kızlar sıze bırsey anlatıcam..benım bır kankam vargercekten cok seevdıgım bır ınsan 4.ayında gebelıgının bebegının downlu oldugunu ogrendı ve bebegını aldırmaya kıyamadı yapamadı allah verdı ben alamam ne olursa olsun ewladım dedı...dogumuna kadar dualar ettı hep beraber ettık 12 gun once bebegı sedat dunyaya geldı dunyalar guzelı bır oglu oldu bebegını ılk gormeye gıderken ne kadar tedırgın ve uzgun gıttıgını soledı cunku cok farklı bı manzara ıle karsılasmaktan korktu ama gordukı bebegının normal bebekelrden hıcbır eksıgı yoktu herseyı tamdı fazlalıgı bıle vardı ...1 tane kromozomu fazlaydı..sımdı sedat 2 kılogram bıle dogmadı ve 12 gndur hastane yasam mucadelesı verıyor cok uzuluor annesı cok dualar edıor sutlerını sagıp oglusuna goturuor hergun oglum sutumle beslensın dıe ..12 gundur o mınıcık bedenıyle verdıgı yasam mucadelesı daha cok cdevam edecek belkı 1 ay belkı 2 ay kılo alamıor bebek hep dua edıoruz onun ıcın...sımdı onunla kınusuorum nekadar aglıor uzuluor annesı ınsanın ıcı parcalanıor sizlerde dualarını eksık etmeyın her nekadar tanımasanızda mınık sedat ıcın dualarımızı eksık etmeyelım..butun zorlukların ustesınden gelebılsın yasam mucadelesını kazanabılsın 32 haftalık dogdu cok zzayıf dogdu ama tosun gıbı sapa saglam cıksın o kuvezden ...mafoldumben
ah kıyamam rabbim en kısa sürede şifasını verip anacığına kavuştursun inşallah,,,
Allah sedat bebeğe yardımcı olsun, inşallah bir an önce büyür çıkar küvözden annesi de mutlu olur.
Dalincimmm ben daha 8. haftanın sonunda 3.6 kilo aldım yaaa, niye böyle anlamıyorum. çok da yemiyorum. az bile denebilir. üçüzden mi aceba nedir
hiç alakası yok bence ikizle cnm beki su topluyor vucdn,benim arkadaşım tek gebe aramızda 1 ay var ilk 3 ay 10 kilo aldı ben 7 ayı bitireceğm inşallah 9-10 arası aldım henüz kilo