- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- Konu Sahibi booksmoney
büyük konuşmak istemem ama eski eşle evlenmeyi bırak bir daha evlenmem ben ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da saçma geliyor o konuda haklısınız ama en azından hani dersin çocuk var onun için tekrar birleştik, genelde en çok eski eşle barışanlar bu sebepten barışır çünkü. ama bu hanımefendide o da yok. benim yakınımda bir arkadaşım vardı o da aynı şeyi söylemişti ben evlilik adamı değilim diyip kadını terk edip sevgili yapmıştı. aradan 1 sene geçti tekrar barışmışlardı, çocuk için uğraştılar 1 sene filan sonra ayrıldılar. Allahtan çocuk yapmamış.bunun sonu yine ayrılık orası kesin.Çocuk için bile olsa yeniden birleşmek bana saçma geliyor. Zaten arada çocuk varken bosanmışsın demek ki çocuk bile bir arada tutmaya yeterli olmamış. Sonrasında yeniden düzen kurulmuş, en başından olmuyorsa çocuğun düzenini tekrar tekrar bozmak olmaz.
Ne güzel fırsat işte bir süre aynı evde yaşayın süre dolana kadar belki de değismemiştirAnlaşamıyorduk arkadaşlarını daha önemli görüyordu vs.
Çünkü beklemek için bi sebep bulamıyoruz neden bekleyelim ki?
aynı fikirdeyim.aceleye ne gerek var?Ne güzel fırsat işte bir süre aynı evde yaşayın süre dolana kadar belki de değismemiştir
Evet ama sonra gene eskisinden beter istatiksel olarak sadece kağıt uzerinde evli kalanlarda onlar.Tabi konu sahibini ayrı tutuyorum umarım dediği umduğu gibi olur bana göre değil ben boşandığı mi almam alacağımı boşamam kafasindayim çünkü bu adam yada kadından bir kez vazgecildiyse ikincisi daha kolay ve hızlı oluyor.Neyse konu sahibi mutluluklar.Biz bilemeyiz ki seçimler sizin hayat sizin hadi hayırlısı ...ya iyi bişey yazacaktım iyimi dedim kötümü dedim anlamadımBen yazmıştım boşananlar ikinci evliliği genelde ilk eşiyle yapıyormuş istatistiksel olarak en yüksek ikinci evlilik oranı bu şekilde diye, şaşıranlar olmuştu. Alın size örnek
Nasıl emin olabiliyorsunuz ki ders alıp değiştiğine? Ben kimsenin değişeceğine inanmam.Anlaşamıyorduk arkadaşlarını daha önemli görüyordu vs.
Çünkü beklemek için bi sebep bulamıyoruz neden bekleyelim ki?
Çocuksuz ayrılmak büyük nimet. Liseden bir kız arkadaşım büyük aşkla evlendiği eşinden 6-7 yıl sonra boşandı. Üzüldü, düştüğü zamanlar oldu ama sonrasında daha önce evlilik yapmamis birisi ile ilkinden daha güzel şekilde evlendi. Maşallah diyeyim, yakın zamanda 2. Çocukları oldu. Fotoğraflarina denk geldikçe, mutluluğunu gördükçe içimde çiçekler açıyor. Çocuğu olsaydı çok daha zor olurdu.bana da saçma geliyor o konuda haklısınız ama en azından hani dersin çocuk var onun için tekrar birleştik, genelde en çok eski eşle barışanlar bu sebepten barışır çünkü. ama bu hanımefendide o da yok. benim yakınımda bir arkadaşım vardı o da aynı şeyi söylemişti ben evlilik adamı değilim diyip kadını terk edip sevgili yapmıştı. aradan 1 sene geçti tekrar barışmışlardı, çocuk için uğraştılar 1 sene filan sonra ayrıldılar. Allahtan çocuk yapmamış.bunun sonu yine ayrılık orası kesin.
Daha önce eski eşimle yeniden evlensem mi diye bir konu açmıştım. Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim biz yeniden evlenmeye karar verdik. Eski eşimin hatalarından ders aldığını düşünüyorum ve bu kez farklı olacağını hissediyorum. Yeniden denemek istiyorum ama şimdi sorunum başka bir şey.
Eski eşiniz bile olsa evlenmek için 300 gün iddet müddet süresi olarak beklenmesi gerekiyor dedi belediye bize. Eğer hemen evlenmek istiyorsak mahkeme kararı gerekiyormuş. Biz daha önce avukata sorduğumuzda eski eş ile evlendiğinizde bu karara gerek yok demişti.
Şimdi nasıl bir yol izleyebiliriz? Belki çevrenizde yaşamış olan ya da farklı bir fikri olan avukat arkadaşlar vardır diye soruyorum. Temmuzda boşanmamış olmamıza rağmen kararın onaylanma tarihi 11.09 olarak görünüyor. Bizde bu kadar beklemek istemediğimiz içim en kısa sürede halletmek istiyoruz.
Aynısını yazacaktım, aynı herif işte kaçıyor mu ...aynı fikirdeyim.aceleye ne gerek var?
Ben de bu düşüncedeyim. Allah korusun her türlü eril bireyden.büyük konuşmak istemem ama eski eşle evlenmeyi bırak bir daha evlenmem ben ya.