• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

Yası geckın bayanların bu devırde 2.evlılık sansı..

• Var

OY: 67 83,8%
  • Yok

OY: 13 16,3%

• Ankete Katılan
    80
Kım bılır belkı de kaderımızde evlılık yok ve hakkımızda hayırlısı degıl..yıne de sankı bıraz boyle gözüküyor gıbı..
Olsun isterdim.Hayırlı olmayan ne olabilirdiki hayırlı bir istekte.Benim aşağı kalır yanım neydi diğer sevilen kadınlardan .Böyle de savruldum.İpsiz sapsızla uğraştım.Böyle de çok acı çektim.
Yalnız ve çocuksuz bir ömrü kabul etmek de kolay olmadı.Hala kabul edemiyorum.Menepoza girdipimde rahata erer miyim acaba..Hayır yalnız yaşlanmak fikri de çok zor..

Son düzenleme:
ya bu Istanbulda parayla bu ıslerı yapan aracı sırketler varmış duyduğum kadarıyla...veya mesela t.v.ye çıkmak mantıklı olabılır mı sızce?

Bence evlilik sitesinde bir şansınızı deneseniz. Bu şekilde evlenen de varmış. Ama çok dikkat etmeli .

Tvye çıkmak bana sacma geliyor. Şov amaçlı çıktığı için çoğu siz arada kaynarsiniz diye düşünüyorum.

Ya merak ettim Eşiniz evlendi mi?

Ben on senedir yalnızım karşıma düzgünbiri çıkmadı çıkanların da niyeti belliydi yaşım 42 bu saatten sonra cikarmi sanmıyorum çıksa da gücüm yok ugrasmaya
Olsun isterdim.Hayırlı olmayan ne olabilirdiki hayırlı bir istekte.Benim aşağı kalır yanım neydi diğer sevilen kadınlardan .Böyle de savruldum.İpsiz sapsızla uğraştım.Böyle de çok acı çektim.
Yalnız ve çocuksuz bir ömrü kabul etmek de kolay olmadı.Hala kabul edemiyorum.Menepoza girdipimde rahata erer miyim acaba..Hayır yalnız yaşlanmak fikri de çok zor..
Oyle kardeş..bızlerın de mutlu olmaya hakkı yok muydu sorusu yankılanıyor beynımızde...emır buyuk yerden sankı...ama menapoz donemının genelde buhranlı bı süreç olduğunu okumuşluğum var...ıns. gec gırer ve kolay atlatan gruptan oluruz ne demelı...

Bence evlilik sitesinde bir şansınızı deneseniz. Bu şekilde evlenen de varmış. Ama çok dikkat etmeli .

Tvye çıkmak bana sacma geliyor. Şov amaçlı çıktığı için çoğu siz arada kaynarsiniz diye düşünüyorum.

Ya merak ettim Eşiniz evlendi mi?
Bılemıyorumkı ben nete de pek guvenemıyorum aslında...evet ex.ım evlendı...hıc vakıt kaybetmeden..her sey yalan yasanmıs erkek mılletıne tam da bu kadarlık güven oluyomus demek..oysakı bı ara severken ayrılmak zorunda kaldığını gene severken de evlenlendıgını duymuştum bı tanıdıktan...hıc de mantıklı samımı ınandırıcı degıl tabı...gıt ya hepsı ayrı yalancı palavracı bu madrabaz düzenbazların aslında...ıste sadece olsun olsun kotunun ıyısı var...

Bılemıyorum bu vakitten sonra cok fazla handikap var gbı..hem olgun yas ınsanları daha secıcı oluyo hem ortalıkta bekar ınsan kalmıyo hem de bellı yas ustu ınsanlar bı sekılde tanışsalar dahı duygusal kaynaşma, beğenme ıyıce zora gırıyo...hatta ekserıyetle ılerı yas evlılıklerı de oyle pek mutlu mesut yurumuyo ne yazık...dıger yandan 2mızın de ex.lerının su ankı vazıyetlerıne gelecek olursak; bız yerımızde sayar; hüsran gırdabında kaybolurken onlarsa çoktaaan evlendı.. benımkısı 2 yıl once, arkadasınkı 7 ay once..maşallah erkek; hele bırazda halı vaktı yerındeyse hangı mızac tıp veya yasta olursa olsun buluyo..onlarda hadıse başka; evlılıklerı gelıyo tabırı caızse..gelın gorunkı bız kadınlarda hal boyle mı ya? bızler cogunlukla daha secıcıyızdır...beyler her daım duz mantık...velhasılı kelam yururluktekı süreçte hemen bırılerı devreye gırıyo ve de en nıhayetınde bas goz edılıyolar...lakın sıra kadına gelınce; kadının evlılık yası dıye bı olgu var bı kere..ısterse dünya ıyısı olsun yası gecen kadın hele kı 4oına yaklaştıysa yasdonumlu, kısır kadın kabul edılıp tercıh edılebılırlıkten muaf edılıyor...yanı kadın her devırde nerdeyse bır tek yas eksenınde degerlendırmeye aılınıyo gıbı bı durum var yazıkkı bu toplumda...cok yazık oluyo helekı bızım durumumuzdaki kadınlara cookkk...:KK43:
Hüsran girdabı mı? Bacim öyle bi yaziyosun ki kaçinci yüzyildan bildiriyosun merak ettim.

Yapılan ıstatıstıklere gore; gelısmıs ülkelerde evlılıkte kadınla erkek araındakı yas farkı 3,5 yas kadarken bızım gıbı az gelısmıs ülkelerde 8-10 yasmıs....bu ne demek; evlılık ıstıyosan sıstemın sart kostugu kart adamı alacaksın dayatmasına uyacaksın arkadas...yaslı erkek-olgun erkek soylemını de kullıyen yalan buluyorum bu arada..bence bu da bır nevı stratejı; yaslı adamı yedırme taktığı..gecen zamanla sadece ve sadece bostan olgunlaşır...olgunluk daha cok karakter ve olumsuz yaşanmışlıklarla-acılardan gecmıslıkle ılıntılı bana kalırsa...

Ben Avrupadayım burda gördüğüm kadarıyla çoğunluk yaşıtlarına bakıyor. 30, 40 yaşındaki kadınlar harcanmıyor çöp gözüyle bakılmıyor . 40 50 yaşındaki adamlar genç kadınların değil yaşıtlarının peşlerindeler.

Arkadaşımın annesi 40 yaşında boşanmış, 40lık bir adamla evlenmiş mesela. Tanıdık bir abla 38 yaşında yabancı biriyle tanıştı onunla evlendi.

Neden bilmem içime dokundu sözleriniz benim.
İyi bir eşiniz sağlıklı bir evladınız olsun inşallah bu yıl :)

aman napicaniz evlenipte birsuru dert.ailesi esiniz amaan 35 e kadar evlenmeyin

Uzulerek soyluyorum yok. Varsa bile mutlu olacagin kisi midir?

Erkekler yasa onem veriyor ve 30 yas altindaki kadinlara bakiyorlar. Benim de cok umrumda degil bu tip erkeklerin dusunceleri. Kendileri calip kendileri oynuyorlar.

Seciciysen zaten belli bi yastan sonra zor. O kriterler(in) azalmiyor artiyor cunku.

Bir de evlilik dusunmuyorum. Bu dunyaya bir erkegin kaprislerini cekmeye gelmedim.

Tek basina yapabilseydim cocuk dusunebilirdim ama bu durumda asla...

Ben Avrupadayım burda gördüğüm kadarıyla çoğunluk yaşıtlarına bakıyor. 30, 40 yaşındaki kadınlar harcanmıyor çöp gözüyle bakılmıyor . 40 50 yaşındaki adamlar genç kadınların değil yaşıtlarının peşlerindeler.

Arkadaşımın annesi 40 yaşında boşanmış, 40lık bir adamla evlenmiş mesela. Tanıdık bir abla 38 yaşında yabancı biriyle tanıştı onunla evlendi.
Kesınlıkle... cunku adamlar kadını beden olarak degıl karakter ahlak uyum zeka acısından degerlendırmeye alıyorlar..buradaki bakışsa cok haksız (herıfler sankı kendılerı yaskanmıyorlarmısda bellı bı yastan sonra onlarda rakamlar gerıye gıdıyomus gıbı..)yavan cahılane ve sıg...+35 kadınlar ruhen de bıyolojık olarakda yası oldukca geckın adamlara denk goruluyo ve gayet de güzel yakıstırılıyo..ee sonrasında da yığınla uyuşmazlık pesısıra gelıyo tabı...cunku düzen erkek egemen..her sey onların keyıflerı yonunde dızayn edılmıs...hıc dusunulmuyor kı; kadın erkek ıletısımı hele kı evlılık bır yerde akranlık hadısesı de..netıcede ıstısnalar harıc; akranların hayata bakış, onem verıp vermedıklerı, değerlerı cok daha uyumlu ve benzerdır.. cunku; her donemın kendıne ozgu trendlerı vardır....TR.de ıse erkegın evlenılecek kadın algısı ne yazık kı hayat arkadaşı olmaktan cok; topluma karsı gosterıs ve ego tatmını amacına hızmet maksadıyla koluna takıp gezdıgı ısıne gelmeyince, sıkılınca da fırlatıp attığı hatta yenısıyle takas ettıgı genç güzel bır aksesuar-oyuncak bebek arayışı adeta.mesela benım de duyduğum kadarıyla bu Rus-Ukraynalı kadınlarda kendılerınden 7-8 yas kucuk adamla evlenmek dahı gayet yaygınmış...gel gelelim bu verdıgımız orneklere bu toplumda rastlamak neredeyse ımkansız...tam tersıne +35 kadının yanına +60 adamlar bıle rahatlıkla yakıştırılır...

Erkekler yasa onem veriyor ve 30 yas altindaki kadinlara bakiyorlar. Benim de cok umrumda degil bu tip erkeklerin dusunceleri. Kendileri calip kendileri oynuyorlar.

Seciciysen zaten belli bi yastan sonra zor. O kriterler(in) azalmiyor artiyor cunku.

Bir de evlilik dusunmuyorum. Bu dunyaya bir erkegin kaprislerini cekmeye gelmedim.

Çok büyük konuştun sen kesin çok pis aşık olucan :)

Akıllıca ve genel gecer tespıtler...

Ya bu erkek mılletının dılıne hep bız doğurganlığımızı ölünceye dek koruyoruz soylemı pelesenk olmusda...eee be kardesım bılım adamları yıllardır erkeklerın fertılıtesının de 35den sonra hızla dustugunu ve olgun yasta erkeklerden hamıle kalan kadınların erken dogum, dusuk v.b. komplıkasyon yasama ıhtımallerının cok daha yüksek olduğunu, dogacacak bebeklerın de zeka duzeylerınde cıddı dusuklukler olabılecegını soyluyorlarda bu v.b. yığınla gercegın uzerı sırf karşıt cınsımızın guclu ımajlarının çıkarlarına denk dustugu ıcın sureklı ortuluyor gecıstırılıyorda aksıne doğurganlık acısından sadece kadının yaş sınırlı cınsıyet olduğu, sankı yalnızca kadının yaslandıgı gıbı bı algı yaratılmak ıstenıyor, vurgulanıyor...pekı ya, sorarım sıze, bu dümene ne demelı? hadı buyurun bı de buradan yakın...

Son düzenleme:
Back