ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn sürekli hapşuruyorum yawwww niekiiii...
ay bilmiyom canım yaa( yarın sorcam doktora. kan basıncı yükselincede olurmuş. ama ben sürekli LERjik gibi gezmekten yoruldum yawww(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar benim gibi sürekli burnu tıkalı olan hapşıran varmı aranızda
kızlar şuna b, baksanıza size uyan bişey var mı burdafisfisfis?
Alerji | Hamileyim.net, Sizin Hamilelik Rehberiniz.
kızlar şuna b, baksanıza size uyan bişey var mı burdafisfisfis?
Alerji | Hamileyim.net, Sizin Hamilelik Rehberiniz.
karpuzun fazlasının şeker oranını da dikkate alıp yeme mikatını da ona göre ayarlayın yalnız kızlar
karpuzun fazlasının şeker oranını da dikkate alıp yeme mikatını da ona göre ayarlayın yalnız kızlar
canım hep bişeyler istiyor yaaa,başta aşermedim ben,şimdi aklıma bi sürü şey geliyor,rüyalarımda bile ziyafetlerde görüyorum kendimi yaaawkaydirigubbakcemile3
aa evet o da var dikkat edin. eğer benim gibi hiç bişey yiyemiyorsanız sorun yaratmaz ama.ben sadece onları yiyebiliyordum. vücuda başka ek bişey girmediği için dengeliyordu.. en son glikoz oranım normal çıkmıştı..
selam sana da güzel annee,burnumuz memişlerimiz,kıçımız falan büyüyor da onun güzelliğinden bahsediyoruz biz dekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın görüşmeyeliii
kindercim 2 hafta daha sabır demek ki.Bak ben 24+3 tüm sanırım okul bitti anca ayrıldım.Sen de ayrılabiliyorsan ne güzel.
Ben eve gelince büyümeye başladım valla biliyormusun,insan evinde dinlenince bebeklerin gelişimine de etkisi oluyor..
Bu büyüme iş bünyeden bünyeye değişiyor tabi.SAĞLIK OLSUN NE DENİR..