• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

pamukşekeri canım bizim doktorumuz kesinlikle normal düşünmeyin diyor. ikiz gebelikte riskli diyor. bende çok istiyordum normal olsun diye ama hayırlısı.yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı biri ikizdi. çok kilolu olduğu için drlar sezeryan yapmak istemediler. ama bıcırıklar zilliler bir türlü gelmediler. haftalarını doldurdular mecburi sezeryan oldu.dikişleri ile zorlanıyormuş biraz.
diğer arkadaşımında bir oğülu oldu ve normal doğum oldu. şimdi evin içinde zıpır <ıpır dolaşuıyor.

ama riskliyse napalım elden bişey gelnmiyor.

umudum ol cnm doktora gitmeden ara belki jele devam edersin cnm korkma allahın izni ile bişey olmaz

pamuk cnm güzel dileklerin için sağol

alttan muayneden korkma benim o kadar kontrollerim olduki o kadar şeyler olduki valla hamişken doktorlar kocamdan daha fazla görmüştür her gelen bir elledi çok sorunlu olunca böle oluyor

ve ikizlerde doktorlar artık normal doğuma yanaşmıyor eskiden oluyormuş ama artık çok zor riskleri var tek bebeklerde bile risk varda ikizde hayli hayli
tüp bebekde zaten direk sezeryan kıymetli gebelik risk yok yani

pamukşekeri canım bizim doktorumuz kesinlikle normal düşünmeyin diyor. ikiz gebelikte riskli diyor. bende çok istiyordum normal olsun diye ama hayırlısı.yakın zamanda iki arkadaşım doğum yaptı biri ikizdi. çok kilolu olduğu için drlar sezeryan yapmak istemediler. ama bıcırıklar zilliler bir türlü gelmediler. haftalarını doldurdular mecburi sezeryan oldu.dikişleri ile zorlanıyormuş biraz.
diğer arkadaşımında bir oğülu oldu ve normal doğum oldu. şimdi evin içinde zıpır <ıpır dolaşuıyor.

ama riskliyse napalım elden bişey gelnmiyor.
evet canım ya hayırlısı. normal istemememin en büyük nedeni miyom varmış bende normal doğum yaparsam kurutlabilirsin diyorlar o yüzden istiyorum açıkçası. ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli olan o.
umudum ol cnm doktora gitmeden ara belki jele devam edersin cnm korkma allahın izni ile bişey olmaz

pamuk cnm güzel dileklerin için sağol

alttan muayneden korkma benim o kadar kontrollerim olduki o kadar şeyler olduki valla hamişken doktorlar kocamdan daha fazla görmüştür her gelen bir elledi çok sorunlu olunca böle oluyor

ve ikizlerde doktorlar artık normal doğuma yanaşmıyor eskiden oluyormuş ama artık çok zor riskleri var tek bebeklerde bile risk varda ikizde hayli hayli
tüp bebekde zaten direk sezeryan kıymetli gebelik risk yok yani

sanırım korkum nette dolanıp alttan muayene hakkında okuduğum olumsuz yazılanlardan kaynaklanıyor canım. belki hiç gerek kalmaz bilmiyorum süreci. benimki tüp değil normal o yüzden yine risklimidir bilmiyorum normal doğum. yinede dediğim gibi herşeyin hayırlısı ..

ah şu olumsuz tecrübelerini bayıla bayıla paylaşanlarr:olmaz:,okumamak en iyisi pamuğum..
wavycim orda çok sapa kalmış,kesin sadece ikimiz kaldıkkaydirigubbakcemile5
Sağlık olsun..

arkadaslr gunaydın......................herkesın tecrubesı baska ama çok korkmayın kızlar..................yetrekı doğsunlar sağlıkla..................ama ıkızlere genelde sezeryan denılıyoı..............ama hersey yolundaysa normalde olur............ama ben sezeryanı tercıh edenlerdenım..........................bbuluşmaya bakalım nerede karar verılecekkkkkkkkkkkkkkkk

arkadaşlar..............ecrın allahın hedıyesı anlamında değıldır..............karsılık ücret..........hedıye..........ama allahın hedıyesısı değıl..............anlamını bılelım....guzel bır ısımdır.......ıhanı derız ya allah ecrını versın.........yanı karsılığını yaptığın şeyın ödulunu versın...........ecır sevap ödul .................ve lutfen sunun bılelım kuranda geçıyomu dıye sormayın kuran bır ısım lugatı değıl..............onda gecmesı de gerekmıyo..............onemlı olan anlamı guzel olması.............kahraman adı olması coçugun onu serefle tasıması............

Yani kelimenin kökü ecrin değil,ecir değilmi,ek alınca ünlü düşmesi oluyor.
Yani cümlede kullanılınca "Allah ecrini(ecir-ini) versin." oluyor sanırım..Buna göre isim koymak isterseniz bu da ecir olmalı..

tabı kelımenın aslı ecır..............anlamı guzel ..............cumle ıçınde kuranda ecrın şeklını alıyo...........

arkadaşlar ya benim pisikolojim çok kötü.nedense içimde hep bişiler olursa korkusu var.hergün ultrasona girsem anca rahat edicem sizce bu haftalarda bu normalmi.korkudan elime süpürge alıp temizlik bile yapasım gelmiyor sizce bu kuruntumu?

naılsınız bu sabah kızlar................
İyidir bebekyerimseniben
Uyandık bişeyler atıştırdık,öyle mayışıyoruz..
Sen nasılcsın canımm?
hymarıy ev hatunu oldun sonunda sende...............
Ev hanımı oldum evelallah.Nasıl altından kalkarım pek acemiyim hep çalıştım çalıştım ama,şimdilik ayrıntıyı düşünmeden keyif yapıyorumzemuszemus
arkadaşlar ya benim pisikolojim çok kötü.nedense içimde hep bişiler olursa korkusu var.hergün ultrasona girsem anca rahat edicem sizce bu haftalarda bu normalmi.korkudan elime süpürge alıp temizlik bile yapasım gelmiyor sizce bu kuruntumu?
Maalesef kuruntu gibi canım.Üzme kendini,sıkma canını,yani olmaz ki böyle hamilelik tükenir mi hayatım,keyfine bak.Zamanı gelince görürsün çocuklarını..
Ne diyeyim bilmeiyorum ki:sm_confused:

günaydın canımm,iyidir sen nasılsın bugün?
Sen geliyon mu buluşmamızıaaaa?

canım lütfen böyle yıpratma kendini pozitif ol lütfen. kötü elektrik çekme üzerine. sakınan göze çöp batar derler. sen kendini ne kadar yıpratırsan içerde kuzucuklarındao kadar yıpranır. unutmaki artık herşeyi hissediyolar. eğer bünyen zayıfsa kendini yormadan yap işlerini. otur kalk yap. ama lütfen o olursa bu olursa deme.. yoksa hamiliğin nasıl biter kısss:)) hadi topla kendini soğuk bi duş al tabi sıcaktır oralar şimdi. oohhh mis gibi olur valla bende aş erdim ayy ayyy:))):1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün
off yaa sizleri kıskanıyorummafoldumbenkaydirigubbakcemile3 bende evde olmak istiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapmak

Back