• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aaa şimdidenmi şişti onlarrr,,amannnnnnn doğumdan sonra nasıl olsa geçioooo :)))

ama benim göğüslerim zaten çok küçüktü 70 beden sütyen kullaniodum halada ölee süt mütde yok ayrıca :(((

wavycim Serdar Beye yarın gidiyorsun demi?
Benim de bi görünmem lazım ama bu ara Mehmet Beye uğradım ya,bebeklerin ultrasonu için biraz ara versem diyorum ne dersin?

sız benımkılerı gorun kocaman oldular ya............ben napcam şımdıden boleyım ...........kılo aldı basını..............oyyy anam oyyyzemuszemus

kilo aldın mı muallimcim yyaaa,tedavinin başından beri ne kadar aldın canom?

aaa şimdidenmi şişti onlarrr,,amannnnnnn doğumdan sonra nasıl olsa geçioooo :)))

ama benim göğüslerim zaten çok küçüktü 70 beden sütyen kullaniodum halada ölee süt mütde yok ayrıca :(((

Şimdiden mi derken,yani 7 aya girmişiz baksana hayatım,bilmem erken mi,burnum en sinir olanı,bi güzelim burnum vardı,o da şişiyor,diğer yerler zaten şişmeye meyilliydi dekaydirigubbakcemile3
tabi süt için senin erken canım,benim de 23-24 ten sonra belirmeye başladı.Öndce sadece bir su gibi ılık ve şeffaftı,şimdi o beyaz haliyle akıyor bazen çok az,farketmiyorum..

boşverr sen bu halinlede ayrı bi güselleşmişsindirrrr opuyorumnanaktan

süt için erken diosun :)) ozamn süper oh biraz olsun rahatladım vallaa...

sağolasın şekerrrr opuyorumnanaktan

kızlar hamilelik tv den ay ay bebeklerinizn gelişimine baktınız mı,çok güzel,ben onu izliyorum şuan,
ben bu arada 7. aya girmiş görünüyorum delikafadulden

oyy maşallah size. hemen bakem oraya hamileliktv diye yazsam bulşurum heralde...

ayy göğüs demeyin bana:bbo:artık taşıyamıyom valla yaaa. herg
n uyanıyom sanki biraz daha büyümüşler yakında valla taşıyamayacağım sırtımı ağrıtıyor. anneme göre ben bebişleri karnımda değil göğüslerimde tasşıyormuşum d
üşünün artıkınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hymarry canım ben yarın gitcem serdar beye.ben ikili testi yaptığımda muayene etmemişti beni sadece raporlara bakmıştı. sen renkliden sonra hiç gittinmi serdar beye. belki bu haftalarda yapılcak bişeyler vardır. sor bi istersen yeni girdim ultrasona kontrole gelmem gerekmi diye.. istersen ben yarın sorayımkaydirigubbakcemile3sonuçta kanka olduk.yerimseniben

hymarycım ılaclar benı çok etkılıyo ............her tedavım kıkac kılo bıraktı bana..............ıkı buçuk ay olucak uç kılo aldım ve devam.................ya bıde ben su ıçemez oldum ..............ılac alırken zorla içiyorum..............mıdemı kotu bulandırıyo suya ve caya karsı çok kotuyum cay tuıryakıyıdım...........cayı bırakmama sevındım ama suyu da ıcenmıyorum ya..............

ıkı hafta sonra ense olçumu var ınşş hepsı guzel çıkar..............ultrason renklımı olmalı acaba .............pek buyuk bı ultrason değılsankı

Canım bak şimdi 23.06 da gitmişim ayrıntılı usg de,o zaman görmedi beni,
sonra dün gittim aradan ne kadar geçmiş,13 gün geçmiş,şimdi bi 10-15 gün daha geçsin mi yoksa gideyim mi,şeker sonucum vardı yenisini yaptır demişti,onu da yaptırmam lazım.Öyle de gidebilirim.
Kız valla ya cidden sen sorcan,ya ben netten mesaj atayım sitesine..

hymarycım ılaclar benı çok etkılıyo ............her tedavım kıkac kılo bıraktı bana..............ıkı buçuk ay olucak uç kılo aldım ve devam.................ya bıde ben su ıçemez oldum ..............ılac alırken zorla içiyorum..............mıdemı kotu bulandırıyo suya ve caya karsı çok kotuyum cay tuıryakıyıdım...........cayı bırakmama sevındım ama suyu da ıcenmıyorum ya..............

Canım her ay ortalama bir kilo iyidir diyorlar fakat,mümkünse 2.5-3 aydan sonra,ama olsun canım ne olcak,3 çocuğun var.
Ayrıca tekil gebelikte 12,ikiz gebelikte 16 kilo ideal ve normal diyor uzmanlar,senin 3 üz çok normal canım.Bir de destek tedavilerimiz var o konu da bizi farklı kılıyor.Vericez inşallah doğumdan sonra.Gerekirse estetik yaptırırım vallahazemuszemus

Canım bak şimdi 23.06 da gitmişim ayrıntılı usg de,o zaman görmedi beni,
sonra dün gittim aradan ne kadar geçmiş,13 gün geçmiş,şimdi bi 10-15 gün daha geçsin mi yoksa gideyim mi,şeker sonucum vardı yenisini yaptır demişti,onu da yaptırmam lazım.Öyle de gidebilirim.
Kız valla ya cidden sen sorcan,ya ben netten mesaj atayım sitesine..

canım istersen testini yaptırıp öyle g,t. testini yaptırmadan gitsen ya sonuçları telde soracan yada tekrar gitmen gerekecek. eşşeği sağlam kazığa bağla derim. ama yinede sor istersen:)

selam topiğimizin güzel anneleri.... nasılsınız bakalım

selam sana da güzel annee,burnumuz memişlerimiz,kıçımız falan büyüyor da onun güzelliğinden bahsediyoruz biz dekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın görüşmeyeliii

tatlım bende çay tiryakisiydim şimdi ağzıma alamiom ,,üstelik kusmalarım olduğundan suda fazla içemiom :(( dr umda bana soğuk içmeye çaliş dedi çünkü ılık su daha çok mide bulandiriomuş aklında olsun.. a.s.

boşverr sen bu halinlede ayrı bi güselleşmişsindirrrr opuyorumnanaktan

süt için erken diosun :)) ozamn süper oh biraz olsun rahatladım vallaa...

sağolasın şekerrrr opuyorumnanaktan

heee bi güzelleştiiim bi güzellştiim göbiş tokuşturmaya gelenler görür artık:kedi:
süt için erken canım,sen içini, ferah tutsana hayatım yaaaakaydirigubbakcemile5

muallimcimm canım su çok önemlii,hele bu yaz zamanında,sen de biliyorsun muhakkak
ama egelii canımın soğuk su tavsiyesi çok mantıklı,bir şekilde bunu yapmalısın canım..

Back