• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben geldim ya,,,,

geçmişe bi sayfaya bakabildim sadece,herkes iyi inşallah,sağlıkla doğurmuş Kayracığım,ben aradım ama cevap alamadım,yoğundur şimdi,kolay değil,
burdan da yazayımm,Kayracım canım benim sıra bende sıra bende derken doğurdun bitti gitti maşallah,
sağlıklı hayırlı upuzun mutlu bir ömür diliyorum yavrularına hep beraber

Burçinimm,senle ilgilenmezmiyimm,ama buralara giremez oldum kuşum,pcm bozuktu,yeni aldım tamirden hemen buraya koştum,
çok meraktayım seni,daha bugün aklımdaydın yemin ederim,ama yeni anneleri ararken 40 defa düşünüyorum,çünkü çok yoğun bir koşturma olur,yada uykuda falan olursunuz diye aramıyorum inan,
seni ne kadar seviyorum bilirsiinn,
bebekler nasıl canım benimmm,
öp noolur minik melekleriini Hymarry teyzesi şyerineeeee

Kaswammmmm,bitanemm,burda yazamadımm,
iyi ki doğdun canııımm,iyi ki seni doğru tanıdım,iyi ki yeniden önyargılarıma yenilmedim,
seni çok sevdimm,çok seviyorumm,iyi ki doğdun tekrar bitanem...

evet önemli olan haftaları senin bebeklerin haftaları aynımı canım ya benim kuzumun birinin haftasıda geride gidiyor hamile kaldıgım günden beri hep böyle

Bana doktorum ilklerde demişti 3 gün falan araları var diye ama sonradan ben hiç sormadım ama doktor söyle dedi gecen sefer normal tek gebe olan birine göre 2 hafta geride ilerliyo kiloları ama ben pekte takmıyorum önemli olan az haftaları doldurup cigerleri vs gelişmesi aman ALLAH'A şükürler olsun ne edelim canım cok zor

Bana doktorum ilklerde demişti 3 gün falan araları var diye ama sonradan ben hiç sormadım ama doktor söyle dedi gecen sefer normal tek gebe olan birine göre 2 hafta geride ilerliyo kiloları ama ben pekte takmıyorum önemli olan az haftaları doldurup cigerleri vs gelişmesi aman ALLAH'A şükürler olsun ne edelim canım cok zor

evet Allahıma hamd olsun yeterki kuzularımızın canı sag olsun

Kaswammmmm,bitanemm,burda yazamadımm,
iyi ki doğdun canııımm,iyi ki seni doğru tanıdım,iyi ki yeniden önyargılarıma yenilmedim,
seni çok sevdimm,çok seviyorumm,iyi ki doğdun tekrar bitanem...

Yuppiiiiiiiiiiiiiii...:teytey::teytey::teytey:Teşekkürler canımmmmmmm benim...Canım,canım ,canımmmmmmmmmmmmm..şimdi bizim durum biraz körler ,sağırlar birbirini ağırlar oldu ama canımız sağolsun balım..Bende seni çok uzun yıllardan geçmişcesine seviyorum.Her zaman yaşantım da olmuşsun gibi..ıyi ki ,iyi ki ,iyi kilere eklenecek sözümüz olsun..Birbirimizi tamamlamak ve birbirimize öğretilerde,artılarda bulunmak adına inş...Yavrularımın ilk arkadaşlarının annesi ve teyzesi hep yanıma ol ...Çok SEVıYORUM SENı.....

Son düzenleme:
iyi pazarlar kızlarrrrrzemuszemus

ohhh nero kuzumm yaptın alışverişi süpersinnnnn hava soğuk baya bizde dışarı çıkacaktık çıkamadıkk

he valla donduk kız neydi öyle o hava dün ama öldüm yorgunluktan ama eve gelince kayınvalidemler annemler abimler çoluk çocuk yemeğe gediler ama ben tabi yapmadım yemekleri kaydirigubbakcemile3 misafir kendi yemeğini yapıyo bende hamilelik boyunca,ama yerleştir odayı kur beşikleri kur ay bayılcaktm ama kuruldu çok şükür,bugn resmini çekip yarın ekleyeceğim kısmet olursa cankuş,sen eve geçtinmiopuyorumnanaktan

herkese sağlıklı günler güzel annişler.
Naılsınız.......Bizimde şu 3 gündür:nazar:sabahları çıkarmıyorum,sadece bulantım oluyor.
5.ayımıza kadar hiç et ve et yemekleri yemiyordum çooooooooook tiksinmiştim,yemeği boşverin ismini bile duymak istemiyordum.
Dün canım ailemi seyrederken nasıl özendirdiler beni,o havada karda kendimi attım dışarı,kardeşimi aradım hemen.ama nasıl pişip önüme bile gelmesine tahammülüm yoktu.
Hamilelik nasıl bir psikolejidir kızlar böyle ya.Bazen kendimi şaşıyorum tabi eşimde bu halimi görünce nasıl gülüyor halime.
Çok dua edin bana çarşamba günü ayrıntılı ultrasyon randevumuz var.hayırlı haberler alayım,allahım ne olursun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....

kayra hoşgeldiiiiiiiiiin. geçmiş olsun cnm..... niye beklemedin turgay beyi? benimde kanamam var. cnm. o yüzden nete giremedim geçen hafta. sende gitmişsin o ara zaten doğuma. kendine gel de azcık konuşalım. çok merak ettim seni

bu arada hangi mamayı veriyosun cnm? ne marka yani?
bişi daha sorucam nerde doğum yaptın hangi doktora gittin? çok şaşırdım ben senin doğurmana.

selaaaam ben geldim kızlar evimdeyim... herşey yolunda ama kızlar doymuyor..... hem emziriyorum hem mama ama ne faydaaaaaa........... inşallah yoluna girecek herşey.... bebekleri yıkadım kendim duşumu aldım.... size bir selam vereyim diye geldim.... hemen çıkyorum..
iyi dilekleriniz için herpinize ayrı ayrı teşekkür ederim....darısı hamilelerin başına inşallah.....

Maşallah ablacım sana :nazar::nazar:Hstaneden gelmiş minişlerini yıkamış,birde kendini,arada bizide unutmamış.
Oh senin tosuncuklar yesinler ablam,dahada beslensinler inşallah.
Çok sıkıntılar çektin ama çok şükür sonuç yüzünü güldürdü.
Yavrularına sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.kaydirigubbakcemile3

evet önemli olan haftaları senin bebeklerin haftaları aynımı canım ya benim kuzumun birinin haftasıda geride gidiyor hamile kaldıgım günden beri hep böyle
Rose,canım benim kızlardan biri de hep 1 hafta gerideydi,hatta zaman zaman daha geride bile olabiliyordu,hala da öyleler,
ama geride olan kızımın refleksleri ve kuvveti diğerine göre çok daha iyi maşallah,
yani bir yerden eksik yada geride kalsa bile başka bir şeyi ileride oluyor,
merak etme canım..
Yuppiiiiiiiiiiiiiii...:teytey::teytey::teytey:Teşekkürler canımmmmmmm benim...Canım,canım ,canımmmmmmmmmmmmm..şimdi bizim durum biraz körler ,sağırlar birbirini ağırlar oldu ama canımız sağolsun balım..Bende seni çok uzun yıllardan geçmişcesine seviyorum.Her zaman yaşantım da olmuşsun gibi..İyi ki ,iyi ki ,iyi kilere eklenecek sözümüz olsun..Birbirimizi tamamlamak ve birbirimize öğretilerde,artılarda bulunmak adına inş...Yavrularımın ilk arkadaşlarının annesi ve teyzesi hep yanıma ol ...Çok SEVİYORUM SENİ.....
kaydirigubbakcemile3 Ne güzel yazmışsın yine,ben eksiğim işte bu güzel sözleri bir araya getirmekten,
boşver kör de biz olalım,sağır da biz olalım,yeterki birbirimizi ağırlayalım demi,
ilginç bir hava esiyor ortalıkta,sebebi belli gibi ama değil gibi işte,neyse..
İyiki doğdun tekrar canım benim..Şeniz
herkese sağlıklı günler güzel annişler.
Naılsınız.......Bizimde şu 3 gündür:nazar:sabahları çıkarmıyorum,sadece bulantım oluyor.
5.ayımıza kadar hiç et ve et yemekleri yemiyordum çooooooooook tiksinmiştim,yemeği boşverin ismini bile duymak istemiyordum.
Dün canım ailemi seyrederken nasıl özendirdiler beni,o havada karda kendimi attım dışarı,kardeşimi aradım hemen.ama nasıl pişip önüme bile gelmesine tahammülüm yoktu.
Hamilelik nasıl bir psikolejidir kızlar böyle ya.Bazen kendimi şaşıyorum tabi eşimde bu halimi görünce nasıl gülüyor halime.
Çok dua edin bana çarşamba günü ayrıntılı ultrasyon randevumuz var.hayırlı haberler alayım,allahım ne olursun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hayırlı sağlıklı haberler olsun inşallah canım,
Allah gönlüne göre versin..
ohaoldumsmileenem Kayra gelmişşş,
maşallahh...
Arıycam seni bitanem inşallahh,çok meraktayımm

hoşgeldin en taze annemiz Allahım bir ömür mutlu sağlıklı günler versin ailecek hepinize ....

herkese iii pazarlar buralar pek boş bugün herkes pazar keyfinde sanırım....

kayracıgım tebrik ederim canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah kuzularını darısı bizlerin başına inşallah

cnm hoşgeldin maşallah sana nazar değmesin oyoy kuzularımı yıkadın sen bide, bu ne hız böyle anam hemen valla adapte olmuş ben naparım bilmemeyvahedigeldismile

kızlar ya aslında doğum yapanlara sorum var,,,süt sağma pompası almalımıyım hemen bide elektriklimi alayım karar veremedim,??????

Back