• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kıslar bi, konuda fikrinize ihtiyacım var.. biliyorsunuz nerdeyse 15. haftaya kadar mide bulantılarım devam etti ve sürekli istifra ettim. şimdi düzeldim allaha şükür ara ara yokluyor o kadar. sorunum şu ben yemek yiyemiyorum:(( kahvaltıda 1 dilim tostu bitiremiyorum:( öğlen bi kase çorbayı zorla içiyorum akşam yine aynı şekilde. ve hiç açlık hissetmiyorum. azıcık fazla yesem midemde sıkmaya başlıyor rahatsız ediyo4r hazımsızlık çekiyorum.mesela öğlen yemeği olarak z.yağlı fasulye yedim. bi porsiyon bile sayılmaz ama fena sıktı midemi soda içiyom:(( bu kadar yemek yemek hiç doğru gelmiyor bana:olmaz: benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?

yine bende de öyle olmuştu diyecem herşeye atlıyormuş pozisyonuna düşücem :) ilk 3 ay bende hiç bişey yiyememiştim malum aşermeden dolayı hatta senin saydıklarının 10 da birini bile tüketmiyordum bir gün boyunca. . 15. haftadan sonra yavaş yavaş yemeye başladım ama ondada hep peynir ekmek yedim oda şişirdi hep sanki hep çok yemişim hissi midemde top gibi kalıyor tıkanıyorum. öyle bi ağırlık çöküyorki sanırım bebişlerden mideye pek yer kalmadı o yüzdendir diyorum.

kıslar bi, konuda fikrinize ihtiyacım var.. biliyorsunuz nerdeyse 15. haftaya kadar mide bulantılarım devam etti ve sürekli istifra ettim. şimdi düzeldim allaha şükür ara ara yokluyor o kadar. sorunum şu ben yemek yiyemiyorum:(( kahvaltıda 1 dilim tostu bitiremiyorum:( öğlen bi kase çorbayı zorla içiyorum akşam yine aynı şekilde. ve hiç açlık hissetmiyorum. azıcık fazla yesem midemde sıkmaya başlıyor rahatsız ediyo4r hazımsızlık çekiyorum.mesela öğlen yemeği olarak z.yağlı fasulye yedim. bi porsiyon bile sayılmaz ama fena sıktı midemi soda içiyom:(( bu kadar yemek yemek hiç doğru gelmiyor bana:olmaz: benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?

bende öyleyim wavy 21.haftama girmek üzereyim çok yiyesim var herşeyden ama olmuyo benimde nefesim daralıyo hemen bırakıyorum yemeği inanmazsın daha topu topu 2 kilo aldım.herkes dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3 topmu koydun karnına diye....

yine bende de öyle olmuştu diyecem herşeye atlıyormuş pozisyonuna düşücem :) ilk 3 ay bende hiç bişey yiyememiştim malum aşermeden dolayı hatta senin saydıklarının 10 da birini bile tüketmiyordum bir gün boyunca. . 15. haftadan sonra yavaş yavaş yemeye başladım ama ondada hep peynir ekmek yedim oda şişirdi hep sanki hep çok yemişim hissi midemde top gibi kalıyor tıkanıyorum. öyle bi ağırlık çöküyorki sanırım bebişlerden mideye pek yer kalmadı o yüzdendir diyorum.

canım bu yazdıklarımı yeni yeni yemeye vaşladım. daha önce hiç bişey yiyemiyordum. ay çekeni çeken anlar derler. bende aynen senin gibiyim işte. azıcık bişey yesem midem şişiyor taş gibi oluyor:( ama bu kendimi kötü hissettiriyor onları besleyemiyormuşum gibi geliyor.. inşallah beni yiyorlardır ben zayıflayayım onlar şişmanlasınlar inşallah..
ayy kıslar iştahla tıka basa yemeyi özledim valla. hani yemek aralarında bişeyler atıştırmak ne keyifliysdi yaw:kedi:

Canım Anadolu yakasındada olabilir.Hatta orda olcak gibi duruyor şimdilik.Sen wavy nin de yazdığı gibi topiğe git,orda yerini yaz ki ona göre yer belirleyelim canım..

kinder canım anadolu yakasında da olabilir. çoğunluğa göre karar verilecek. aşağıdaki linke geliyom yaz çoğunluğu oluştur:))

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kiz-anneleri-gobis-tokustrma-bulusmasi-2.html

linke geliyom yazıp 2222'ye gönderdim....:sm_cool: wavycım

bende öyleyim wavy 21.haftama girmek üzereyim çok yiyesim var herşeyden ama olmuyo benimde nefesim daralıyo hemen bırakıyorum yemeği inanmazsın daha topu topu 2 kilo aldım.herkes dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3 topmu koydun karnına diye....

bende yemek istiyom ama olmuyor işte:(( ay banada öyle diyolar 4 aylık ikiz öylemi eminmisin diyolarkaydirigubbakcemile3 eşim bile diyorki hani hamile olduğunu bilmesem akşamları gazdan karnın şişmese sadece kilo almış hafif göbişlenmişsin sanırım diyor.. opuyorumnanaktanama ben hamiş gibi görünmek istiyom hamile kalmak için çok uğraştım yawww.:kedi::kedi:
bu arada bende hiç kilo almadım 64.5 falandım hamile kaldığımda. hamile kaldıktan sonra önce 63 ü gördüm şimdi 61 im:((

Hepinize sevgiler...Ben pek sık giremiyorum ama ilk fırsatını bulduğumda yazdıklarınızı okuyorum merakla..Yarın kontrolum var.ınşallah cinsiyetlerini öğreneceğim zemuszemus Çok özledim kuzularımı.Kızlar ben bugün arabamla karşıya geçmek zorunda kaldım ve inanın öldüm.Trafikte inanılmaz sıkışıktı.Dur,kalk,dur,kalk..Artık bir daha kolay kolay kendim kullanarak uzun mesafe gitmem.ınşallah yarın ki kontrolumden sonra (bir sorun çıkmazsa) gününü belirleyip,tatile çıkacağız.O güne sağlıkla çıkarsam, ben de göbüşleri tokuşturmak isterim.Ama karşı da olmak zorunda mı?

kıııızzz aşkolsunn,bak bakalım limonata topiğine gel demememişmiyim..
O gün yapıp getirmyen ne olsun vallahadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ya valla doğru o topıkte yazmıştın..................hımmm tamam tamam gelırken getır o zaman anlaştık....................zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3...................yanı zavallım hymary tarıf verıyo oda yetmıyo...............

Hepinize sevgiler...Ben pek sık giremiyorum ama ilk fırsatını bulduğumda yazdıklarınızı okuyorum merakla..Yarın kontrolum var.İnşallah cinsiyetlerini öğreneceğim zemuszemus Çok özledim kuzularımı.Kızlar ben bugün arabamla karşıya geçmek zorunda kaldım ve inanın öldüm.Trafikte inanılmaz sıkışıktı.Dur,kalk,dur,kalk..Artık bir daha kolay kolay kendim kullanarak uzun mesafe gitmem.İnşallah yarın ki kontrolumden sonra (bir sorun çıkmazsa) gününü belirleyip,tatile çıkacağız.O güne sağlıkla çıkarsam, ben de göbüşleri tokuşturmak isterim.Ama karşı da olmak zorunda mı?

KİNDER canım buluşma yeri tam belli değil canım aslında çoğunluğa uymaya çalışacağız. o yüzden aşağıdaki linke tıklayıp hangi yakada olduğunu katılmak istediğini ve önerini yazarsan sevinirim.opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...kiz-anneleri-gobis-tokustrma-bulusmasi-2.html

ay benimde haftaya kontrolüm var inan bende iple çekiyorum. çok özledim bende yaaopuyorumnanaktan

ya benım karnım şışdıden sankı kocaman oldu ...............mıdem hep rahatsız.........ne zaman gecer bu bılmıyorum...............kılo alıyorum ya...........ne guzel sız az almışsınız...........ay kaswa cınsıyetklerını oğren bakalım.............bende merak eduyom..........ama daha çok var ...........

ya benım karnım şışdıden sankı kocaman oldu ...............mıdem hep rahatsız.........ne zaman gecer bu bılmıyorum...............kılo alıyorum ya...........ne guzel sız az almışsınız...........ay kaswa cınsıyetklerını oğren bakalım.............bende merak eduyom..........ama daha çok var ...........

muallim canım inanmayacaksın senin haftalarda benimde karnım çok şişti hatta göreen çok şişmiş ikiz ondan heralde diyordu. meğer hepsi gaz şişkinliğiymiş. bide progestan yapıyormuş. şimdi normal yani karnım o haftalardaki gibi diyebilirim. ama ağustosa kadar kocaman olur gibi geliyor.. o yüzden hiç dert etme . ben çok istifra ettim hiç bişey yiyemedim o yüzden kilo almadım yoksa ooooo:kedi:

evet progesteron yapıyo dımı............ınş sonra gecer ya...............hıç bışeyım olmuyo nerdeyse alışverışe çıkmam lazım

umudumsun ınş onemlı bışey yoktur canım ya...............doktoruna gecen gıttuğunde sormadınmı

canım bişeyler çekti ama sizle paylaşmıcam işte:olmaz: acep sipariş versem yiyebilirmiyim onuda bilmiyorum:umursamaz:

benim canım hiç bişi istemiyor,nede miğdem bulanıyor.hiç hamile gibi değilim hala eskisi gibiyim azcık karnım var okadar.eşime diyorum hevesli değilsin diye hele doğur kucağıma alayım ozaman heveslenirim diyor uyuz oluyorum yaa

benim canım hiç bişi istemiyor,nede miğdem bulanıyor.hiç hamile gibi değilim hala eskisi gibiyim azcık karnım var okadar.eşime diyorum hevesli değilsin diye hele doğur kucağıma alayım ozaman heveslenirim diyor uyuz oluyorum yaa

canım ben senin haftalrındayken canımın istemesini boşver yemek kelimesini duymaya bile tahammülüm yoktu:(( 2-3 gündür bişeyler istiyor canım. ama istiyorda yiyebiliyormusun dersen kuş kadar işte:(( annem bazen bumudur yani biz senden çok yedik. senin canın çekti bizimde yiyesimiz varmış diyorkaydirigubbakcemile3

Back