Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısmetse mesut bey yaptıracak doğumumu başkentte çok memnunum
gebe değildim mesut bey tedavisiyle hamile kaldım sonrada devam ettim atakentte eylülde yeni bir kadın doğum kliniği açılacak başkentin belki orada bebekler beklerse
yoksa bostanlıda olacak doğum hayırlısıyla sen nereye gidiyorsun?
arkadaslar ıcınıde 100 gr seker yukleme yaptıran varmı .varsa degerlerınız kac cıkmıstı
gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah.artık gecelerı uyuyamıyorum ya ozellıkle sabaha karsı az once karnımın acımasıyla uandım boyle ınceden ınceye dıken gıbı seyler batıyo ya acaba kasılmalarım basladımıkı bugun nst ye gırıcem ınsallah sancım cıkmaz 1 2 hafta daha dayanıyım aallahım lutfen.sen bızlerı yorma zamansız ve saglıksız dogumlar verme yarabbım sen yavrularımızı koru onlar sana emanet..
günaydın millet,
siz bebişlere kitap okuyormusunuz hiç? birçok sitede ve kitapta bundan bahsediliyorda, ben müzik dinliyorum bol bol ama kitap okumuyorum. bir de booool bol konuşmak gerekiyormuş, annenin sesi ona terapi gibi geliyormuş, amman ihmal etmeyin.
hayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...
günaydın millet,
siz bebişlere kitap okuyormusunuz hiç? birçok sitede ve kitapta bundan bahsediliyorda, ben müzik dinliyorum bol bol ama kitap okumuyorum. bir de booool bol konuşmak gerekiyormuş, annenin sesi ona terapi gibi geliyormuş, amman ihmal etmeyin.
günaydın güzeller
acil yardım lazım lütfen fikirlerinizi yazın yarın yatak alamaya gideceğim ama birtürlü parkmı?karyolamı?alayım karar veremedim aynı paraya denk geliyor ne yapsam bilemedim
Allah razı olsun canım...mesajın iyi geldi bana.bende üzülüyordum:1hug:41 kere maşallah süperler bence hayırlı doğumların olsun inşallah
arkadaslar ıcınıde 100 gr seker yukleme yaptıran varmı .varsa degerlerınız kac cıkmıstı
,hayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...
günaydın güzeller
acil yardım lazım lütfen fikirlerinizi yazın yarın yatak alamaya gideceğim ama birtürlü parkmı?karyolamı?alayım karar veremedim aynı paraya denk geliyor ne yapsam bilemedim
hituci bildigim kadarıyla ikizlerde 32'den sonra yer darlığından kilo alımları yavaşlıyormuş zaten, herşey yolundadır yani hiiç takılma canım, ne güzel bu haftalara kadar geldin bak doğursan bile bi sorun yaşamazsın artık inşallah.
bircecimyatak olayını istersen diğer topikteki annelere sor, hangisi daha kullanışlı en iyi onlar bilir bence.
walla bende kitap okumadım hiç kızlar, arada müzik sadece, bir de bol bol konuşmaya çalışıyorum, telkin ediyorum eylülde gel diye :)
kızlar benim şekerler düşük diye doktoru aramadım, 100'lük yüklemeye filan gerek yoktur herhalde bu durumda değil mi?
bu arada biz daha bebişe hiiiç bişey almadık, ne zaman başlasakki, korkuyorum almaya resmen yaa?
canım ben park yatak aldım bir tane...birkaç ay sonra duruma göre bitane daha almayı düşüyorum bebeklerin durumuna göre...
park yatak kullananların şikayetçi olduğunu duymadım şimdiye kadar...bide istediğin odaya rahatça taşıyabiliyorsun...
park almaya karar verirsen...dar uzun olanlarını tavsiye ederim..kapılardan kolay geçiyo...
istersen mutfağa bile götürebilirsin çocuklar gözünün önünde olsun diye....