Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sız benımkılerı gorun kocaman oldular ya............ben napcam şımdıden boleyım ...........kılo aldı basını..............oyyy anam oyyyzemuszemus
aaa şimdidenmi şişti onlarrr,,amannnnnnn doğumdan sonra nasıl olsa geçioooo :)))
ama benim göğüslerim zaten çok küçüktü 70 beden sütyen kullaniodum halada ölee süt mütde yok ayrıca ((
kızlar hamilelik tv den ay ay bebeklerinizn gelişimine baktınız mı,çok güzel,ben onu izliyorum şuan,
ben bu arada 7. aya girmiş görünüyorum delikafadulden
hymarycım ılaclar benı çok etkılıyo ............her tedavım kıkac kılo bıraktı bana..............ıkı buçuk ay olucak uç kılo aldım ve devam.................ya bıde ben su ıçemez oldum ..............ılac alırken zorla içiyorum..............mıdemı kotu bulandırıyo suya ve caya karsı çok kotuyum cay tuıryakıyıdım...........cayı bırakmama sevındım ama suyu da ıcenmıyorum ya..............
Canım bak şimdi 23.06 da gitmişim ayrıntılı usg de,o zaman görmedi beni,
sonra dün gittim aradan ne kadar geçmiş,13 gün geçmiş,şimdi bi 10-15 gün daha geçsin mi yoksa gideyim mi,şeker sonucum vardı yenisini yaptır demişti,onu da yaptırmam lazım.Öyle de gidebilirim.
Kız valla ya cidden sen sorcan,ya ben netten mesaj atayım sitesine..
selam topiğimizin güzel anneleri.... nasılsınız bakalım
hymarycım ılaclar benı çok etkılıyo ............her tedavım kıkac kılo bıraktı bana..............ıkı buçuk ay olucak uç kılo aldım ve devam.................ya bıde ben su ıçemez oldum ..............ılac alırken zorla içiyorum..............mıdemı kotu bulandırıyo suya ve caya karsı çok kotuyum cay tuıryakıyıdım...........cayı bırakmama sevındım ama suyu da ıcenmıyorum ya..............
boşverr sen bu halinlede ayrı bi güselleşmişsindirrrr opuyorumnanaktan
süt için erken diosun :)) ozamn süper oh biraz olsun rahatladım vallaa...
sağolasın şekerrrr opuyorumnanaktan
tamam tatlım no problemmm kaydirigubbakcemile3