edildiler bir tanesi anne sütü almaya başladı diğeri hala aynı doğduğu gibi ama yaşıyor şimdi eşim kimliklerini çıkarmaya gitti ben dikişliyim doğumu anlatmıyorum geçti gitti şimdi dua edip beklemekten başka yapabilecek birşey yok

kirpicim bi ikimiz kaldık herhalde buralarda....herkes dağıldı...noluyo böle kızlara yaaaa...
doğuran doğurana....aman kirpicim dikkat et kendine...dinlen bolbol..Allahım herkese hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....

kendi dr umda doğuramadım bebekler şu anda tepecik çocuk hastanesinde özel küvezde
ben acil doğuma alındım ege doğumevine götürdüler sezeryanla hemen aldılar oğullarımı ilk gece ordalardı sonra çocuk hastanesine sevk edildiler bir tanesi anne sütü almaya başladı diğeri hala aynı doğduğu gibi ama yaşıyor şimdi eşim kimliklerini çıkarmaya gitti ben dikişliyim doğumu anlatmıyorum geçti gitti şimdi dua edip beklemekten başka yapabilecek birşey yok

Bircecim, çok şaşırdım ben de ama tabii 28 den sonra erken dogum beklenen bir şey. Kiloları da 1000 gr in üstünde imiş, bu da çok mühim tabii. İnsallah hayirlisiyla kuvozde gelişimlerini tamamlarlar da saglikla sihhatle kucağına alırsın bebeklerini..

Allahım yardımcın olsun, kolaylıklar versin, e bu arada hayırlı uğurlu olsun elbette..
Hiç merak etme, hersey çok güzel olacak inşallah..

X