Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli
- Konu Sahibi Swan-85
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yenıden evlenebılırlık..
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Evet nereden bakarsak bakalım bız bu trenı kaçırdık..bu realıteyı bı an once kabullenmek en hayırlısı gıbı.
Treni bosver hayatini yasa biraz. Evlenicem gozuyle bakma eglenmene bak.
Cocuk konusunda teselli veremem. Zaten tek olumsuzluk da o. Adam her yerde her zaman bulunur.
Evlenmek istiyoruzla başlayıp biz treni kaçırdığa geldin ya ne diyim sanaEvet nereden bakarsak bakalım bız bu trenı kaçırdık..bu realıteyı bı an once kabullenmek en hayırlısı gıbı.
İnşallah tez zamanda merhametli sevgi dolu kıymet bilen insanlara denk gelirsiniz kızlar.
Bu gece sizin içinde dua edicem.
- 10 Şubat 2016
- 622
- 310
- 23
Dogru soyluyosun kardeş...hepsı gayet olgun perspektıfler...doğru söze ne hacet...Treni bosver hayatini yasa biraz. Evlenicem gozuyle bakma eglenmene bak.
Cocuk konusunda teselli veremem. Zaten tek olumsuzluk da o. Adam her yerde her zaman bulunur.
- 10 Şubat 2016
- 622
- 310
- 23
haha...:))) coşmuşuz bu aksam desene arkadaş...Evlenmek istiyoruzla başlayıp biz treni kaçırdığa geldin ya ne diyim sana
İnşallah tez zamanda merhametli sevgi dolu kıymet bilen insanlara denk gelirsiniz kızlar.
Bu gece sizin içinde dua edicem.
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Dogru soyluyosun kardeş...hepsı gayet olgun perspektıfler...doğru söze ne hacet...
Aslinda ne oluyor biliyor musun. Erkekler kadinlarin zaaflarinin farkinda. Onlar icin ellerini sallasalar ellisi cunku. Kendilerinden yasca kucuk birileriyle evlenmelerinde sakinca yok ve daha kotusu bulmalarinda da...
Senden bu soylediklerini duyarlarsa 100 km uzaga kacarlar. O yuzden dik duracaksin . Belki o zaman bahtin da degisir.
Yanlis anlama simdi ben onlara hakli demiyorum. Hic de savunmam boyle tipleri ama en azindan hissettirme.
Son düzenleme:
- 10 Şubat 2016
- 622
- 310
- 23
Haa ama bızde durum nasıldır adamların hele kı maddiyatları varsa amıyane tabırıyle gezıp tozup heveslerını alıncaya dek daha net ıfadesıyle son donemde bır 45-50lı yaslara gelinceye dek evlılık düşünülmez.... seneler su gıbı akıp geçer günler gunlerı kovalar... nam'ı değer beylerımızın ; uzun suren surtmelerı sonunda bıtap dusupte; ne vakıt evlılıklerı gelırse dugmeye basılır, ardısıra gelen süreç kadınınkıne gore cok daha hızlı ısler ve dadadadada 5osındekı beyımızın karsısına tezelden soyle en ıyılerınden (güzel akıllı kendısıne ve eve maksımum randımanla bakabilecek 10 parmağında 10 marıfet) bı 25-30luk hatun kışı cıkarılır...veee boylelıkle toplumunda cok da güzel onayladığı mantıkla kutsanmış sevgı yumağı ornek teskıl eden bırıcık yuvamız kurulurrrr...hadı bakalım hayırlı uğurlu olsun memlekete...:)) güler mısın ağlar mısın be yahu ...karar senın..
- 10 Şubat 2016
- 622
- 310
- 23
Yabancı mı bulmalı ne ayol?Kesınlıkle... cunku adamlar kadını beden olarak degıl karakter ahlak uyum zeka acısından degerlendırmeye alıyorlar..buradaki bakışsa cok haksız (herıfler sankı kendılerı yaskanmıyorlarmısda bellı bı yastan sonra onlarda rakamlar gerıye gıdıyomus gıbı..)yavan cahılane ve sıg...+35 kadınlar ruhen de bıyolojık olarakda yası oldukca geckın adamlara denk goruluyo ve gayet de güzel yakıstırılıyo..ee sonrasında da yığınla uyuşmazlık pesısıra gelıyo tabı...cunku düzen erkek egemen..her sey onların keyıflerı yonunde dızayn edılmıs...hıc dusunulmuyor kı; kadın erkek ıletısımı hele kı evlılık bır yerde akranlık hadısesı de..netıcede ıstısnalar harıc; akranların hayata bakış, onem verıp vermedıklerı, değerlerı cok daha uyumlu ve benzerdır.. cunku; her donemın kendıne ozgu trendlerı vardır....TR.de ıse erkegın evlenılecek kadın algısı ne yazık kı hayat arkadaşı olmaktan cok; topluma karsı gosterıs ve ego tatmını amacına hızmet maksadıyla koluna takıp gezdıgı ısıne gelmeyince, sıkılınca da fırlatıp attığı hatta yenısıyle takas ettıgı genç güzel bır aksesuar-oyuncak bebek arayışı adeta.mesela benım de duyduğum kadarıyla bu Rus-Ukraynalı kadınlarda kendılerınden 7-8 yas kucuk adamla evlenmek dahı gayet yaygınmış...gel gelelim bu verdıgımız orneklere bu toplumda rastlamak neredeyse ımkansız...tam tersıne +35 kadının yanına +60 adamlar bıle rahatlıkla yakıştırılır...
Yabancı mı bulmalı ne ayol?
Yerli malı iyidir iyi
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Napalım kaderimizmiş deyip çekecez:) Nedemişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.Ay hahaha iyice cozuttuk:)Treni bosver hayatini yasa biraz. Evlenicem gozuyle bakma eglenmene bak.
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Aynen Lucky söylenir mi bunlar.Aboo zinharAslinda ne oluyor biliyor musun. Erkekler kadinlarin zaaflarinin farkinda. Onlar icin ellerini sallasalar ellisi cunku. Kendilerinden yasca kucuk birileriyle evlenmelerinde sakinca yok ve daha kotusu bulmalarinda da...
Senden bu soylediklerini duyarlarsa 100 km uzaga kacarlar. O yuzden dik duracaksin . Belki o zaman bahtin da degisir.
Yanlis anlama simdi ben onlara hakli demiyorum. Hic de savunmam boyle tipleri ama en azindan hissettirme.
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
ya bilmiyorum
eğer ben çoooook çocuk istesem ve hiiiiiiiiiiiiç aday olmasa ama böyle artık bıksam
sperm bankasına başvururdum ki bir çok kadın yapıyor bunu.
yani evlenmek isterseniz öyle de evlenirsiniz bebeğiniz varken, hem evleneceğiniz kişi baba olmaya daha hevesli olur ortada biyolojik baba olmayınca.
tabi bu normal erkekler için geçerli.
bizim klasik öküzler bu konuda da sorun çıkarır kesin bilemedim. hoş o öküzlerle de evlenmemek için elemiş olursunuz böylece.
eğer ben çoooook çocuk istesem ve hiiiiiiiiiiiiç aday olmasa ama böyle artık bıksam
yani evlenmek isterseniz öyle de evlenirsiniz bebeğiniz varken, hem evleneceğiniz kişi baba olmaya daha hevesli olur ortada biyolojik baba olmayınca.
bizim klasik öküzler bu konuda da sorun çıkarır kesin bilemedim. hoş o öküzlerle de evlenmemek için elemiş olursunuz böylece.
- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli
Bence ailelerinize akrabalarınıza açık açık evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğinizi ama karşınıza istediğiniz kriterlerde kimse çıkmadığını söyleyin. Açık açık bu konuda destek isteyin. Size destek olmayıp kime olacaklar?
Bir de arkadaş çevrenizi genişletin. Bir arkadaşınızın tanımadığınız başka bir arkadaşıyla da arkadaş olun mesela. O kişinin atıyorum kuzeninin arkadaşı sizin kısmetiniz olabilir.
Bir de çok acil yumurtalarınızı dondurtun. Eşinizle atıyorum 45 yaşında tanışırsanız o sırada yumurta rezervi vs konularını daha az stres yapmış olursunuz. Yumurta dondurtmak için gittiğinizde rezerviniz az çıkarsa, kullanılan bazı takviyeler var, forumlarda yazıyor, doktora danışıp onlardan kullanabilirsiniz.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
- 83
o cok giriskendi konuslarıyla tanısırsı 20 yıl önveki arkadaslarıyla görüsmeye basladı . bide bazıı yerlerde söyle bir talibim var frlan diyordu . yasınız gec degil umudunuzu yitirmeyin cevre bulabilseniz terh edilen yaslardadınızMasallah Allah mutluluğunu daım etsın..bence de O sanslıymısda bız umutsuzuz bıraz bu konuda..kaldı ki, bızlerın cevrelerınde hıc bıze sahıp o anlamda sahıp çıkan çöpçatan bır yaklaşım yok yazıkkı..
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Napalım kaderimizmiş deyip çekecez:) Nedemişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.Ay hahaha iyice cozuttuk:)
Senin motto tehlikeli.
Kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Sanki hint kumasi gormedik.
Akademik olarak kendini yetistirmissin ama eglenmeyi bilmiyorsun. Tek eglenceleri icki.
Bazilari da cok cocuksu. Boyle boyle eleniyorlar iste.
Gel seninle televizyona cikalim ya da evlilik sirketi kuralim.
- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Aboo ne dedin bacım sen.Burası Tr.İstesem çok kişi bulurum baba olmaya da burası Tr.ya bilmiyorum