• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün
off yaa sizleri kıskanıyorummafoldumbenkaydirigubbakcemile3 bende evde olmak istiyorum şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapmak

kindercim sen ne zaman ayrılıcan izne canım?
Ben de daha evvelsi gün ayrıldım yani..
Buluşmamıza sen de gelcenmiiii?

canım günaydın.. çok gelmekisterim. ben pazar hastaneye yatacağım 1 hafta hastanedeyim.buluşma ne zaman

Canım buluşmaya daha var,Erkenden duyuralım ki kesinleşsin dedik.
Buluşma 03.Ağustos Pazartesi olacak.
Ben Bahçelievlerdeyim,uygun bir yerden alabilirim seni de,beraber geçeriz,güzel olur..

ve pazartesı nıye.................tam iş gıunu trafığın yoğun old bı gun yaaaaaaaa barı salı çarsamba olsssssssssssss

muallim var ya sırf sen geçemiycen diye,Üsküdar olsun diye uğraşıyoz,bi de Salı Çarşamba olsun diyorsun yaww.Haftasonu kıtalar arası yolculuk yapmak kolay mı sanıyon yavrucum.Haftaiçi daha sakin heryer.Dur bakalım.Hala değişebilir herşey,kesin katılacaklara bakıyoruz..

arkadaşlar..............ecrın allahın hedıyesı anlamında değıldır..............karsılık ücret..........hedıye..........ama allahın hedıyesısı değıl..............anlamını bılelım....guzel bır ısımdır.......ıhanı derız ya allah ecrını versın.........yanı karsılığını yaptığın şeyın ödulunu versın...........ecır sevap ödul .................ve lutfen sunun bılelım kuranda geçıyomu dıye sormayın kuran bır ısım lugatı değıl..............onda gecmesı de gerekmıyo..............onemlı olan anlamı guzel olması.............kahraman adı olması coçugun onu serefle tasıması............

yaaa arkadasım sağol anladık da ne kadar detaycısın takılma böyle seylere ben allahın hedıyesı olarak öğrendım ve bu anlama geldıgını düşünmek istiyorum o kadar

pensescim sanırım arkadaş burda bazı arkadaşların kafasında beliren bir sorunun ayrıntılı açıklamasını yapmış.Sen tabi ki nasıl düşünmek istersen öyle düşünürsün.Bunda herhangi bir beis görmedim ben.
Sende yavruna ne isim düşünürsen onu koyarsın canım benim..

canım penses bıtanem asıl anlamını soledım ben...............yoksa zaten butun bebişlerımız allahın hedıyesı................

ecrin yasin süresının 11.ayetınde geciyo mükafat olarak adlandırılıyo ecren kelımesı ıse yıne yasın süresının 21.ayetınde gecıyo ve ücret anlamına gelıyo isteyen baksın arkadaslar ecren ile ecrini karıstırmayalım

bazıları bazı ısımlerı çok carpıtıyo.........hanı doğruyu bılelım dıye yazdım...........yoksa hıç onemlı degıl ben hep dıyorum içiniz ısındıysa bı ısnme koyun.................mesela reyhan adı ben cok severım koku guzel koku demek ............buna bırısı cennetın kokusu dese olurmı olma yanı bırseye nısbet edemeyız..........gercek anlamını bılelım.............yoksa kımse kımseden etkılenmesın.............
ya arkadaslar tamammmmmmmmm gelıcemmmmmmmm ınş.............sıkıntı yok.........

pensescım ıkısıde aynı şey..................aynı kok.............neyse arapça öğretmenı olarak susuyorum..................
bıuluşmamız ınlş guzel olacakkkkkkkkkkk

ama nasıl tanıcaz bırbırımızı............elımıze kırmızı gulmu alsakkkkkkkkkkk..............:olmaz:zemuszemus

.ecr âl-i imrân(*) sûresinin 171. Ayetinde (şehitler) allah’ın nimetine, keremine ve allah’ın, mü’minlerin ecrini zayi etmeyeceğine sevinirler. kehf sûresinin 30. Ayetinde gerçek şu ki iman edip iyi işler yapanlara gelince, elbette biz iyi iş yapanların ecrini zayi etmeyiz .
yüce allah hiçbirsey için ücret manasına gelen vaatlerde bulunmamıstır aksıne herkese müjdeler ve iyilikler sunmustur almak isteyene...... bize herzaman müjdeler ve güzel hediyeler vardır

arkadaşla...............kesınleştı dımı ınş..........kımler gelıyoooo..............hymarycım sen o gun doktora gel gelmışken buluşuruz ıkı ışı bı aradan cıkaverırsın

ben bıraz ortalığı toplımmmmmmmm................gelın sızde ya.............bugun sıcak sızı mayıştırdı galıba kızlar

Back