Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar RABBIM yardımcınız olsun ınsalah .hamılelıkte bende ıkı gunu dahı gecıremezdım gun saya saya kopmustum.tum kagıtları takvım yapar dururdum bı anda sunu soyleyım Rabım hamılelıgınızı kolay gecırsın ınsalah ama dogumdan hemen sonra cok degıl ınanın hemen bıkac gun sonra zamanın nasıl aktıgını anlamıyacaksınız bı gunduz olaacak bı gece.bi gunduz bi gece .. ve bi bakmıssınız cocuklar aguuu buuu diyor :) hepınızı opuyorum bebişleriniz icin kendıze cok dıkat edın .
selam kızlaryerimseniben
bende ikiz bebeklerimi bekliyorum. 24+3 cü günümdeyim.
tek yumurtalar ve erkekler iki tane minik oğlum olacak inşallah
şimdilik herşey yolunda çok şükür ama sıcaklar beni mahvediyor iş yerindeyken iyi ama eve gidince bayılıyorum
Detaylı ultrason kaçıncı haftadaydı ben daha yaptırmadım acaba geç mi kaldım
selam kızlar RABBIM yardımcınız olsun ınsalah .hamılelıkte bende ıkı gunu dahı gecıremezdım gun saya saya kopmustum.tum kagıtları takvım yapar dururdum bı anda sunu soyleyım Rabım hamılelıgınızı kolay gecırsın ınsalah ama dogumdan hemen sonra cok degıl ınanın hemen bıkac gun sonra zamanın nasıl aktıgını anlamıyacaksınız bı gunduz olaacak bı gece.bi gunduz bi gece .. ve bi bakmıssınız cocuklar aguuu buuu diyor :) hepınızı opuyorum bebişleriniz icin kendıze cok dıkat edın .
Canııım,öncelikle aramıza hoşgeldiinbuyrunnnnnnnnn
Biz de sabırsızlanıyoruz bu sıcaklar da yaa,ama hamilelikte çok güzel bence..
Sanırım iki kız meleğin var,benimkiler de iki kız teyzesi,tam ne zaman doğdular,şimdi ne kadarlıklar,
Allah sağlık sıhhat versin sana yavrularına ve ailene canımma.s.
allah analı bablı büyütsün arkadaşım.kaç haftalık doğum yaptın ve düşük tehliken falan varmıydı
ben 37 haftalık dogum yaptım hamılelıgımın son 1 ayını ne yazıkkı hastanede gecırdım.yozgatta ikamet ediyorum ama ankarada evimiz oldugu halde doktorumuz eve ızıne dahı cıkartmıyordu.zor bı gebelik yaşadım .
kısaca bahsetmeye calısıyım isterseniz
benim ikizlerim tutbebek yontemıyle dunyaya geldıler. ılk üçüzlere gebeydim.9 hafta üçüncü bebek düşünce bütün gebeliğimin akış yonu değisti ve yatmam gerektiğini soyledı doktorumuz sırt ustu yattm uzun bi süre kanam kesılmedi üçüncu bebek dusmesıne ragmen.üçüçncuyu kaybedınce dıgerlerıde tehlıkeye gormıs oyuzden kanamalarım devam etmıs. annem baktı bıze ben sureklı dınlenme posızyonunda 3 ay gecırdım 4. ayda esım yardımcım ıdı.gebeliğimin lale donemini 4.ve 5. aylarda gecirdim diyebilirim.
6.aya gelince netten okuduklarımız etrafımızda ıkızı olan arkadslarımız vardı onların tecrubelerıyle kısa kısa olusan sancılarımızdan korkarak ankara gecmeye karar verdık.cunku yozgat hastahaneleri ıkız dogumunun gereksınımlerıne (prametuer servısı yogun bakım unıtesı vsvs ) sahıp degiller.inanın ozmana kadar korkuyla yaşadım burada .
daha sonra ankarada ılk kontrolumde doktorum hemen yatıs yaptırdı ve yatıs o yatış delikafadulden bidaha dogurduktan sonra cıkabıldım hapıshaneden .pardon hastahaneden :)))
sezeryanla dogumum gerceklesti . iki saat kadar kuveste kaldırlar oda kuves de degıl gerçi alt bebek bıraz sıkmıstı ona oksijen vermek ıcın oksıjen cadırına aldılar okadar.
dedıgım gıbı ben gercekten zor bı hamılelık yasadım.ama hepsi geldı gecti ve inanın tum yasadıklarıma degdini anlıyorum bu gun :Saruboceq:Rabime nekadar sukretsem azdır.
aa size ling vereyim kızlarımın vıdeoları var bu lıngte gercekten herseye deyip degmediğini sizler karar verın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İzlesene.com : Video - kızlarım
hepinizi opuyorum canım . gorusuruz.
kızlar gunaydın.................bu gece cok az kanamam oldu ya.............ama devam etmedı..........şimdi yok...............ınş kotu bışey değıldır.........................hemsıreyı aradım olabılır dedı............onemlı degıl dedı.inş......................
Canııımm,ne güzel bir hatıra olmuş yaaa,süperropuyorumnanaktan
Allah nazardan saklasınn
Görüşelim canım,biz burdayız..
izledim videolarını hemde sonuna kadar.allahım bağışlasın emin ol çok tatlılar ve onlar için herşeye değer.sabah sabah ağlattın beni ne güzel bi duygu yaa allahım bizede tattırsın bu mutluluğu
kındercım devam etmedı..............ınş da etmez..............hemsıre normal dedı...........bakalım ınş ıyı olur.........