Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal gebelikmi tüp bebekmi cnm senin de benim tüp bebek olduğu için ben dikkat ettim kendime
tüp bebek canım benim, ilk denememizde oldu çok şükür.
[
vesta canım hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden inşallah,
hemen ilk etapta tereddütlü yaklaşma,
kendini herkesten ayrı tutma,kendini dinleme,
normalde hamileleer ne kadar ve neye dikkat ediyorlarsa sen de ancak o kadarını yap,hiç kendini dinleme,kendini şartlama,
keyfine bak,bu topiğe takıl,gerisi oooohhhh...
çok teşekkür ederim, çok şaşkınım nasıl geçecek hamilelik merak ediyorum. Yavaş yavaş buradaki tecrübeli arkadaşları da takip ederek öğrenicem artık.Henüz çok küçük benimkiler 3 gün sonra 4 haftalık olacak.
Umarım hepimiz sağlıkla geçiririz, sağlıcakla kucağımıza alırız.
normal gebelikmi tüp bebekmi cnm senin de benim tüp bebek olduğu için ben dikkat ettim kendime
tüp bebek canım benim, ilk denememizde oldu çok şükür.
benimde ilk seferde oldu cnm çok şükür,sen kendini yormadan normal hayata devam,,,
günaydın canlarrrr
tüm emekçi kadın arkadaşlarımın kadınlar gününü kutluyorummm
nero canım süt sağma makinesini ben çok kullanıyorum yani bencemuhakkak olmalı gibi ama burda kullanmayan arkadaşlarda var
şöylede yapabilirsin doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre alabilirsin nede olsa bulunabilen bişi ben medela kullanıyorum alacak olursan tavsiye ederim
nerden aldın kuzum sen fiyatı neydi ben e bebekte baktım 120 tl den başlıyo 750 tl ye kadar var,,
vil cnm gnydn sanada
selam kıslar nasılsınız
bugun saat 2 de kontrolum var ınsallah duyarım kalp atıslarını
selam kıslar nasılsınız
günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bide benm evlilik yıldönümüm kocayla küstüksempatiksalakcinni akşam yanaşır nasılsa 12 den sonra dedim yanaşmadı ama bu iş bugünde uzarsa elimden çekiceği var bütün sene asarım suratımı görürr ya bazen bu kadar odun olmak zorundalarmı ama diyorum ki armut dibine düşer anası ne ki oğlundan ne bekliim:umursamaz:
gerinimo canım .evlilik yıl dönümün kutlu olsun .
bunlar seni iyi doldurmuş valla iyi sinirlendiemiş.kız o küsmekte ne boş vercen hiççççççççç önemsemiyeceksin erkeklerin en sinir oldugu şey .amaçları zaten senin
en sinir oldugun şeyi yapıp alt etmek çünki biz kadınlar hemen tepki veriyoruz .oda onların işine geliyor kavgayı küslügü çıkaran biz oluyoruz hemen .onun için tın olacaksın :teytey: canım
ben bunu 13 yıldan sonra öğrendim en iyisi bile bunu kullanıyor.
selam kıslar nasılsınız
günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun bugün bide benm evlilik yıldönümüm kocayla küstüksempatiksalakcinni akşam yanaşır nasılsa 12 den sonra dedim yanaşmadı ama bu iş bugünde uzarsa elimden çekiceği var bütün sene asarım suratımı görürr ya bazen bu kadar odun olmak zorundalarmı ama diyorum ki armut dibine düşer anası ne ki oğlundan ne bekliim:umursamaz:
ys kısslar bişi sorucam şimdi bende şeker çıktı ya sezeryan yaram daha geç mi iyileşir acaba uzun mu sürer geçmesi yakınlarından filan bilen varsa bi söylesin bana ya aklıma takıldı perşembe dr a sorucam ama o zamana kadar öğrreni ufaktan bişi
yooo ben biliyorum nefesçim yapıcamı anamdan başka kimseden fayda yok diyip bu iki hafta annemlerle bebek odasını yerleştirip hazırlayıp 2 hafta sonra gidicem doğuma kadar annemde kalıcam ne kayın valide derdi var ne misafir nede kocadan mecbur kalıpta bi iş istemek var bütün hamileliğim kocamın sülalesi yüzünden gergin geçti son zamanlarım huzurlu geçsin bari ondan sonra ne halt ederlerse etsinler ay çok doldum yaaa
canım aman sen gerçekten çok dolmuşsun ama bebişler hissediyor bu huzursuzlugunu .
ama haddim olmayarak birşey söyliyeyim canım .bence bir kadının kendine yapacagı en büyük kötülüklerden biri evini bırakmak bak kocasını demiyorum o evin hakimi sensin herzaman .ortamını bilemem ama rest çekmek daha iyi şart koşmakta eveden gitmek kafanı dinlemen saglamaz daha çok gıcık olursun valla yada ben bu konuda çok katıyım
açıkça evden kovar kafayı dinlerim tavrım var herzaman evimizin hakimi biziz her zaman
bohçasını verrrrr anasının evinde o kafayı dinlesinnnn kızzzzzzzzzzz ::lepi: