Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesı dogum yaptım hala agrılarımdan nefes alamıyorum ne zaman ıyı olcak bılmıorum bebekelrımde 1300 grm dogdular suan 1110 gr 1180 grama dustuler
ılk gunler durumları hıc ıyı degılmıs megersem ben ıyı blıyormusum olmek uzerelermıs
ama bırkaç gundur cok ıyı gıdıolar kanalrındakı mıkrop temızlenıormus solunum cıhazından cıkarmıslar 2 gundur zaman zaman solunum durmaları oluomus ama normalmıs
ama ole guzel bebeklerkı gorsenız esmer guzellerı masallah kucuk olmalarına ragmen nasıl tatlılar yawrularım bı gorsenız sacları okadar cokkı orecem cıktıklarında :)))
ama sukur son 3 gundur cok cok ıyı gelısmeler var 1 haftaya kalamz emdırmeye bıle basalrım
ewe geldım sut sagıorum bırıktırıorum goturup verıcem hastaneye ewden takıp edıcem bebekelrımı
bu arada nufus kagıtlarıda hazır kızım zeynep doga oglumda eren :)))
arkadaşlar risk görülmeyen durumlarda ciğer geliştirici iğne verilmiyor değil mi?
ağlayarak okudum....allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
pazartesı dogum yaptım hala agrılarımdan nefes alamıyorum ne zaman ıyı olcak bılmıorum bebekelrımde 1300 grm dogdular suan 1110 gr 1180 grama dustuler
ılk gunler durumları hıc ıyı degılmıs megersem ben ıyı blıyormusum olmek uzerelermıs
ama bırkaç gundur cok ıyı gıdıolar kanalrındakı mıkrop temızlenıormus solunum cıhazından cıkarmıslar 2 gundur zaman zaman solunum durmaları oluomus ama normalmıs
ama ole guzel bebeklerkı gorsenız esmer guzellerı masallah kucuk olmalarına ragmen nasıl tatlılar yawrularım bı gorsenız sacları okadar cokkı orecem cıktıklarında :)))
ama sukur son 3 gundur cok cok ıyı gelısmeler var 1 haftaya kalamz emdırmeye bıle basalrım
ewe geldım sut sagıorum bırıktırıorum goturup verıcem hastaneye ewden takıp edıcem bebekelrımı
hayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...
benim sonuç=169 normal değer=70-175
sınıra yakınım bilmiyorumkismile
hituci bildigim kadarıyla ikizlerde 32'den sonra yer darlığından kilo alımları yavaşlıyormuş zaten, herşey yolundadır yani hiiç takılma canım, ne güzel bu haftalara kadar geldin bak doğursan bile bi sorun yaşamazsın artık inşallah.
bircecimyatak olayını istersen diğer topikteki annelere sor, hangisi daha kullanışlı en iyi onlar bilir bence.
walla bende kitap okumadım hiç kızlar, arada müzik sadece, bir de bol bol konuşmaya çalışıyorum, telkin ediyorum eylülde gel diye :)
kızlar benim şekerler düşük diye doktoru aramadım, 100'lük yüklemeye filan gerek yoktur herhalde bu durumda değil mi?
bu arada biz daha bebişe hiiiç bişey almadık, ne zaman başlasakki, korkuyorum almaya resmen yaa?
hiç korkma korkarsan başına gelir benimkilerin herşeyleri hazır bir yatakları yok onuda yarın alacağım Allah a emanet bebeklerimiz bak neler duyuyoruz olacak olduktan sonra doğumda da oluyor 30 u geçince yaşamayabiliyor 28 haftada doğurmuş ikizleri yaşıyor bir tanıdığımda 27 de doğurmuş bebek şimdi topaç gibi yani demek istediğim şuki Rabbim hepimize hayırlısını versin olacakla öleceğin önüne kimse geçemez sen hep en iyisini düşün ki iyi olsun
ALLAHIM BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIN BEBEKLERİ SAĞLIKLI MUTLU BİR BİÇİMDE DÜNYAYA GELSİN BİZLERİ UTANDIRMA YARABBİM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMA SANA İNANDIK SANA GÜVENDİK SENDE BİZLERİ GÖR ALLAHIM:Saruboceq:AMİNNNNNNNNN
AMİNNNN,
bircecimm haklısın galiba, korkunun ecele faydası yok ben de 1-2 hafta içinde başlayayım hafiften. ya kızlar ben oda yapmak istiyorum bebişe, böyle duvar kağıtlı takımlı filan, gerçi sizin dediğiniz de doğru birkaç yıl sonra kendi zevkine göre bişeyler de isteyebilir, ama bu da bizim zevkimizzz napsam bilemedimm.
merhaba arkadaşlar
ben de bebeklere hiçbir şey almıyordum. iki hafta önce doktordan iyi haberler alınca ufaktan başlayalım dedim kayınvalideme ve anneme, geçen hafta yeniden canımız sıkılınca da 3. bir emre kadar durdurdum yine.
bizim biri kız biri oğlan. Allahım korusun ama bir aksilik çıkarsa elimde eşyalarla üzülmek istemem. nasılsa herşey bir günde alınır. çok acil olanlar dışında hiç bir şey almak istemiyorum. onu da doğumun kesinleştiği günde gidip alırlar, hastane çıkışı, gecelik, yeter.. dünyaya gelen çıplak kalmıyor ya..
ben 21. haftadan beri her gece telefonuma yüklediğim Kur'an-ı Kerim'den Fetih suresi dinletiyorum çocuklara. her gece 2 tane. onlara güç katacak gibi geliyor. bir de konuşuyorum. onlarla ilgili kurduğum hayalleri anlatıyorum. eşim de ben de ne kadar sevdiğimizi söylüyoruz onlara.. İnşallah onlar da bizi seviyordur, sağ salim gelirler. ben onları yüreklendiriyorum, onlar da inşallah bizi mutlu ederler..
cartmancım hıc uzulme ben ınanıyorumkı ıkısınıde saglıkla kucagın alacaksın .bılıyorsun benımde bebeklerımden bırı kucuk plesanta kordonundakı damardan yeterınce beslenemıyor ama umıdını kaybetme proteınj agırlıklı beslen bu hafta bızım bebeklerın arasındakı fark baya azalmıs genelde hep proteın yemege ozen gostermıstım belkı faydası olmustur
Oğlumun sesi kesildi sanki. Karnımın o tarafında bir yumusaklik..
Allahım ne verirsen hayırlısını ver..
gunaydınkızlar ıyı haftasonları herkeze ...sıcaklar bastırıyo artık allah guc kuvvet versın hepımıze.dun nst ye gırdım coooookkk sukur hıc sancım cıkmaadı sabahkı sızılar karnımın gerılmesındenmıs.ınsallah dahada baslamaz.yavrularım cook hareketlı maasallah.bıraz daha bekleyın dıye kızıyorum onlaralmaz: cıkmayın hemen dıyorum.ama cok ta merak edıyorum nasıl olucaklar dıye.hayırlısı....