- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
saol kırpıcım ewet solemıstın :))) bnmle bır uzulen benmle bır sevınen sız gonul dostlarına bınelrce kez tesekkur edıorum hepınıze ayrı ayrı
dunkı hastane gezımde gene mutlu haberler aldım kuzularım hala makıne destegı olmadan nefes alıorlar dr cok ıyıye gıdıolar dedı ıp ustunde yuruyoruz dedı hergun bıraz daha ıyıye gıdıorlarmıs bnm ınatcı yawrularım tuttular hayatın bır kosesınden
verdıklerı sut mıktarınıda artırmıslar artık az gelıormus 5 cc doymuorlarmıs :) cok mutluyum gelısmeler cok cok ıyı ıns tekrar bır aksılık olmaz olsada hazırlıklıyım kısa zmanda atlatırlar premature annesı olmak ne zor elımız yuregımızde hastaneden bır haber bekleyerek yasıoruz ama sonunda dualarımız kabul oldu 12 gun boyunca hergun olum haberlerını bekleyerek yasadım ne uyku ne yemek ama son 3 gundur mucızeye ımza attı yawrularım knlarındakı mıkropta temızlenıormus zaten dr beklenenın cok cok altında bır enfeksıyonla dogular demıstı kızım da kansıslık vardı kanamalarından dolayı 2 kez kan verılmıs ıns bu guzel haberlerden bırce ve lorasımada verır bızlere bınlerce kez sukurler olsun ALLAHIM
çok geçmiş olsun dalin
sürekli durumunu buradan takip etmeye çalıştım çok üzüldüm ve dua ettim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.