herhangi bir işte çalışırım sıkıntı yok benim için. Şuan için orda çalışan abimin arkadaşı var emlakçı mesela konuşunca bana kendini dene burda ben yardımcı olurum sana dedi ama havada tabii ki. Yakın zamanda Türkçenin öğreticiliği sertifikalarına baktım alıp orda okullarda öğretmenlik yapabilirim türk kolejleri var mesela. Yüksek lisans yaklaşık olarak 10-20 bin dolarmış Sevgilim şuan 13 bin dolar gelire sahip söylemek doğru mu bilmiyorum bu yüzden öderim ben diyor. ama ben de ödeyebilirim illa yapacağım diye bir şey yok zaten. Sadece sevgilim yapmak istediğimi biliyor ve olmayacak bir şey değil diyor. Bu yüzden zaten iş bulamadığımı bildiği için çalışmıyorsun nasılsa gel burda deneyimle okullarla konuş iş için insanlarla konuş diyor. Abim daha önce Dubai'de yaşadı uzun dönem. Komşum hala orda bağlantıya sahip burdan oraya ticaret yapıyor. Sevgilimin arkadaşları vs en kötü kasiyerlik yaparım yani iş ayrımı yapan biri değilim. 1 sene kendi ailemin işletmesinde çalıştım ticareti öğrenmeye çalıştım 6-7 ay emlakçılık en sonda da proje danışmanlığı yaptı satış konusunda becerikli olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum. Önceden de turistlik bölgede yaşıyordum otellerde de çalıştım kısa süreli de olsazaten ev hanimi olacaksiniz muhtemelen, o yuzden simdiden kendinizi alistirin. orada master programlari var diyorsunuz, hangi unviersitelerde var, erkek arakdasinin evine yakin mi? sartlari neler? kac para? hic baktiniz mi