• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kıslar bu arada bende bulantılardan dolayı pek su içemedim. şimdide pek içemiyorum.eğer yiyebiliyorsanız bol bl karpuz yiyin yanına yağsız beyaz peynir süper oluyor. hem su ihityacını gidermiş olursunuz. ben bulantılarım sırasında bunları yiyebiliyordum sadece.. ayakta kalmanızı sağlar deneyin derim

hele ben hapşururken neremi tutucağımı bilemiom valla,,ağzımımı kapatayım,,göbeğimimi tutayım yoksa altıma kaçırmamak için altımımı tutayım şaırıom vallaa kaydirigubbakcemile3

karpuzun fazlasının şeker oranını da dikkate alıp yeme mikatını da ona göre ayarlayın yalnız kızlar

canım hep bişeyler istiyor yaaa,başta aşermedim ben,şimdi aklıma bi sürü şey geliyor,rüyalarımda bile ziyafetlerde görüyorum kendimi yaaawkaydirigubbakcemile3

karpuzun fazlasının şeker oranını da dikkate alıp yeme mikatını da ona göre ayarlayın yalnız kızlar

aa evet o da var dikkat edin. eğer benim gibi hiç bişey yiyemiyorsanız sorun yaratmaz ama.ben sadece onları yiyebiliyordum. vücuda başka ek bişey girmediği için dengeliyordu.. en son glikoz oranım normal çıkmıştı..

doğru sölüosun tatlım günde 1 dilim karpuz diolar ben 2 dilim yiyorum..işin garibi ben bugüne kadar karpuz yemezdim,,meyvelerle aramda ii değildir zaten,,ama bebişlerim için herşeyi yiyorum... opuyorumnanaktan

canım hep bişeyler istiyor yaaa,başta aşermedim ben,şimdi aklıma bi sürü şey geliyor,rüyalarımda bile ziyafetlerde görüyorum kendimi yaaawkaydirigubbakcemile3

hiç canım bişi istemio yawww,,eşimde kızıo bana sen nezamn aşercen dieee kaydirigubbakcemile3

benim 50lik glikoz da yüksek sınıra yakın çıktığı için eşim yedirmiyor bana tatlı bişey:kedi:
Canım herşeyler istiyor,herrrşeyler..
Bak psikolojikmidir nedir,manyak gibi sarsıla sarsıla hapşırmaya başladım yaawwkaydirigubbakcemile3

aa evet o da var dikkat edin. eğer benim gibi hiç bişey yiyemiyorsanız sorun yaratmaz ama.ben sadece onları yiyebiliyordum. vücuda başka ek bişey girmediği için dengeliyordu.. en son glikoz oranım normal çıkmıştı..

ben herşeyleri tükettiğim içinn,o da fazla geliyor,hesaplayıveriyorum işte:kedi:
Size şifa olsunn

selam sana da güzel annee,burnumuz memişlerimiz,kıçımız falan büyüyor da onun güzelliğinden bahsediyoruz biz dekaydirigubbakcemile3
sen nasılsın görüşmeyeliii

iyiyim valla gün sayıyorum 8 iş günü daha çalışıp yıllık iznime çıkacağım.böylece temmuz ayıda bitmiş olacak..doktorum 24 haftaya kadar idare et dedi işe gitmem konusunda sonra kurul raporu yazacakmış 1 aylık falan bakalım.
şu büyüme konusunda benimde memişler baya büyüdü diğer yerlerde daha değişim yok canım hii hiiiikaydirigubbakcemile3

kindercim 2 hafta daha sabır demek ki.Bak ben 24+3 tüm sanırım okul bitti anca ayrıldım.Sen de ayrılabiliyorsan ne güzel.
Ben eve gelince büyümeye başladım valla biliyormusun,insan evinde dinlenince bebeklerin gelişimine de etkisi oluyor..
Bu büyüme iş bünyeden bünyeye değişiyor tabi.SAĞLIK OLSUN NE DENıR..

ben asla soğuk su içemezdeım şımdı zaten su ıcemıyorum .......mıutlaka soğuk ıçıyorum oda zor..........bakalım kızlar...............karpuz yıyım barı............belkı gecer zamanla...............

bende karpuz yemeye gidiorum birazda kitap okuycam sonra görüşürüz öpüorum hepiniziiii hihoyyyt

kindercim 2 hafta daha sabır demek ki.Bak ben 24+3 tüm sanırım okul bitti anca ayrıldım.Sen de ayrılabiliyorsan ne güzel.
Ben eve gelince büyümeye başladım valla biliyormusun,insan evinde dinlenince bebeklerin gelişimine de etkisi oluyor..
Bu büyüme iş bünyeden bünyeye değişiyor tabi.SAĞLIK OLSUN NE DENİR..

evet canım sabrın sonu selamet...ıhh şuan çatlıyacak gibiyim acayip yemişim heralde karnım acayip gergin şimdilik karnım yerinde kalsın.bide benim veletlerin ikiside sağımda ranza gibi üstüste biri kafası dikti karnıma çok rahatsızım.evime gitsemde yatsam.zaten dün gece hiç uyumadım...artık uyuyamıyorum ya sizede oluyormumafoldumben

ben geldim arkadaşlar doktor dedi canavar gibiler rahatladım walla.bakması 5 dakika bile sürmedi en azından içim rahatladı.banada bol su iç dedi 5 litre felan of yaaa tuvaletten çıkamıycam yine

Back