• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba arkadaşlar.hepimizin emekçi kadınlar günü kutlu olsun.umarım herkes iyidir,tabi ufak tefek ağrılarımız dışında artık onları saymıyoruz bile yeter ki vakitlice gelsin bebişlerimiz.

Herkese iyi akşamlar hanımlar.
Kimsecikler yok yine,nerelerdesiniz?
Kayrada doğurdu,artık onuda göremeyiz buralarda,doğuranlar bir bir çekiliyor köşesine.

Valla yazılanlar havada kalıyor bazen,
öyle takılıyorum ben de çoğu zaman..

kızlar çiçeğimi kaptım hediyemi aldım özürde dilendi yumuşadım bende daha iyiyim çok şükürkaydirigubbakcemile3 ne menfaat ama dua etsin yıldönümümüz töbe yumuşamazdım yoksam
bu bahsi kapatalımda çok çok daha önemli herşeyden önemli bi durum var kızlar benim bi kaç gündür kasılmalarım arttı dönem olarak normal mi artık stresten midir yoksa anormal bi durum olabilirmi Allah korusun artık rahatsız olmaya başladım iyide magnezyumda içiyorum günde 3 kere artık zaman yaklaşıyo diyemi artıyo nedir yaaa

slm kızlar,
bugün kan testimde değer çok yüksek çıktı, ikiz olma olsılığı oldukça yüksek dedi dr.Şaşkınım, çok mutluyum. Tecrübeli arkadaşlardan dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek isterim.

Hayırlısı olsun canım
Güzel bir hamilelik olur inş..

selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....

Ablam masaALLAH :nazar:
RAbbim kolaylıklar versin...Oh ne güzel yesinler yarasın inş..

kızlar çiçeğimi kaptım hediyemi aldım özürde dilendi yumuşadım bende daha iyiyim çok şükürkaydirigubbakcemile3 ne menfaat ama dua etsin yıldönümümüz töbe yumuşamazdım yoksam
bu bahsi kapatalımda çok çok daha önemli herşeyden önemli bi durum var kızlar benim bi kaç gündür kasılmalarım arttı dönem olarak normal mi artık stresten midir yoksa anormal bi durum olabilirmi Allah korusun artık rahatsız olmaya başladım iyide magnezyumda içiyorum günde 3 kere artık zaman yaklaşıyo diyemi artıyo nedir yaaa

canım sevindim valla .sen gardını almıştın akşam için eşin yumuşatıvermiş seni ohhh iyi sevindim senin adına.
bide şu kasılmalarını dr. mutlaka söyle canım .bende şimdiden başladı dr. söyledim hemen nidilata başladık 4. günden sonra kasılmalarım durdu şimdilik kasılmam yok ihmal etme canım sakınnnn

kızlar merhabalar nasılsınız geramino canım kasılmalar başlayınca benim doktorum söyle ilaç vericem demişti. benim daha başlamadı çok şükür ama demek ki başlaması normal panik olma canım.

kızlar bi de bi şey sorucam size benim kasılma değil ama kasıklarımda hafif hafif sızlama oluyo bir haftadır falan var sizde oldu mu bu dönemde

strestende olabilir cnm ya çok sinirliydn kaç gündür ama yinede ihmal etme sen dr konuş,,

kızlar merhabalar nasılsınız geramino canım kasılmalar başlayınca benim doktorum söyle ilaç vericem demişti. benim daha başlamadı çok şükür ama demek ki başlaması normal panik olma canım.

kızlar bi de bi şey sorucam size benim kasılma değil ama kasıklarımda hafif hafif sızlama oluyo bir haftadır falan var sizde oldu mu bu dönemde

benim olmadı cnm,sen magnesıum kullanıyormusn ?

Herkese günaydın kızlar.............nasılsınız.............

Eylülcüm.Magnezyum ayrı bir ilaç canım.kasılmaları engellliyor,erken doğumu önlüyor,karnın gergin olmasını önlüyormuş dr.öyle söyledi.Bak ben 3 haftadır içiyorum.Elevit,kan hapı,magnezyum,kalsiyum bu 4 ilacıda doğuma kadar içecekmişim.Sende dr.danış ve iste istersen önemli ilaçlar çünkü.

meraba herkeze ben 17 haftalık hamıleyım suan catlak olusmadı ama onerecegnız b karısım yada krem varmı arkadaslar

günaydın herkese ...geç bi günaydın oldu sanırım ..:)kayınvalidem yanımda 2 gündür kalk kahvaltı yap falan derken anca bu saat oldu..Nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.Bizde bugün doktora gidicez akşam randevumuz var 18:30 da bakalım kuzucuklarım minik kelebeklerim neler yapıyolar sabırsızlanıyorum görmek için..Dua edin kıslar güsel haberlerle geleyimm...

eylülcüm ben ekstra magnezyum falan kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var doktoruna sor istersen...
geranimocum stresten olabiir kasılmaların birdea artık yaklaşıyo bebişler içerde sıkışmaya başladılar...
kuzu 81 canım çatlakları önlemek için ben kakao yağı sürüyorum faydasını gördüm.

Back