Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet önemli olan haftaları senin bebeklerin haftaları aynımı canım ya benim kuzumun birinin haftasıda geride gidiyor hamile kaldıgım günden beri hep böyle
Bana doktorum ilklerde demişti 3 gün falan araları var diye ama sonradan ben hiç sormadım ama doktor söyle dedi gecen sefer normal tek gebe olan birine göre 2 hafta geride ilerliyo kiloları ama ben pekte takmıyorum önemli olan az haftaları doldurup cigerleri vs gelişmesi aman ALLAH'A şükürler olsun ne edelim canım cok zor
Kaswammmmm,bitanemm,burda yazamadımm,
iyi ki doğdun canııımm,iyi ki seni doğru tanıdım,iyi ki yeniden önyargılarıma yenilmedim,
seni çok sevdimm,çok seviyorumm,iyi ki doğdun tekrar bitanem...
ohhh nero kuzumm yaptın alışverişi süpersinnnnn hava soğuk baya bizde dışarı çıkacaktık çıkamadıkk
selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....
Rose,canım benim kızlardan biri de hep 1 hafta gerideydi,hatta zaman zaman daha geride bile olabiliyordu,hala da öyleler,evet önemli olan haftaları senin bebeklerin haftaları aynımı canım ya benim kuzumun birinin haftasıda geride gidiyor hamile kaldıgım günden beri hep böyle
kaydirigubbakcemile3 Ne güzel yazmışsın yine,ben eksiğim işte bu güzel sözleri bir araya getirmekten,Yuppiiiiiiiiiiiiiii...:teytey::teytey::teytey:Teşekkürler canımmmmmmm benim...Canım,canım ,canımmmmmmmmmmmmm..şimdi bizim durum biraz körler ,sağırlar birbirini ağırlar oldu ama canımız sağolsun balım..Bende seni çok uzun yıllardan geçmişcesine seviyorum.Her zaman yaşantım da olmuşsun gibi..İyi ki ,iyi ki ,iyi kilere eklenecek sözümüz olsun..Birbirimizi tamamlamak ve birbirimize öğretilerde,artılarda bulunmak adına inş...Yavrularımın ilk arkadaşlarının annesi ve teyzesi hep yanıma ol ...Çok SEVİYORUM SENİ.....
Hayırlı sağlıklı haberler olsun inşallah canım,herkese sağlıklı günler güzel annişler.
Naılsınız.......Bizimde şu 3 gündürsabahları çıkarmıyorum,sadece bulantım oluyor.
5.ayımıza kadar hiç et ve et yemekleri yemiyordum çooooooooook tiksinmiştim,yemeği boşverin ismini bile duymak istemiyordum.
Dün canım ailemi seyrederken nasıl özendirdiler beni,o havada karda kendimi attım dışarı,kardeşimi aradım hemen.ama nasıl pişip önüme bile gelmesine tahammülüm yoktu.
Hamilelik nasıl bir psikolejidir kızlar böyle ya.Bazen kendimi şaşıyorum tabi eşimde bu halimi görünce nasıl gülüyor halime.
Çok dua edin bana çarşamba günü ayrıntılı ultrasyon randevumuz var.hayırlı haberler alayım,allahım ne olursun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ohaoldumsmileenem Kayra gelmişşş,selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....
selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
herkese iii pazarlar buralar pek boş bugün herkes pazar keyfinde sanırım....
istanbul güneşli ama çok soğuk vilcğm.......