• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar ben çııyorum hazırlanıcaz biras erken çıkıcaz evden öptm hepinizi dua edin...

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

vuslat cnm hamileliğin hayırı olsun öncelikler,ben 3,5 ay yemek yemeyi geç su içemedim ama önemli değil zatem ilk 3 ay gibi bir süreç bebekler annenin yediklerinden beslenmiyor,benim dr cinsiyetlerini 3,5 - 4 ay arası tahmi etti ve de hala değişmedi 2 kızım olacak rabbim kısmet ederse ama sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi hiç önemli değil,

kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı

korkumdan titredim ağladım

nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben

Kızlaaar merhaba :)

bayaaa bi ara vermişim geçmişi okumak uzun sürdü :) benim bugünlerde iş teslimim vardı bir türlü giremedim ama şimdi rahatladım şükür. doğum öncesi biraz kazaniim de sonra rahat edelim diyorum, ikiz bebekle çalışmak zor olur herhalde.

Fatoşcum bence birşey olmaz ama doktoruna bir sor yine de, onlar amniyos sıvısı içinde bayaa güvende oluyorlar.
Ne güzel yeni doğumlar yaklaşmış, selin de sanırım yarın doğuracaktı.
Benim bu ara tansiyonum çok düşük genelde 5 civarı, o da çok sersemletiyor, ama bulanttı olmadığı için şükrediyorum.

Yaşasınnn benden yeni birsürü kişi var artık, ben de kıdemlendim :p

şimdilik bukkadar, herkese selamlar

ben biraz uzanayım kızlar, bu ara uykudan başımı kaldıramıyorumm, bu haftaların olayı da bu sanırımmm zzzzzz......

hoşgeldin canım.rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını sana bağışlasın inşaallah.

kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı

cnm ya rabbim korur sen merak etme bende sanmıyorm bişey olacağını ama sen rahat etmek için dr danış istersenopuyorumnanaktan

canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin,
tebrik ediyorum,sağlıklı bir hamilelik ve bebekler diliyorum,,

ilk haftalarda iştahsızlık ve bulantılar olabiliyor,kişiye göre değişmekle beraber teknik olark 12-13-14.haftalarda geçmesi bekleniyor,
cinsiyet durumuda değişiyor,12-13.haftalarda öğrenenler olduğu gibi en net 20.haftalarda kesinleşiyor,Allah gönlüne göre versin canım,
İşin en önemli yanı da sıkıntısız ve stressiz olman,
kendini ikiz gebesin yada tedavili hamile kaldın diye hiç kasma,akışına bırak,hep keyifli ve rahat olmaya çalış lütfen,
garika bir yolculuk bu,tadını çıkar..

Birşey olmaz Allahın izniyle,kendini üzme lütfen,ben ilerleyen zamanda,sanırım 5 ayı geçmiştim,merdivenin son birkaç basamağını kıçımın üstünde inmiştim,normalde de suyun içinde hareketlilipe ve sarsıntılara dayanıklı bir konumdalar canım,
yine de kanaman olursa doktoruna başvur,iyi haberlerini bekliyorum,
selam kızlar kuzuların kalp atısını duyduk cok sukur ınsallah Allahım kucagımızada nasıp eder

seni de tebrik ediyorum canım,
hayırlı sağlıklı hamilelikler,gönlüne göre cinsiyetler diliyorumm,
sağlıkla al kucağına inşallah,bu güzel günlerin tadını çıkar..

canım benim öncelikle aramıza hoşgeldin,
tebrik ediyorum,sağlıklı bir hamilelik ve bebekler diliyorum,,

ilk haftalarda iştahsızlık ve bulantılar olabiliyor,kişiye göre değişmekle beraber teknik olark 12-13-14.haftalarda geçmesi bekleniyor,
cinsiyet durumuda değişiyor,12-13.haftalarda öğrenenler olduğu gibi en net 20.haftalarda kesinleşiyor,Allah gönlüne göre versin canım,
İşin en önemli yanı da sıkıntısız ve stressiz olman,
kendini ikiz gebesin yada tedavili hamile kaldın diye hiç kasma,akışına bırak,hep keyifli ve rahat olmaya çalış lütfen,
garika bir yolculuk bu,tadını çıkar..

Birşey olmaz Allahın izniyle,kendini üzme lütfen,ben ilerleyen zamanda,sanırım 5 ayı geçmiştim,merdivenin son birkaç basamağını kıçımın üstünde inmiştim,normalde de suyun içinde hareketlilipe ve sarsıntılara dayanıklı bir konumdalar canım,
yine de kanaman olursa doktoruna başvur,iyi haberlerini bekliyorum,

seni de tebrik ediyorum canım,
hayırlı sağlıklı hamilelikler,gönlüne göre cinsiyetler diliyorumm,
sağlıkla al kucağına inşallah,bu güzel günlerin tadını çıkar..

saol canımmmm

Back