Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın millett,

erenzeynocummm ne güsel kavuştun erenine ve zeynona, sağlıkla eve de getirmek nasip olsun inşallah. çoook sevindim sizin adınıza iyi olmalarına.

cartman umarım herşey yolundadır canım, merak ettim seni.
sophicim benim doktor da eylül başını görürsek anca risk azalır, kendini ona ayarla dedi, inşallah görürüs ne diyelim ,her geçen gün kar..
dorukcum doğur gitsin artık beaa, büyümüşler yeterince :))
bizim de bugün misafirimiz var, umarım yorulmam.
herkese iyi haftasonlarııı

Merhaba kızlar..

Bu sabah uyandım, baktım dün hissettiğim gibi oğlumun kıpırtıları varla yok arası. Karnım bile zaman zaman asimetrik. Evvela bir doktora gideyim diye düşündüm. Sonra baktım bunun da bir anlamı yok. Hersey olacağına varıyor, bilsem ki gelişimi durdu, bebeği kaybettim, ne olacak?

Cuma gunü doktor ve perinatologda randevumuz var. Allah'ın verdigi herseye hazırım. Vara da hazırım yoka da.. Ne olursa en güzeli olacağını biliyorum. Ben onlar için yemeye, dinlenmeye, dua etmeye devam edecegim. Biliyorum ki hayırlısı neyse o olacak..

Az evvel güzel bir kahvaltı yaptım. Şimdi kayınvalideme rica edeceğim, bana nasıl bebek mendili yapıldığını öğretsin. Sonra da kendimi böyle şeylerle meşgul edeceğim. Artık bu konuyla yüzleşmem lazım. Perişan olup kederlendikce bebeklerin de canını sıkıyorum..

Bilmem doğru mu yapıyorum.. Göreceğiz..

erenzeyno canim cok sevindim iyiye gittiklerine bebislerine cok daha iyi olucaklar annelerininin pozitif enerjesiyle, Allah en kisa zamnda saglikla evinize gelmenize nasip etsin :nazar: :nazar:
cartmancim burda siz beni tanimiyorsunuz erenzeynoya bakmaya gele gide hepinizi tanir oldum dualar ediyorum size, Allah oglunu sana bagislasin dualarimizi kabul etsin.
kizlar gercekten hepinizi ogrendim ve inanin cok dua ediyorum hepinize. hatta buraya bakmadan iyi oldugunuzu gormeden gecemiyorum, kusura bakmayin arada boldugume:) sizler savasci cok guclu harika annelersiniz Allah her seyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin Insallah.

erenzeyno canim cok sevindim iyiye gittiklerine bebislerine cok daha iyi olucaklar annelerininin pozitif enerjesiyle, Allah en kisa zamnda saglikla evinize gelmenize nasip etsin :nazar: :nazar:
cartmancim burda siz beni tanimiyorsunuz erenzeynoya bakmaya gele gide hepinizi tanir oldum dualar ediyorum size, Allah oglunu sana bagislasin dualarimizi kabul etsin.
kizlar gercekten hepinizi ogrendim ve inanin cok dua ediyorum hepinize. hatta buraya bakmadan iyi oldugunuzu gormeden gecemiyorum, kusura bakmayin arada boldugume:) sizler savasci cok guclu harika annelersiniz Allah her seyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin Insallah.

çok teşekkür ederiz tatlımmm herzaman bekleriz....

kızlar ya bugun drumuzu aradık cok ıyı haberler aldık benım mınık meleklerım artık yardımsız nefes almaya baslamıslar dr amcaları oksıjenı cıkarmıs artık nemakıneye baglılar nede burunalrındakı hortumla nefes alıolar tamamen kendıelrı nefes almaya baslamıslar ve 3 er cc anne sutu verıolarmıs kusmamıslar hıc buda bagırsakalrının calıstıgını sındırımlerınde sorun olmadıgının gostergesı bu haftada dogan bebekelrde ender raslanırmıs sındırımlerının ıyı calısması masallah onalra hemsıreler ne bıcım premature bunlar dıyolar ne doyuyolar ne duruoalr cok hareketlıelrmıs verdıkce yıyolarmıs canalrım bnm nazar degmesın rabbım kımsenın ewladını darda komasın aminn
eger bole gıderlerse bekledıgımızdende erken cıkacakalr ordan ole mutluyumkı anlatamam dun gece sabaha kadar agladım easım skaınlestıremedı sınırlerım bozuldu bırden besıklerını bos gorunce aglayarak dualar ettım cok sukur cokkkkkkkkyarın gıdıcez sut verıcez bır poset ve bebekelrımızı gorucez

cok tesekkur ederım canım benım herzaman takıl burda sohbetlerımıze hep beklerız canım boleŞeniz

kızlar ya bugun drumuzu aradık cok ıyı haberler aldık benım mınık meleklerım artık yardımsız nefes almaya baslamıslar dr amcaları oksıjenı cıkarmıs artık nemakıneye baglılar nede burunalrındakı hortumla nefes alıolar tamamen kendıelrı nefes almaya baslamıslar ve 3 er cc anne sutu verıolarmıs kusmamıslar hıc buda bagırsakalrının calıstıgını sındırımlerınde sorun olmadıgının gostergesı bu haftada dogan bebekelrde ender raslanırmıs sındırımlerının ıyı calısması masallah onalra hemsıreler ne bıcım premature bunlar dıyolar ne doyuyolar ne duruoalr cok hareketlıelrmıs verdıkce yıyolarmıs canalrım bnm nazar degmesın rabbım kımsenın ewladını darda komasın aminn
eger bole gıderlerse bekledıgımızdende erken cıkacakalr ordan ole mutluyumkı anlatamam dun gece sabaha kadar agladım easım skaınlestıremedı sınırlerım bozuldu bırden besıklerını bos gorunce aglayarak dualar ettım cok sukur cokkkkkkkkyarın gıdıcez sut verıcez bır poset ve bebekelrımızı gorucez

maşallah kuzulara beee:nazar: anaları gibi çıktı bunlarda desene kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek::emir_bebek: çok mutlu oldum canım çokkk... allahım tez vakit evede getirmeyi nasip etsin inşallah...

kirbirkere Masallah :nazar::nazar::nazar: harika haber harikaaaaa:nazar:

bırcecım sanırım sen estetısyensın bısey sorabılırmıyım.suan calısıyormusun hamıleyken epılasyon yaptırılırmı bırde bırsuru aletten soz edıyorlar en ıyısı hangısı bunların

Medikal estetisyenim. Gebeliğimin başından beri çalışmıyorum.DR yasakladı.
Lazer epilasyon ilk 3 aydan sonra serbest denir ama ticari amaçlıdır; nanometrik dalga boyu yoğun radyasyon içerdiği için gebeliğin hiçbir döneminde lazer epilasyon yaptırılmamalıdır.Emzirirken hiçbir sakıncası yok ama kırkın çıkması gerekli hormon dengesinin oturması için.En iyi sistem dünyada alexandirite lazer ben onu kullandım çok memnun kaldım,ten beyaz kıl siyah ve sertse en iyi sonuç alınıyor.Kesinlikle IPL önermem hiç sonuç vermiyor ucuz ama kılı bitirmez Ndyak lazer de etkili sonuçlar veriyor esmer tenlere daha uygun ince kıl yapısı içinde kullanılıyor.Lazer işlemini mutlaka dermotolog olan bir merkezde yada kliniklerde uzman sertifikalı kişilere yaptırmanı öneririm kesinlikle güzellik uzmanları bu işi yapmamalı eğitimsiz yapılan lazerlerde kalıcı yanıklar ciltte renk değişikliği gibi geri dönüşü olmayan sorunlar yaşanıyor aydınlatabildiysem ne mutlu

çok sevindim canım benim minik melekler çok iyi gidiyor maşallah:nazar:

Merhaba kızlar..

Bu sabah uyandım, baktım dün hissettiğim gibi oğlumun kıpırtıları varla yok arası. Karnım bile zaman zaman asimetrik. Evvela bir doktora gideyim diye düşündüm. Sonra baktım bunun da bir anlamı yok. Hersey olacağına varıyor, bilsem ki gelişimi durdu, bebeği kaybettim, ne olacak?

Cuma gunü doktor ve perinatologda randevumuz var. Allah'ın verdigi herseye hazırım. Vara da hazırım yoka da.. Ne olursa en güzeli olacağını biliyorum. Ben onlar için yemeye, dinlenmeye, dua etmeye devam edecegim. Biliyorum ki hayırlısı neyse o olacak..

Az evvel güzel bir kahvaltı yaptım. Şimdi kayınvalideme rica edeceğim, bana nasıl bebek mendili yapıldığını öğretsin. Sonra da kendimi böyle şeylerle meşgul edeceğim. Artık bu konuyla yüzleşmem lazım. Perişan olup kederlendikce bebeklerin de canını sıkıyorum..

Bilmem doğru mu yapıyorum.. Göreceğiz..

sen böyle ümitsiz konuştukça ben üzülüyorum bugün bende kızımdan net hareket alamıyorum her dakika kendini üzecek birşey bulma :eek:lmaz:
bebeklerinin psikolojisini bozma yazık onlar sana muhtaç sen iyi düşünürsen iyi olurlar mutlu bebek=güçlü bebek benimde oğlum küçük kızımdan hayırlısı olsun diyorum herşeylerini aldım onları bekliyorum park yataklarını da bugün aldım çok güzel kurdu eşim gidip seviyorum sende iyi ol oldumu?:teselli:

sen böyle ümitsiz konuştukça ben üzülüyorum bugün bende kızımdan net hareket alamıyorum her dakika kendini üzecek birşey bulma :eek:lmaz:
bebeklerinin psikolojisini bozma yazık onlar sana muhtaç sen iyi düşünürsen iyi olurlar mutlu bebek=güçlü bebek benimde oğlum küçük kızımdan hayırlısı olsun diyorum herşeylerini aldım onları bekliyorum park yataklarını da bugün aldım çok güzel kurdu eşim gidip seviyorum sende iyi ol oldumu?:teselli:

:) iyi olucam bircecim. Bugün sakin bir gün geçirdim, dinlendim, bebek mendili yaptım, sonra kayınvalidem bana ordukleri seyleri gösterdi, birlikte esimin bebeklik hırkalarını çıkardık, mutlu olduk..

Keyfim de yerinde, oğlum da oynadı bugün. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Ben iyiyim, sakinim, ümitsiz değilim ama hazirlikliyim da..

Hepimiz için hersey çok iyi, çok hayırlı olur inşallah.. Allahım evlatlarımızı bize en kolay, en güzel sekilde bağışlar..

$PIC_0015.jpg

$PIC_0017.jpg

$PIC_0018.jpg

kızlar bebeklerimin yataklarını aldım beğendinizmi?

birce çok güzel olmuş odanız maşaallah...inşaallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelirlerde :1hug:içinde bebeklerinin olduğu resimleride koyarsın.

güle güle kullan canımmçok şirinler mobilyadan daha güzel duruyo:nazar: sanırım benimkilerle aynı pembe olan baby2 gomu aldın ama benimkinin cibinliği yok böle tepesinde oyuncaklı bişi var... aslında yazın cibinlik çok lazım olcak alsam bende iyi olur sanırım.. ekstramı aldın içindemiydi?

sağol dorukcuğum baby2 go değil özel imalat türk malı tüm özellikleri mevcut
ben önce mobilya istediğim için cibinlikleri aldırmıştım parkların kendi cibinlikli tentesi var oyuncaklı ama büyük cibinlik extra ben taktım

birce çok güzel olmuş odanız maşaallah...inşaallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelirlerde içinde bebeklerinin olduğu resimleride koyarsın

inşallah hitucim hepimizin zamanında gelsinlerde minişleri ne resimler koyarız

kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn

selamlar

dalincim evdeyken bile hep seni merak ettim durdum.. bebeklerin doğumuş öncelikle tebrik ediyorum rabbim onları sağlıkla kucağına almayıda göstericek inşallah..

geçen hafta salı kontrolümüz vardı
nst ye girdim sancım çıktı.. dr biraz daha bekletmemiz lazım dedi.. bebeğin birisi 35+3 de 2300 gr, diğeri 33+3 de 2100 gr dı..

hemen diğer geliştirici verdi 12 saat arayla 2 şer doz oldum........

6 temmuz salı doğum çantanla birlikte doğuma gelirmiş gibi gel dedi.. 8.40 ta..

şartlar uygunsa alıcak.. eğer değilse bi kaç gün daha bekletebilirim dedi ama bilmiyorum..

şuan heyecanım dorukta.. dua edin..

haberdar etmeye çalışırım sizleri........

kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn

canım benim Allah yardımcısı olsun erenin adı gibi ersin yaşama hayata sana :Saruboceq:

canım Allahım oğlunuda kızınıda hayırlısıyla sağlıkla size bağışlasın inşaallah...
sen güçlü ol dua et bol bol...bebeklerin senin kalbinden geçenleri hissediyordur...
allahım dualarını kabul etsin inş.

X