Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

saol kırpıcım ewet solemıstın :))) bnmle bır uzulen benmle bır sevınen sız gonul dostlarına bınelrce kez tesekkur edıorum hepınıze ayrı ayrı

dunkı hastane gezımde gene mutlu haberler aldım kuzularım hala makıne destegı olmadan nefes alıorlar dr cok ıyıye gıdıolar dedı ıp ustunde yuruyoruz dedı hergun bıraz daha ıyıye gıdıorlarmıs bnm ınatcı yawrularım tuttular hayatın bır kosesınden
verdıklerı sut mıktarınıda artırmıslar artık az gelıormus 5 cc doymuorlarmıs :) cok mutluyum gelısmeler cok cok ıyı ıns tekrar bır aksılık olmaz olsada hazırlıklıyım kısa zmanda atlatırlar premature annesı olmak ne zor elımız yuregımızde hastaneden bır haber bekleyerek yasıoruz ama sonunda dualarımız kabul oldu 12 gun boyunca hergun olum haberlerını bekleyerek yasadım ne uyku ne yemek ama son 3 gundur mucızeye ımza attı yawrularım knlarındakı mıkropta temızlenıormus zaten dr beklenenın cok cok altında bır enfeksıyonla dogular demıstı kızım da kansıslık vardı kanamalarından dolayı 2 kez kan verılmıs ıns bu guzel haberlerden bırce ve lorasımada verır bızlere bınlerce kez sukurler olsun ALLAHIM

çok geçmiş olsun dalin
sürekli durumunu buradan takip etmeye çalıştım çok üzüldüm ve dua ettim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.

utku karan çağan arsal ay çok güzel isimler inşallah ömürleride isimleri gibi güzel olur

bırcecım ısımelrıyle yasarlar ıns cok gzuel ısımlerı daha sen dogum yapalı kaç gun oldu sabret ıyıye gıdıcekler guven bana
heoz cum allah razı olsun cnm bıraz sıkıntılı gunelr gecırsekte atlatıcaz ıns

ben geldim kızlar
ilk karşılaşama çok acıklı oldu önce süt alamayan utku karan bebeğe gittik ben geldim bebeğim dedim güçlü ol dedim sesimi duyunca ağlamaya başladı o ağlayınca bende ağladım eşimde yanımızdaki hemşirede
sonra çağan arsalın yanına gittik onunlada konuştum dinledi ağlamadı
ben onları öyle minicik görünce çok kötü hissettim sorumlu dr ışın alıyorlar yoğun ilaç alıyorlar kalpleride delik durumları kritik dedi
sabır ve duayla beklemekten başka şansımız yok kilo kaybı başlamış 15 gün sonra toparlanırlar inşallah sizlerde dualarınıza bebeklerimide sokun Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

kizlar bircenin guzel ogullari icinde 41 yasin okuyalim ne dersiniz? ben 5 tanesini aliyorum. Allah kabul etsin Insallah. eren zeyno topinden takibini yapalim mi? oraya da yazacagim simdi.

ben geldim kızlar
ilk karşılaşama çok acıklı oldu önce süt alamayan utku karan bebeğe gittik ben geldim bebeğim dedim güçlü ol dedim sesimi duyunca ağlamaya başladı o ağlayınca bende ağladım eşimde yanımızdaki hemşirede
sonra çağan arsalın yanına gittik onunlada konuştum dinledi ağlamadı
ben onları öyle minicik görünce çok kötü hissettim sorumlu dr ışın alıyorlar yoğun ilaç alıyorlar kalpleride delik durumları kritik dedi
sabır ve duayla beklemekten başka şansımız yok kilo kaybı başlamış 15 gün sonra toparlanırlar inşallah sizlerde dualarınıza bebeklerimide sokun Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

cnm bnm tuylerım dıken dıken oldu gozlerım dolu dolu okudum yazını rabbım bıze sabır versın dayanması zordur bılırım
yenı dogan bebekelrın cogunda oluor dıye bılıorum kalptekı dleık zamanla kapanıormus cnm cevremdekı bırcok kısının bebegınde vardı zamanla kapandıgını soluorlardı ıns ıyı olurlar
sabır ve duayla beklemekten baska sansımız yok cumlesını ole cok duydumkı kolay olmadıgını bılırım ama gercekten baska caremız yok cnm keske yakınımda olsanda yanına gelsem bırlıkte dertlesıp aglasak bebekelrımız ıcın
bnm bebekelrımde 1500 grm dogup 1000 grama dustuler bugun 17 ıncı gun ve dun drla gorustum kızım 1480 oglumda 1600 grm olmuslar kıloyu sakın sorun etme kılo kaybı kacınılmaz odemlerı cozuldukte kaybedıcekler cnm ALLAH bızımde yuzumuzu guldurucek ınan buna

kızlar bnm cnm oglum gene fenalastı bu kez cıddı bır solunum problemı var dedı dr umutsuz dıyemem ama cokta umutlu konusamam dedı bır kez daha yıktı benı bır turlu tam olarak acılmıo cıgerlerı
ah bnm canlarım dogduklarından berı cekmedıklerı kalmadı
makıne destegını 2 mıslıne cıkarmıslar dr gostermıorda bebeklerımı gorme dıo o sekılde kaybedersen daha cok yıkılırsın dıyo goremıorum onları son gunlerde
gordugum kadarıda aklımdan cıkmıo ne zaman gecıcek bu gunler pısıkolojık olarak bıtık durumdayım ama guclu durmaya calısıorum nekadar yapabılıorum bılmıorum ama haberler bır ıyı bır kotu
dayan oglum dayan daha gorucegın cok gunler var :KK43:((

kızlar bnm cnm oglum gene fenalastı bu kez cıddı bır solunum problemı var dedı dr umutsuz dıyemem ama cokta umutlu konusamam dedı bır kez daha yıktı benı bır turlu tam olarak acılmıo cıgerlerı
ah bnm canlarım dogduklarından berı cekmedıklerı kalmadı
makıne destegını 2 mıslıne cıkarmıslar dr gostermıorda bebeklerımı gorme dıo o sekılde kaybedersen daha cok yıkılırsın dıyo goremıorum onları son gunlerde
gordugum kadarıda aklımdan cıkmıo ne zaman gecıcek bu gunler pısıkolojık olarak bıtık durumdayım ama guclu durmaya calısıorum nekadar yapabılıorum bılmıorum ama haberler bır ıyı bır kotu
dayan oglum dayan daha gorucegın cok gunler var :KK43:((
canım benim onlar bizim tahmin ettiğimizden daha güçlüler inan buna...Allah koruyo onları...sağlıkla sıhhatle evlerine döneceklerine inanıyorum ben sadece çetin bir sınavdan geçiyorsunuz...sabret dua et rabbim karşılığını verecektir...
biz nasıl halıları silkeliyorsak tozundan pisliğinden arınsın diye,Allah da sevdiği kullarını silkelermiş günahlarından arınsın diye...zor biliyorum ama sabretmen gerek.en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla tertmiz yeni doğmuş gibi yavrularınla evine döneceğine gerçekten inanıyorum...
Allahım yar ve yardımcınız olsun....

umarım gün içinde iyi haberleride alırız . bi müddet böyle olucak bi iyileşip bi biraz nazlanacaklar ama inşallah annelerinin kucağına geleceklerdir . ne kadar dayanılır bilmiyorum ama metanetli ol canım sende bircede çok dayanıklı annelersiniz ve bebekleriniz de sizi yalnız bırakmayacaklar inşallah

dalincim Erenimiz atlaticak Insallah en kisa zamanda guclu bizim prensemiz :nazar: Allah'in izniyle saatler icinde bile her sey degisebiliyor biliyorsun. canim benim senin icin oyle zor olmali tahmini bile yok ama cok guzel gunlerin olucak yavrularinla Insallah, buna hep inanacagiz.

merhaba herkese.ben bugün ilk defa bebeklerimle evde yalnız kaldım,baklaım ikisiyle birden baş edebilecek miyim:).biri çok huysuzlaştı son günlerde.sürekli ağlıyor,doktora da götürdük sağlıklı sadece biraz nazlı diyor.diğer oğlum iyi.eşim gelene kadar sorun çıkarmazlar İnşallah.

DALİN VE BİRCE,İnşallah iyi haberlerinizi alıcaz.biraz zorlayacak sizleri ama herşey düzelecek İnşallah.bebişleriniz çok güçlüler ve hayata sıkıca tutunacaklar.

herşey güzel olsun inşallahhhh,
dua ediyorummmmmmmmm :Saruboceq:

allah yardımcınız olsun bircem dalinim.... dualarımdasınız her zaman.....

bugün gördüm bebeklerimi onlarla konuştum heyecanlandılar nefes düzenleri bozuldu hareket etmeye başladılar güçlü olun iyi olacaksınız dedim utku karan gülümsedi çağan arsalın yüzü kapalıydı
çağan arsal sarılık olmuş ışın alıyordu yüzü kapalıydı kalbindeki delik kapanmış damla damla süt alıyor
utku karan süt almıyor makinaya bağlı kalbindeki delik kapanmamış yeni bir tedaviye başlanacak ciğerleri gelişemiyor
ikisininde durumu kritik dua edip bekleyeceğiz Allah sabrını versin inşallah bebeklerime sağlıkla kavuşurum

dalinciğim erende iyi olacak benimkilerde sağlıklı güzel günler geçireceğiz inşallah bebeklerimizle dua edip umut etmekten başka çaremiz yok Allah hayırlısını versin sen bana güçlü ol diyordun beraber güçlü olalım

Merhaba arkadaslar,

bugün doktora gittik. Malesef oğlumuzu kaybetmisiz. Kalp atışları yoktu artık.
Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..

Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..

O ne verirse en güzelini verir..

Merhaba arkadaslar,

Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..

Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan...Allah kızına hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin ailesi ve tüm sevdikleri ile birlikte...

cartman canım nasıl oldu ya ınanamıyorum kacıncı haftandasın dr run anlıyamadımı nedenmıs bıtanem.off ya ne kotu haberler bunlar kac gunlerdır.ınsallah hersey duzelıcek tum yavrularımız saglıgına kavysacak ınsallah..

Merhaba arkadaslar,

:1shok: haydaaaaaaaaaaaa,
nasıl olur yaaaa,neden amaaa,
bu haftada kalp atışı durması hayret,neler okuyorum yaaaa,
Rabbim kızına sağlık versin diycem ama bunun adı kader mi ihmal mi ne acabaa ooofff:nazar:...

Muhakkak ki bunda bir hayır vardır,inanırım ben,muhakkakk,
fakat yine de üzülmemek ve sorgulamamk elde değil,
Rabbim sabrını versin,
Hiç evladı olamayan annelerin bi tanecik olsa yavru için neler vermeyeceklerini düşün canım,
başınız sağolsun,cennette buluşmak nasip olsun inşallahhh

cartman başın sağolsun cnm rabbim kııızına versin onun ömrünü
rabbimin takdiri ilahisi nedenirki

X