- 3 Ağustos 2009
- 1.032
- 3
- 158
Haber ver o zaman akşam merak ederim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5
tmm haber veriririm canım burdanda yazarım olmazsa ararım evden eyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ver o zaman akşam merak ederim eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
saol canım
sinirlerim çok bozuldu ağlıyorum
saol canım
sinirlerim çok bozuldu ağlıyorum
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı
korkumdan titredim ağladım
nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben
selam kızlar kuzuların kalp atısını duyduk cok sukur ınsallah Allahım kucagımızada nasıp eder
canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin,Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Birşey olmaz Allahın izniyle,kendini üzme lütfen,ben ilerleyen zamanda,sanırım 5 ayı geçmiştim,merdivenin son birkaç basamağını kıçımın üstünde inmiştim,normalde de suyun içinde hareketlilipe ve sarsıntılara dayanıklı bir konumdalar canım,kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı
korkumdan titredim ağladım
nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben
selam kızlar kuzuların kalp atısını duyduk cok sukur ınsallah Allahım kucagımızada nasıp eder
canımmmm tebriklerrrrr :) biz o gün 3.yü gördüümüzden heyecanımız şaşkınlığa dönüşmüştü, Allah kucağına almayı nasip etsin sağsalim iki meleği de :)
canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin,
tebrik ediyorum,sağlıklı bir hamilelik ve bebekler diliyorum,,
ilk haftalarda iştahsızlık ve bulantılar olabiliyor,kişiye göre değişmekle beraber teknik olark 12-13-14.haftalarda geçmesi bekleniyor,
cinsiyet durumuda değişiyor,12-13.haftalarda öğrenenler olduğu gibi en net 20.haftalarda kesinleşiyor,Allah gönlüne göre versin canım,
İşin en önemli yanı da sıkıntısız ve stressiz olman,
kendini ikiz gebesin yada tedavili hamile kaldın diye hiç kasma,akışına bırak,hep keyifli ve rahat olmaya çalış lütfen,
garika bir yolculuk bu,tadını çıkar..
Birşey olmaz Allahın izniyle,kendini üzme lütfen,ben ilerleyen zamanda,sanırım 5 ayı geçmiştim,merdivenin son birkaç basamağını kıçımın üstünde inmiştim,normalde de suyun içinde hareketlilipe ve sarsıntılara dayanıklı bir konumdalar canım,
yine de kanaman olursa doktoruna başvur,iyi haberlerini bekliyorum,
seni de tebrik ediyorum canım,
hayırlı sağlıklı hamilelikler,gönlüne göre cinsiyetler diliyorumm,
sağlıkla al kucağına inşallah,bu güzel günlerin tadını çıkar..