Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorda sıramı bekliyorum, kendi doktorum içerde perinatologuma dosyamı anlatıyor ancak yeni bir derdimiz çıktı. Safra asitlerin çok yüksek çıkmış, bebekler nefes almaya baslar başlamaz 32-33. Haftayı ve iki kiloyu devirinde derhal alacaklarnis. Biri zaten geride. Tipik karaciğer zehirlenmesi dedi doktorum..
Bakalım küçük bebek ne alemde.. Dualarinizla kizlar..
umarım herşey yolundadır canım, çıkınca haberdar et olur mu?
az once dr dan geldım haberler gene kotu gene kotu
kızım ıyılesıcek dıye beklerken dun gece oglumdada baslamıs beyın kanamaları suazn ıkısınınde beynınde kanamalr var ayrı bı bolgede yatıolar hala dualar edıorum ıyı olsunlar dıye ama artık manevı olarak gocmeye basladım ne ekmek ne su ıstıo cnm aklım hep yawrularımda oglum 11 gun oldu hala nefes alamıor bogazına tup sokuldu ordan nefes alıor kızım burundan alıor kendısı dr hıc ıyı konusmadı sabredıp dua edıp beklıcez dedı hayatı tehıkelerı var durumları cok cıddı dedı artık kendımı herseye hazırladım en kotuye hazırladım pozıtıf dırencım bıtıo artık sutumde gıdıo
ne taraf hayırlıysa o tarafı gostersın rabbım drlar ellerınden gelenı yapolar ama bı turlu cvp vermıo bebeklerım ıyılesme gostermıo okadar zorkı onları o sekılde gormek elım yuregımde hersabah uyandıgımda sımdı hastaneden arıcaklar bebekelr ıcın kotu haber verıcekler dıe aklım gıdıo rabbım nolur kımseye yasatmasın dusmanıma dahı yasatmasın ewlat acısıyla sınamasın kımselerı (((((
Kasinmaktan uyuyamiyorum..
3 hafta sonra dogum yapacagım, oğlumu kaybedecekmisim gibi davranıyor doktorlar. 32-33. Haftam olacak daha, sağlıklarından endişe ediyorum..
Deli gibi korkuyorum ve içim acıyor.. Erenzeynocum kimbilir neler çekiyor..
Keske diyorum bir rüya olsa tüm bunlar, bebeklerimin ağlama sesine uyansam..