Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bencede en guzelı ev oturması ama serın ev olucak........................................ama evdede sıkılıyorummmmmmmmm.................
hymaryu tarıfı verdı................gelın yapım demeyo...............nerde şimcık bu kız ............yenıden yatmayamı gıttı...............buluşma gunu ondan lımonata ısteyelım
merhaba kızlar
duş dediniz canım çekti ama sular kesikmiş napıcam şimdi :umursamaz:
ne güzle ya hepiniz istanbuldasınız buluşuyosunuz biz burda kaldık yokmu ankarada kimse :teselli:
ah canıııım,sana da bi bilet alalım,alayım seni havaalanından,geçeriz beraber karşıya,aynı gün geri dönersin vallahasüprizzzzz
kindercim sen ne zaman ayrılıcan izne canım?
Ben de daha evvelsi gün ayrıldım yani..
Buluşmamıza sen de gelcenmiiii?
merhaba kızlar
duş dediniz canım çekti ama sular kesikmiş napıcam şimdi :umursamaz:
ne güzle ya hepiniz istanbuldasınız buluşuyosunuz biz burda kaldık yokmu ankarada kimse :teselli:
hymarry bugun gidicem doktora bakalım anlatıcam derdimi açıkçası artık çalışmak istemiyorum işim çok stresli çünkü:bbo: ,buluşmayıda sanıyorum karşıda yapacaksınız ben anadolu yakasındayım zor gibi karşı taraf olursa....:sm_confused:
yaww ben ne desem birinizin canı çekiyor ama yaaa:gitme: konuşmayacam işte bananeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
oy oyyy şimdide konuşmamaya canımız çekermiş :) konuş konuş bişicik olmaz böyle geçecek işte günlerryaww ben ne desem birinizin canı çekiyor ama yaaa:gitme: konuşmayacam işte bananeeekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Canlar ve minik kuşlar,ben bir güzellik uykusuna yatayım kızlarımla beraber,siz takılın,uyuyabilrsem en geç iki saate burdayım inşallah..
wavycim milleti toplamaya devam canım,topiğin yerini kopyala yapıştır-kopyala,yapıştırkaydirigubbakcemile5
geliyorum canım..