• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın herkese ...geç bi günaydın oldu sanırım ..:)kayınvalidem yanımda 2 gündür kalk kahvaltı yap falan derken anca bu saat oldu..Nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.Bizde bugün doktora gidicez akşam randevumuz var 18:30 da bakalım kuzucuklarım minik kelebeklerim neler yapıyolar sabırsızlanıyorum görmek için..Dua edin kıslar güsel haberlerle geleyimm...

hayırlı haberlerle gel canım .

Vilciğim güzel haberlerle gel canım sen de ilerledin bayağı. kız bak bende 30 oldum artık Maşallah :nazar: :nazar:

ewt canım ya aramızda çok yok merak ediyodum seni akşam aarıcaktım misafir vardı nasılsın nasıl gidiyo

Nefesciğim daha iyi olmana sevindim nidilata alıştın sanırım
Rose nasıl oldu acaba merak ettim

ewt canım ya aramızda çok yok merak ediyodum seni akşam aarıcaktım misafir vardı nasılsın nasıl gidiyo

İyiyim canım 2 gün önce akşam ağrılarım oldu biraz sıkıntılandım ama iyiyim şimdi. Bende seni arayacaktım valla.

İyiyim canım 2 gün önce akşam ağrılarım oldu biraz sıkıntılandım ama iyiyim şimdi. Bende seni arayacaktım valla.

kalplaerimiz karşılıklıymış:) ağrılarım ara ara benimde oluyo ama artık normal galiba uzun sürse tedirgin olurum ama kısa süreli oluyo bide yerleri baay daraldı sanırım gece yatarken çok zorlanıyorum..hayırlısı bakalım akşam ne dicek doktor

eylül ve irem olucak inş...babamız birbirine çok yakın isimler olsun istemedi ...siz düşündünüzmü

Çok güzelmiş isimler beğendim. Bizde çoktan karar verdik Melek Rana ve Leyla Naz diye. Melek benim annemin adı hep koymak istemiştim.

canım iki ilaç kullanıyorum biri elevit diğeri de kan hapı elevitde magnezyum vardır ama sanırım sen ondan bahsetmiyosun

onları bende kullnyorm cnm ama ayrıca mgnsum verdi hatta hap olan magnesumu toz halinde olana çevirdi

günaydın herkese ...geç bi günaydın oldu sanırım ..:)kayınvalidem yanımda 2 gündür kalk kahvaltı yap falan derken anca bu saat oldu..Nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.Bizde bugün doktora gidicez akşam randevumuz var 18:30 da bakalım kuzucuklarım minik kelebeklerim neler yapıyolar sabırsızlanıyorum görmek için..Dua edin kıslar güsel haberlerle geleyimm...

hayırlı haberlerni akşam alalım vilcğm,,,

merhaba kızlar nasıl gidiyor

iyi cnm sen nasılsn

saol nerocum..

ewt doudoducum ondan biras heyecanlıyım belki karar verririz doğum tarihine..

Back