• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

becerikli arkadaşlar şunların şirinliğine bakın:)

bebek-patikleri-munu-1234576.jpg

1339758276_3cdae5419c.jpg

insan el örgüsü olduğuna inanamıyor ya... keşke öğrenseymişim tığ tutmayı:(((

kıslar bu arada benim göğüslerim çok büyüdü yaa engelleyemiyorum ne yapacağım resemen koca karı memesi gibi sarktı bide karnıma değecek yakında sırt ağrısından ölüyom onları yüzğnden..
he bide sanırım göbiş tokuşturabilcwem sizinle birden büyüdü karnım anlayamadım,:)))

selaaam ben geldim,burdaymışsın wavycim özledik yawwopuyorumnanaktan
Mehmet Beyden geliyoruz,nöbeti varmış,oraya çağırmıştı beni arasınız,nöbetimi yakalarsınız renkli usg bakarız demişti.Saat 10 gibi ordaydık,bayaa baktık kızlarıma.Çok belirgin bir poz vermediler,ben karnıma dokunmaya kıyamıyıorum,adam neredeyse üstüme çıkıp tepinecekti yavru biraz yüzünü göstersin diye ama göstermedi vesselamm..
Bu tığ işlerine bayıldım,ben bilirim tığ işini ama örnek çıkaracak kadar değil.Bunları anneme göstereyim,o kesin yapar.Çok sağol canım paylaşım için..
Sen ne yaptın,gittimi misafirlerin?

kıslar bu arada benim göğüslerim çok büyüdü yaa engelleyemiyorum ne yapacağım resemen koca karı memesi gibi sarktı bide karnıma değecek yakında sırt ağrısından ölüyom onları yüzğnden..
he bide sanırım göbiş tokuşturabilcwem sizinle birden büyüdü karnım anlayamadım,:)))

Canım,birden büyüyor gerçekten,insan hiç anlamıyor.Ben 3 gün önce bir foto çekmiştim,şimdi daha da büyüdü,her geçen gün büyüyoruz yaakaydirigubbakcemile5
Göbek tokuşturma olayını öne çekelim diyen arkadalar var canım yaa,ne yapsak,bu işi?

selam canım bugün gitti misafirler.kızların canı sıkılmasın diye laptopu hep onlara verdim o yüzden pek yazamadım... eğer istersen pembeli olanın örneği mi derler patronumu onuda eklerim buıraya annene gösterirsin:)) valla öğretcek kimsede yok yaww olsa kendim yapmak istiyorum. annem gidixcek bu haftta . işleri çok var yoksa tepesine binerdim:((

bu arada hiç sorma valal ikizlerin bile dikaktine çekmiş teyze valla 3 günde büyüsdü karnın dedileropuyorumnanaktan buluşmayı ne zamana nereye çekelim diyolar uyarsa sorun yok benim..

Canım annem çıkarır sanırım yaa,ama sen sakla,bu dantel işlerinde örnek derler bizde,olmadı o patron dediğini de isterim özelden canım.Ben öğrenebilrisem ben örerim senin kıslara daopuyorumnanaktan
Ya şu benim uyuzlar var ya,hiç yüzünü göstermediler resmen,şimdi başladılar oynaşmaya:mymeka:delikafadulden
Bak üç günde daha da büyüecek.Senin gelişim başladı demek ki arkadaşım.E 17 olmuşsun artık.Bir de 20 den sonra gör,hem hareket,hem bereket..
Msndemisin,ben çevrimdışıyım,sen de öyleysen bana bi selam versene..

Günaydııın herkeseeea.s.
Hava bugün ve ayrın çok sıcakmış,aklı olan pencereden bile bakmazkaydirigubbakcemile3

ıyi hadi ben de bir iki halledip geleyim..

yarın doktora gidiyorum bebişlerımı çok özledım yaaaa ...birinin net olarak cinsiyetını öğrenecegız inşallah doktor kıza benziyo dedi ama bakalım erkegı çabuk öğrendık diğeri kerata kendını göstermedı bi türlü kordonu da bacak arasındaymış merak içindeyım erkek kıyafetlerını bakıyorum kızlara söyle rahatlıkla bakamıyorum daha bişey almadım bebeklerıme siz aldınız mı kızlar yaaa

arkadaşlar yaa sağlık ocağına gitmiştik kalp atışlarına bakalım dedi hemşire birini net duyduk ama diğerini ne kadar uğraşsakta duyamadık acaba bi problemmi var çok korkuyorum yaa

arkadaşlar yaa sağlık ocağına gitmiştik kalp atışlarına bakalım dedi hemşire birini net duyduk ama diğerini ne kadar uğraşsakta duyamadık acaba bi problemmi var çok korkuyorum yaa

canım endişe etme dur bakalım. bi arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı 1 ayda hastanede yatt. bu süre zarfında hergün nts ye bağlıyolarmıuş. bi tanesini hemen buluyolarmış diğerini uğraşıyolarmış artık pes etmek üzereyken buluyolarmış. öncelikle sakin ol bakalım. ikizlerde bazen nts ile zor duyulabiliyor.
doktor randevun ne zaman.?

yarın doktora gidiyorum bebişlerımı çok özledım yaaaa ...birinin net olarak cinsiyetını öğrenecegız inşallah doktor kıza benziyo dedi ama bakalım erkegı çabuk öğrendık diğeri kerata kendını göstermedı bi türlü kordonu da bacak arasındaymış merak içindeyım erkek kıyafetlerını bakıyorum kızlara söyle rahatlıkla bakamıyorum daha bişey almadım bebeklerıme siz aldınız mı kızlar yaaa
Eğer kendini kolay göstermiyorsa kız diyorlar ama bilmiyorum,belli de olmaz.İkizlerde tekler kadar net olmuyor.Ben işte bana 12.hafatada 2 erkek demişlerdi,almıştım bişeyler,20.haftadan sonra iki kızd deyince kıyafetler değişti tabi,ama alıyorum yavaş yavaş.Sen de eğer erkekten eminsen,erkek için almaya başla yavaş yavaş canımm..
Hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin senin ver herkesin..
Canım biri dışarı bakıyordur,biri sırtını dönmüştür,yani sırtını dönmüş bir bebeğin kalp atışını da duyamazsın tabi ki değil mi?Sanki yakın zamanda sen yine sağlık ocağına gitmiştin yanlış mı hayırlıyorum canım?

yok ilk defa gittim sağlık ocağına.normal doktor randevumda haftaya cumartesi.ama dayanamam ben o zamana saat 2 de devlet hastanesine gidicem ilaç yazdırcaktım zaten gitmişken ultrasonada girerim

canım endişe etme dur bakalım. bi arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı 1 ayda hastanede yatt. bu süre zarfında hergün nts ye bağlıyolarmıuş. bi tanesini hemen buluyolarmış diğerini uğraşıyolarmış artık pes etmek üzereyken buluyolarmış. öncelikle sakin ol bakalım. ikizlerde bazen nts ile zor duyulabiliyor.
doktor randevun ne zaman.?

Dğn öldür Allah dönmediler benimkiler yüzlerini,ne yapacaksın?Kalbi de öyle terste kalmışsa duyulmamış olabilir..
Anneme vermiştik görüntüleri dğn akşam merak ediyordu,şimdi telefon açtı,bunlar çok orkunç yaa,ne biçim gözleri var,patlak patlak diyor,uyuz oldum,kızlarıma laf yok,beykmeyıver o zaman dedim:dilcikar:.
Doktor henüz cilt altı yağ dokusu gelişmmemiş oluyor,bu yüzden derisi kemiklerine yapışık oluyor.Henüz insansı görünüşünü kazanmamış oluyorlar bu haftada dedi.Yavru kuşlar gibi dedi..

bilemiyorum canım ama bu kadar usg tetkikini çok sağlıklı bulmuyorum..

Back