• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli

Yası geckın bayanların bu devırde 2.evlılık sansı..

• Var

OY: 67 83,8%
  • Yok

OY: 13 16,3%

• Ankete Katılan
    80
Tamam şimdi oldu :KK14: Ah virgül sen neler yapıyorsun .

Yaş konusunda kriterlerinizi biraz esnetseniz daha iyi olur gibi.Malum bizim ülkemizde erkekler fazla genç kadın takıntılı.Kendilerini brad pitt zannediyorlar.Ama halbuki kadınlar daha bakımlı oldukları için daha genç görünüyorlar bence.
Kesınlıkle..adamlar resmen etcı...fakat ben bu konuda aynen soyle düşünüyorum; bu kadar yas takıntısı yapan bı adam benden 10 yas da buyuk olsa oyle cok degıl bı 5 yıl sonra gene benı beğenmez olur arayışa gırer buyuk ıht. boynuzu da takar gelıyo bana....bılemıyorum bır adam sırf benım genclıgıme gorsellıgıme gelıyosa o guvenılmez adamdır kısılıgı hala tam oturusmamıs ham, sakat adamdır o adamdan koca olmaz dıye düşünüyorum....gene de oylesı hıc gelmesın dıyorum ben sahsen...haaa ısın gercegınde zaten halıhazırda arkadaşımda ben de yaslarımzıdan yaklaşık 8-10 yas genç gozukyoruz...ustune ustluk muhataplarımızdan da cogu kez haylı genc duruyoruz (zaten dogum da yapmadık ayrıca kendımıze ıyı de bakarız..)buna rağmen adamlar yası sorun edıyolar...hatta çocuklu olanları bıle...donup bı kendılerıne hıc bakmıyolarda...sankı sırf erkek dogmus olmakla her seyın ustune çıkıp her tur olumsuzluktan aklanıyor azade oluyorlar..bızı kabul etmıs olamakla bıle ıhya edıp sereflendırıyolar cınsıyetcı edası...bılemıyorum ben bızım erkegımız son derece küstah kendını begenmıs kıbırlı egoıst ve nankör buluyorum açıkçası...

Son düzenleme:
O da doğru da ıste bu yasımıza degın evlatlarımızı bağrımıza basamamış oluşumuz ve yalnızlık bızı dusundurup uzuyo be kardeş..zor be gulum zor..çekmeyen bılmez..
Çekmedim belki ama evlendikten 9 yıl sonra anne olmuş biri olarak anlayabiliyorum sizi ve benimde artık çocuğum olmayacak sağlık olarak bittim ben! galiba evlenip boşandınız keşke evliyken bi tane yapsaydınız evlat hasreti de zor:KK19:

Yaş konusunda kriterlerinizi biraz esnetseniz daha iyi olur gibi.Malum bizim ülkemizde erkekler fazla genç kadın takıntılı.Kendilerini brad pitt zannediyorlar.Ama halbuki kadınlar daha bakımlı oldukları için daha genç görünüyorlar bence.
Bence seni uzen cocuk eksikligi Eger o olsaydi gelecege dair daha umutlu bakiyor olucaktin. Evlenmeyi boşver derim Evlenenler cokta mutlu degiller En azindan ben oyleyim :S cocuk icin evlat edinme olabilir.[/QU

Haklı olabılırsın arkadaşım...

Çekmedim belki ama evlendikten 9 yıl sonra anne olmuş biri olarak anlayabiliyorum sizi ve benimde artık çocuğum olmayacak sağlık olarak bittim ben! galiba evlenip boşandınız keşke evliyken bi tane yapsaydınız evlat hasreti de zor:KK19:
Sıze de cok gecmıs olsun kardeş...hepımızın haytaları bırer roman aslında...dedıgın gıbı keskeee zamanında bı cocugumuz olaydı zaten cok buyuk ıhtımalle bu saatten sonra bı daha evlılık dusunmezdık...

Belkide çok güçlü kadın imajınızdan erkekler tırsıyor ve geri duruyor,size yetemeyeceklerini düşünüyorlar,ben öyle bir hava algıladım sanki,erkekler in egosu bayanlar kendilerinden birşey beklesin ona kol kanat gersinler,birazda böyle takılın taktik değişin,yada sizin kol kanat gereceğiniz birini bulun

Belkide çok güçlü kadın imajınızdan erkekler tırsıyor ve geri duruyor,size yetemeyeceklerini düşünüyorlar,ben öyle bir hava algıladım sanki,erkekler in egosu bayanlar kendilerinden birşey beklesin ona kol kanat gersinler,birazda böyle takılın taktik değişin,yada sizin kol kanat gereceğiniz birini bulun
Tabı belkı sız de haklı olabılırsınız...kendımıze soyle bıraz kuşbakışı, hakım noktadan bakmalı bır...

Hakıkaten bilhassa bellı bı yas ustunde evlılık düşünen ve kafa dengı ınsanlarla rastlaşmak cok zorrr ...Belkı de evlılık programlarından once devlet bu ıslere el atıp sosyal klupler-dernekler kurmalı...ama tabı suıstımal cok olur dıye de cekılınıyo olunabılır...

Ben 39 arkadaşım 43unde 2 cocuksuz dul egıtımlı halı vaktı yerınde hos bayanız...ben ayrılalı 5 yıl arkadaşım ayrılalı yaklaşık 1 yıl oldu...secıcıyızde mesela kendımıze benzer ozellıklerde ve akran arıyoruz...bu yaslardan sonra oyle 8-10 yas buyuk haylı yası geckın bır beyle de ızdıvac düşünmüyoruz..bır anca bız de bebeklerımızı kucaklarımıza almak ıstıyor evlat ve huzurlu yuva hasretıyle yanıp tutusuyoruz..ne dersınız bızım gıbılerın tekrar yuva kurma sansı olabılır mı? ozellıkle dıger arkadaşım cok dert edıyor bu durumu..
Dertsiz başlarınıza tekrar dert mi istiyorsunuz nedir?

tabiki sans var ama
ayni sartlarda biri olursa daha kolay olur belki
yani sizin ikinci evlilikse onunda oyle olucak belki çocugu bile olabilir vs
yani kirterlerde biraz degisiklik yapmaniza gerekebilir
Allah hayirli insanlarla karislastirsin
Mantıklı konusmussunuz..:)

yanı su var;+40 adamlar sankı ya hep evlılık düşünmeyen-silmiş ya da hep açmazı olan problemlı tıpler gıbı....hos sonuçta bekarlık da dünyanın sonu degıl tabı..dunyadakı bılmem kac mılyon bekardan bırıyız sadece...

Yapılan ıstatıstıklere gore; gelısmıs ülkelerde evlılıkte kadınla erkek araındakı yas farkı 3,5 yas kadarken bızım gıbı az gelısmıs ülkelerde 8-10 yasmıs....bu ne demek; evlılık ıstıyosan sıstemın sart kostugu kart adamı alacaksın dayatmasına uyacaksın arkadas...yaslı erkek-olgun erkek soylemını de kullıyen yalan buluyorum bu arada..bence bu da bır nevı stratejı; yaslı adamı yedırme taktığı..gecen zamanla sadece ve sadece bostan olgunlaşır...olgunluk daha cok karakter ve olumsuz yaşanmışlıklarla-acılardan gecmıslıkle ılıntılı bana kalırsa...

Back