kv adayı ve düğün sorunlarıyla ne yapmam gerek bilmiyorum

zaten ev hanimi olacaksiniz muhtemelen, o yuzden simdiden kendinizi alistirin. orada master programlari var diyorsunuz, hangi unviersitelerde var, erkek arakdasinin evine yakin mi? sartlari neler? kac para? hic baktiniz mi
herhangi bir işte çalışırım sıkıntı yok benim için. Şuan için orda çalışan abimin arkadaşı var emlakçı mesela konuşunca bana kendini dene burda ben yardımcı olurum sana dedi ama havada tabii ki. Yakın zamanda Türkçenin öğreticiliği sertifikalarına baktım alıp orda okullarda öğretmenlik yapabilirim türk kolejleri var mesela. Yüksek lisans yaklaşık olarak 10-20 bin dolarmış Sevgilim şuan 13 bin dolar gelire sahip söylemek doğru mu bilmiyorum bu yüzden öderim ben diyor. ama ben de ödeyebilirim illa yapacağım diye bir şey yok zaten. Sadece sevgilim yapmak istediğimi biliyor ve olmayacak bir şey değil diyor. Bu yüzden zaten iş bulamadığımı bildiği için çalışmıyorsun nasılsa gel burda deneyimle okullarla konuş iş için insanlarla konuş diyor. Abim daha önce Dubai'de yaşadı uzun dönem. Komşum hala orda bağlantıya sahip burdan oraya ticaret yapıyor. Sevgilimin arkadaşları vs en kötü kasiyerlik yaparım yani iş ayrımı yapan biri değilim. 1 sene kendi ailemin işletmesinde çalıştım ticareti öğrenmeye çalıştım 6-7 ay emlakçılık en sonda da proje danışmanlığı yaptı satış konusunda becerikli olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum. Önceden de turistlik bölgede yaşıyordum otellerde de çalıştım kısa süreli de olsa

bunları benim için yaptığını düşünmüyorum gösteriş meraklısı olduğunu düşünüyorum hani bunu yapmazsak o ne der bu ne der kafasında. Ben ona sürekli Türkiyeye dönme ihtimali olduğunda dahi onun yaşadığı şehirde yaşamak istemediğimi söyledim sevgilim de benim ve ailemin olduğu şehirde yaşamak istiyor ve burda zaten kurulu bir evi var. Aynı şekilde benim ailem yayla evine kat çıktı yakın zamanda ileride evlendiğim zaman orası senin olsun diyerek ayrıca 2+1 evim de var. Bana sürekli kendi şehrinden ev gösteriyor kim alacak tabii ki sevgilimin evini arabasını satıp alacaklar ve en nihayetinde bize masraf olacak temizliği osu busu. Geldiğimde bir eve bağımlı olmak istemiyorum. Ayrıca hadsiz biri tatlı dilli olabilir ama hadsiz birisi
🙂 Bende diğer yorumlara katlyrm kb aşırı tatlı geldi bana tatlı dilli özür dilemesi seni kızı gibi görmesi hatta demiş ya yaşam tarzikiz uymuyor ama yinede kızım gibisin bu asiiri incelik siz daha problemli geldiniz bna benim için yaomiyor diyorsunuz. Şuan hangimizi. Annesi damat için yapyr ki en çok herkes kendi evladını düşünür kendini dusunud ama kötü niyet yok daha az alayım demiyor benim kv de hiç bişey almadı sağolsun 🙂 arayıp konuşmaz sormaz okdr mesafeli ki hiccc kızı gibi asla görmez hatta el olduğumu blrm sizin kv benim kv olsaydı başımın üstüne koyardım sanırım

🙂 Bende diğer yorumlara katlyrm kb aşırı tatlı geldi bana tatlı dilli özür dilemesi seni kızı gibi görmesi hatta demiş ya yaşam tarzikiz uymuyor ama yinede kızım gibisin bu asiiri incelik siz daha problemli geldiniz bna benim için yaomiyor diyorsunuz. Şuan hangimizi. Annesi damat için yapyr ki en çok herkes kendi evladını düşünür kendini dusunud ama kötü niyet yok daha az alayım demiyor benim kv de hiç bişey almadı sağolsun 🙂 arayıp konuşmaz sormaz okdr mesafeli ki hiccc kızı gibi asla görmez hatta el olduğumu blrm sizin kv benim kv olsaydı başımın üstüne koyardım sanırım
o tatlı dili manipüle etmek için istediğini yaptırmak için. bana onu da diyemez ki benim yaşam tarzım beni ilgilendirir. Alma sebebi zaten insanlara ne deriz çok net gördüm. Nişan konuşuyoruz mesela benim namım var ben x gelinine bu yaptı dedirtmem. Beklentim yok keşke benimle de iletişimi min düzeyde tutsa aramasa sormass

o tatlı dili manipüle etmek için istediğini yaptırmak için. bana onu da diyemez ki benim yaşam tarzım beni ilgilendirir. Alma sebebi zaten insanlara ne deriz çok net gördüm. Nişan konuşuyoruz mesela benim namım var ben x gelinine bu yaptı dedirtmem. Beklentim yok keşke benimle de iletişimi min düzeyde tutsa aramasa sormass
Blmyrm demekki kişilik meselesi bende çok isterdim kv ile tatile gitmeyi vs severim böyle şeyleri benim kv gtmez asla. Tam sizin istediğiniz gibi biriymiş

Altin ve esya konularinda kadin cok iyi niyetli neden bunun altinda bisey ariyorsunuz anlamadim? Herseye marsaf olmasin demeniz cok itici kdinin icinden geliyor yapmak istiyor birakin yapsin size niye bunun tasasi dustu? İstediginiz ve takacaginiz bisey aldirin birlikte bakalim istedigin olsun demis daha ne desin gerisinidw yatirimlik bisey alirsiniz illa takmaniza gerek yok kadina bilenmissiniz herseyde kusur ariyorsunuz zaten yurt disinda yasayacaksiniz sorun ne ben goremedim

Altin ve esya konularinda kadin cok iyi niyetli neden bunun altinda bisey ariyorsunuz anlamadim? Herseye marsaf olmasin demeniz cok itici kdinin icinden geliyor yapmak istiyor birakin yapsin size niye bunun tasasi dustu? İstediginiz ve takacaginiz bisey aldirin birlikte bakalim istedigin olsun demis daha ne desin gerisinidw yatirimlik bisey alirsiniz illa takmaniza gerek yok kadina bilenmissiniz herseyde kusur ariyorsunuz zaten yurt disinda yasayacaksiniz sorun ne ben goremedim
Bunun altında bir şey arıyor değilim. Sürekli bu muhabbet dönüyor ve utanıyorum sıkılıyorum. Rahatsız oluyorum sevmiyorum bu muhabbeti. Bana ilk sordu ben bir şey diyemem dedim çünkü bizde bu konuda bir şey söylenmez ailemle konuşmuş annemle. Annem de ben karışmıyorum size kalmış dedi. Sonra bana yine sordu ve diğer gelinlere ne yaptıysam onu yaparım dedi ben de tamam dedim. Bu durum asla kapanmadı ama. Sürekli bana istiyor musun kaç gram olsun diye sorular sordu. Her muhabbeti buna getiriyor. Sadece set için pahalı olduğu için gereksiz gördüm kötülüğüm bu herhalde illa sıkıntı çıkarmak istemek gerekiyor. Ona da çok uzatmadım karışmıyorum dedim. Eşya konusunda yaşadığı şehirde düzenim olsun istemiyorum? İstemek zorunda değilim ki. Gösteriş merakı çok fazla ailesinde gördüğüm kadarıyla herkes dirseğe kadar bilezikle geziyor kolyelerle geziyorlar üst üste. Bu yüzden biliyorum ki amaçları gösteriş yapmak el ne der. Ben eşya istemiyorum dedim öyle şey olmaz o ne der bu ne der. Benim ailemde de var bu ben çeyiz yapmıyorum diye laf sokuyorlar aynen diyip geçiyorum çeyiz almayacak durumda değilim. Ama gereksiz görüyorum

Merhaba herkese eski konumda yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım. Orda bana bir çoğunuz güzel yorumlar yaptı, çevremdekiler genelde abarttığımı ayrılmamam gerektiğini söylüyor ama sizin yorumlarınızla aynı düşündüğümü fark ettim ama sevgilime konuyu hala açamadım annesinin bana yaptığı terbiyesizliği anlatamadım. Öncelikle pasif biri değilim ama sevgilimle gerekli gereksiz çok tartışma yaşadık ve artık kotam dolmuş gibi hissediyorum. Onu kaybetmekten çok korkuyorum. Kendisi bana yaşadığım bir çok sorunda oldukça destek oldu.
Kv adayı ile sorunum da bana tatile gidelim demesi, benim kabul etmem ve sonrasında bana neden bana karşı soğuksun ben sana istemeden bir şey mi dedim demesi üzerine tartışmamız ve bana senin hayat tarzın bana uymuyor doğru gelmiyor ama yine de kızım kabul ettim sevdim(sanki onun anneliğine ihtiyacım var) sen bana hep uzaksın demesi (sadece evlilik teklifi aldım nişan söz yapmadık). Bu arada kv ile fazla samimi değiliz 1 yılda Max 7 kere gördüm. Ben arkadaşlarımı da ailemle tanıştırıyorum sevgilimin ailemle tanışmasını, benim onun ailesi ailesiyle tanışmam bence gayet normal. Ve kv adayı çok tatlı dilli birisidir ama baskın bir karakter. Bu yaşanan olaydan beri sürekli gönlümü almaya çalıştı 1-2 kere daha tartıştık en sonunda özür diledi. Kendini anlatmaya çalıştı ben de biraz dinlemedim sanırım çünkü hadsiz insanlara tahammül edemiyorum. Bana anne kız sayıldığımızı söyledi böyle tartışmalar olabilirmiş. Ben de benim babam oğluyla ağır konuşsa nasıl olur dedim haklısın dedi.

Kv ile tanışmadan önce sevgilim ona benim şeker başlangıcım olduğunu söylemiş insülin direncim vardı şimdi yok. O da beni tanımadığı halde bana şekersiz reçel yapmış sirke yapmış göndermişti. Sonra tanıştık bana karşı hep çok kibar oldu. Evine ilk annemle birlikte tanışmak için gittik. Annemle onların olduğu şehirdeydik planlı bir davet değildi ve bizi güzel ağırladılar. Yemekleri bana göre yapmış mesela köfte yapmış ama içinde ekmek yoktu. Annem vejeteryan ona göre yemekler pişirmiş. Ama bu olayda gerçek yüzünü gördüm gibi geliyor.
Daha önce de takı sıkıntısı olmuştu bana tarzım olmayan bir takı alacağını söylemişti maddi olarak pahalı bir takı yaklaşık 90 gram bir set ben de ekonomik olarak boşa alacağını düşündüm ve istemediğimi söyledim sonra olmaz vs dedi. En son yine beni aradı ve artık uyku girmiyor gözüme seni üzdüğüm için keşke o lafları sana söylemeseydim, zaten seni o şekilde tanıdım dedi. Oğlunun hayatını da beğenmediğini ama evladı olduğu için bir şey demediğini anlattı. Sonra bana istersem o alacağı setin yerine hem istediğim gibi set hem de aynı gramdan bilezik yapacağını söyledi, inanın artık bu tarz muhabbetler canımı çok sıkıyor ve utanıyorum yani. Benim annem bile kalbimi kırınca bu kadar uğraşmıyor bu arada.
Ben de karışmıyorum alan sensin ben bir şey demek istemiyorum dedim. Bana evlenecek olanın ben olduğumu ve neden hiçbir şey istemediğimi bunun ayıp olmadığını söyledi. Gerçekten abartıyor muyum bilmiyorum artık unutmam mı gerek bilmiyorum.

Hala sevgilime de anlatamadım. Bir de onlar arnavutlar ama kv adayı yörük. Benim ailem de tatar ve manav. Yöre yöre farklılık oluyor herhalde yapılan hazırlıklarda vs onların gösterişi çok sevdiğini biliyorum. Kv adayı 60larında hala altın bilezik şıkır şıkır geziyor benim tarzım değil ama takı seviyorum. Örneğin aileme pırlanta bileklik aldırdım çünkü seviyorum yani ama hasır set burma bunlar tarzım değil. Sevgilim bana ne istiyorsan öyle olsun istediğini ailem almazsa ben alırım dedi ama ben öyle bir şey isteyemem de.

Kv adayı tutturdu ev düzelim burda diye evlenince yurtdışına taşınıyoruz. Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum masraf yapmanın çünkü zaten sevgilimin evi yaşadığım şehirde var. Biz birlikte yaşamaya başlayınca ben yatağı değiştirmesini istedim. Kv adayı da diğerlerine her türlü eşyayı aldım sana almazsam olmaz diye tutturdu. Acaba ben yanlış mı düşünüyorum sürekli masraf olmasın diyerek bilmiyorum. Bana sürekli bunu tekrar düşünün diyip duruyor.

Ardından malesef ki bizim sözümüz Şubat ayında olacaktı ama sevgilim izin alamadı. Mayıs ayında da nişan seçime denk geldi. Ben zaten söz nişan ayrı yapmak istemiyorum hatta isteme bile istemiyorum ama annem çok heves ediyor böyle şeylere. Tamam dedim söz isteme nişan aynı gün olsun sonra sonra beni söz isteme ve nişan olarak yapmaya ikna ettiler. Annemin hevesi tamamen ben genç kaynana olacağım herkes beni konuşacak kafası. Abim var ama ona düğün yapılamadı pandemi ve hamilelik girdi sonra istemediler. Annemin ilk çocuğu benim doğurduğu bu yüzden aramızda fazla yaş yok ama kardeşimle var. Değişik bir düşünce yapısı şimdi bir de kv adayından genç diye de mutlu baya. Sanki sürekli olumsuzluklar bizi buluyor gibi hissediyorum. Sevgilim de yanıma gel diyor yeşil pasaportum var sanırım 6 ay vizesiz onun yaşadığı ülkede kalma hakkım var. Burayı gör bak yaşa ondan sonra şikayet et bana burayı bırak de diyor. Örneğin ben gelecek kaygısı çok yaşıyorum ve bana orda da okul olduğunu yüksek lisans yapacağımı söylüyor. Gerçekten bilmiyorum ne yapmam lazım hala kafam çok karışık kvyi affetsem mi yoksa sevgilime anlatıp onun ne tepki vereceğini görsem mi bilmiyorum. sevgilimin yaşadığı ülkeye gitsem mi bilmiyorum. İş arıyorum bulamıyorum işten de çıktım ve şimdi çok mutsuzum kendimi amaçsız hissediyorum.
Aynı gramda senın ıstedıklerını alsın. Istemıorum deme. Pişman olmuş sonuçta sende altta kalmamışın. Mesafelı davran. Erkek arkadadın ne yorum yapacak merak ettım

Aynı gramda senın ıstedıklerını alsın. Istemıorum deme. Pişman olmuş sonuçta sende altta kalmamışın. Mesafelı davran. Erkek arkadadın ne yorum yapacak merak ettım
Ben böyle bir teklifte bulunamam hiç bulunmadım da. O kendi teklif etti ben de karışmıyorum dedim. Ben de merak ediyorum açıkçası altın konusunda bana sen ne istiyorsan ben alırım onlardan ayrı dedi bu zamana kadar hep hediye de aldım. Diğer konularda da annemi takma sen ne yapmak istiyorsan onu yap diyor

Ben böyle bir teklifte bulunamam hiç bulunmadım da. O kendi teklif etti ben de karışmıyorum dedim. Ben de merak ediyorum açıkçası altın konusunda bana sen ne istiyorsan ben alırım onlardan ayrı dedi bu zamana kadar hep hediye de aldım. Diğer konularda da annemi takma sen ne yapmak istiyorsan onu yap diyor
Zaten durumları iyi bir aileymiş

hayır kv adayı yılbaşında gelinleri ile tatile gitti beni de davet etti. Ben gitmedim o da neden gelmek istemiyorsun diye tartışma çıkardı

Valla yanlış olan sensin konu sahibesi. kadın düzgün bir insan, sana da insanca dvaranıyor ama sana insanlık yaramıyor belli ki. Sürekli problem çıkaran taraf sensin. Kadın ne güzel davet etmiş, sen sorun çıkarmışsın kavgaya sebep olmuşsun. bu kafayla gidersen sevgilinin de boğazına kadar gelir seninle mi uğraşıcam der çıkar gider. İnsanlar sana insanca davranıyor sen diyorsun ki yok manipüle etti yok o yok bu yok ezildim bir çuval saçmalık...insanlar sana insanca davranıyor hepsi bu, altında başka şeyelr ararsan saçmalarsın.

Valla yanlış olan sensin konu sahibesi. kadın düzgün bir insan, sana da insanca dvaranıyor ama sana insanlık yaramıyor belli ki. Sürekli problem çıkaran taraf sensin. Kadın ne güzel davet etmiş, sen sorun çıkarmışsın kavgaya sebep olmuşsun. bu kafayla gidersen sevgilinin de boğazına kadar gelir seninle mi uğraşıcam der çıkar gider. İnsanlar sana insanca davranıyor sen diyorsun ki yok manipüle etti yok o yok bu yok ezildim bir çuval saçmalık...insanlar sana insanca davranıyor hepsi bu, altında başka şeyelr ararsan saçmalarsın.
ben onun insanlığına kalmadım ne alaka onunla yılbaşında tatile gitmek? istemiyorum dediğim halde defalarca ısrar ediyor gel işte ne olacak bilmem ne.Sevgilimin eski sevgisiyle hikâyeler paylaşıp sevgilimi engelleyip ben gördükten sonra siliyor hiç iyi niyetli birisi değil. İşten yeni çıkmışım uzun saatler çalıştığım bir işti gidip onunla tatile neden gideyim ya. bir de termal otel gidip sevgilimin babası abisi yanında neden havuza gireyim sevgilim yokken benim onların arasında ne işim var? Kendisi de hiç haber vetmeden bizim evimize gelmiş birisi kendisini zorla köyüme yaylama davet ettirdi. Açıkçası balık baştan kokar ne mal olduğunu az çok gördüğüm için o aileden uzak durmak istiyorum. Elti adayları kendi aralarında kavga halinde ben onların arasına girip kendime dert tasa edinemem. Sevgilim zaten annesinin ne olduğunun farkında benim de nasıl biri olduğumu biliyor. Annesi yüzünden benden ayrılacak adam durmasın gitsin

ben onun insanlığına kalmadım ne alaka onunla yılbaşında tatile gitmek? istemiyorum dediğim halde defalarca ısrar ediyor gel işte ne olacak bilmem ne.Sevgilimin eski sevgisiyle hikâyeler paylaşıp sevgilimi engelleyip ben gördükten sonra siliyor hiç iyi niyetli birisi değil. İşten yeni çıkmışım uzun saatler çalıştığım bir işti gidip onunla tatile neden gideyim ya. bir de termal otel gidip sevgilimin babası abisi yanında neden havuza gireyim sevgilim yokken benim onların arasında ne işim var? Kendisi de hiç haber vetmeden bizim evimize gelmiş birisi kendisini zorla köyüme yaylama davet ettirdi. Açıkçası balık baştan kokar ne mal olduğunu az çok gördüğüm için o aileden uzak durmak istiyorum. Elti adayları kendi aralarında kavga halinde ben onların arasına girip kendime dert tasa edinemem. Sevgilim zaten annesinin ne olduğunun farkında benim de nasıl biri olduğumu biliyor. Annesi yüzünden benden ayrılacak adam durmasın gitsin

Bu adma seninle ne yapıyor konu sahibesi, ne yapmaya seninle evleniyor, bu aile seni nedne kabul edip iyi davranıyor gerçekten anlayamadım :KK51: Zaten psikolojik hastalıklara sahibim demişsin, gerçekten belli ediyorsun , sevgilin de ailesi de acaip gerçekten görmüyorlar mı, dertsiz başlarına dert arıyorlar resmen:KK51:Şu tavırlarından sonra bu adam hala gel evlenelim diyorsa başına gelecekleri hak etmiş demektir.

Bu adma seninle ne yapıyor konu sahibesi, ne yapmaya seninle evleniyor, bu aile seni nedne kabul edip iyi davranıyor gerçekten anlayamadım :KK51: Zaten psikolojik hastalıklara sahibim demişsin, gerçekten belli ediyorsun , sevgilin de ailesi de acaip gerçekten görmüyorlar mı, dertsiz başlarına dert arıyorlar resmen:KK51:Şu tavırlarından sonra bu adam hala gel evlenelim diyorsa başına gelecekleri hak etmiş demektir.
aynen hepsi çok doğru bir sıkıntı benim. Ben burda deseydim ki kv bana ev alsın 300 gram altın taksın set alsın mobilya alsın herkes bana derdi ki saçmalama neden alsınlar kendin al. Şimdi istemediğimiz halde kendi inadı tuttu millete gösteriş yapmak bizi kendi yaşadığı şehire çekmek için saçma sapan şeyler yapıyor haksız ben oluyorum. Kimseyi alttan almak zorunda değilim hele beni kötü hissettiren insanlara hiç. Psikolojik hastalıklarım kv adayı yüzünden tetiklendi zaten son zamanlarda. Sevgiliyken de sevgilimle yaşadığımı bildiği halde eve zırt pırt gelen sürekli ailenle tanışalım tanışalım diye huzursuzluk veren de oydu. Benim ilişkimi burda kimse bilmiyor bu konu hakkında gereksiz yorumları kabul etmiyorum. Tavrım da gayet yerinde bana saygı duymayan insanlarla benim işim yok. Henüz nişanlı bile değiliz ben neden onlarla yakın olayım? Zaten erkek arkadaşım da ailesine düşkün birisi değil kendince haklı sebepleri var. En son düğün yeri hakkında tartışma yaşadık kv ile yine benim istediğim oldu. Ne yaparsa yapsın ben ne istersem o olacak valla işine gelirse. İstiyorsa gelmesin düğünüme benimle konuşmasın. Neyse ki sevgilim annesinin farkında. Sizin hayatınızdaki erkekler sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa bana ne. Ben sevgilimle iyiyim zaten. O hep düğün için ben nasıl istersem öyle olacağını söylüyor annesine de

Son düzenleme:
aynen hepsi çok doğru bir sıkıntı benim. Ben burda deseydim ki kv bana ev alsın 300 gram altın taksın set alsın mobilya alsın herkes bana derdi ki saçmalama neden alsınlar kendin al. Şimdi istemediğimiz halde kendi inadı tuttu millete gösteriş yapmak bizi kendi yaşadığı şehire çekmek için saçma sapan şeyler yapıyor haksız ben oluyorum. Kimseyi alttan almak zorunda değilim hele beni kötü hissettiren insanlara hiç. Psikolojik hastalıklarım kv adayı yüzünden tetiklendi zaten son zamanlarda. Sevgiliyken de sevgilimle yaşadığımı bildiği halde eve zırt pırt gelen sürekli ailenle tanışalım tanışalım diye huzursuzluk veren de oydu. Benim ilişkimi burda kimse bilmiyor bu konu hakkında gereksiz yorumları kabul etmiyorum. Tavrım da gayet yerinde bana saygı duymayan insanlarla benim işim yok. Henüz nişanlı bile değiliz ben neden onlarla yakın olayım? Zaten erkek arkadaşım da ailesine düşkün birisi değil kendince haklı sebepleri var. En son düğün yeri hakkında tartışma yaşadık kv ile yine benim istediğim oldu. Ne yaparsa yapsın ben ne istersem o olacak valla işine gelirse. İstiyorsa gelmesin düğünüme benimle konuşmasın. Neyse ki sevgilim annesinin farkında. Sizin hayatınızdaki erkekler sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa bana ne. Ben sevgilimle iyiyim zaten. O hep düğün için ben nasıl istersem öyle olacağını söylüyor annesine de

Allah o KVye de, sevgiliye de akıl fikir versin, bu kadar çaçaron ve edepsiz biriyle gerçekten aile olmak istiyorlar yazık vallahi.

Allah o KVye de, sevgiliye de akıl fikir versin, bu kadar çaçaron ve edepsiz biriyle gerçekten aile olmak istiyorlar yazık vallahi.
neden edepsiz oluyorum anlamadım? düğün benim evlilik benim istediğimi yaparım niye kvyi dinleyeyim. Ev düzmek istememek onların istediği salonda düğün yapmak istememek mi edepsizlik? niye ben kvyi dinleyeyim yahu niye hayatıma müdahale olsun? benim ondan hiçbir şekilde maddi manevi beklentim yok. Yaparsa da bana değil oğluna yapmış oluyor. Gerçekten çok saçma yorumlar yaptın. Sen git evlen ve kaynanan ne isterse onu yap ben yapamam bu kadar basit hatta git evinde falan yaşa her tatilde onlarla tatile git. Artık o üslubunu bana karşı düzelt bir zahmet. edepsiz de sensin. Ben kvye gidip bana onu al bunu al desem neyse. Hala benim hayatıma ne kadar müdahale ettiğini anlamıyorsun. Ki ben tek başıma bu olsun demiyorum sevgilimle ortak karar alıyoruz. Hala bunu kabul etmiyor.

kına gecesinde 7-8 kere kıyafet değiştiriyorlar gelinler misafirler dahil. Sürekli ota b*ka bohça hazırla aileyle toplan. Saçma sapan düğün adetleri çabası. Sevgilim adetlerini sürdürmek istiyorsa kendi kültüründen birini bulacaktı. Kocaman kocaman topuzlar at nalı gibi kolyeler benlik değil .ayrıca hala burda kv savunuyorsan arnavut düğün adetleri yazıp ne kadar yorucu olduğunu görürsün. herhalde ya seni seven kimse yok hayatında ya da sen de kvsin başka açıklama yapamıyorum.

neden edepsiz oluyorum anlamadım? düğün benim evlilik benim istediğimi yaparım niye kvyi dinleyeyim. Ev düzmek istememek onların istediği salonda düğün yapmak istememek mi edepsizlik? niye ben kvyi dinleyeyim yahu niye hayatıma müdahale olsun? benim ondan hiçbir şekilde maddi manevi beklentim yok. Yaparsa da bana değil oğluna yapmış oluyor. Gerçekten çok saçma yorumlar yaptın. Sen git evlen ve kaynanan ne isterse onu yap ben yapamam bu kadar basit hatta git evinde falan yaşa her tatilde onlarla tatile git. Artık o üslubunu bana karşı düzelt bir zahmet. edepsiz de sensin. Ben kvye gidip bana onu al bunu al desem neyse. Hala benim hayatıma ne kadar müdahale ettiğini anlamıyorsun. Ki ben tek başıma bu olsun demiyorum sevgilimle ortak karar alıyoruz. Hala bunu kabul etmiyor.

Bak konu sahibesi tüm mesajlarda yazılmış ama anlamışsın bile. KV karışmıyor, ilgi gösteriyor. Baskı yapmıyor, düğün var diye özenmiş kendi geleneklerince hediye yapmak, bir şeyler yapmak istiyor. Tatile ya da misafirliğe davet de müdahele değil, nezakettir. Birlikte vakit geçirmek, oğlunun evleneceği kızı tanımak için çağırmış kadın ama ona bile kavga etmişsin :KK51: Biri davet ediyorsa teşekkür edersin, sonra davetine icabet edersin. sen hayatında hiç mi davet almadın anlamadım ki:KK51:İnsanlar sana baskı falan yapmıyor, nezaket gösteriyor. hayatında nezaket görmediğin için büyük ihtimalle, nezaket görünce ne tepki vereceğini bilememişsin. Senin adına üzüldüm, ne nezaket biliyorsun, ne aile nasıl olunur biliyorsun, ne güzel geçinmeyi biliyorsun varsa yoksa kavga çıkarma, agresif ve abuk davranışlar sergileme derdindesin. Şu dengesiz davranışlar valla Adriana Lima olsa çekilmez korkarım ki yakında kendini kapı önünde bulacaksın zaten.

Konu sahibi sizin geçinmeye gönlünüz yok bu kadar basit aslında. Evlenince sanıyorsunuz ki sadece eşiniz olacak hayatınızda. Evlilik böyle bir şey değil. O annesine düşkün değil annesinin gerçek yüzünü biliyor dediğiniz adamı bir de evlenince görün. Adetler size saçma sapan geliyorsa önerdiğiniz şeyi siz yapın kendinize göre birini bulun. Düğün benim düğünüm istediğim olur diye tutturmuşsunuz da kaç kişi sizin için gelecek sanıyorsunuz düğüne? İnsanlar anne babanız damadın anne babası için geliyor. Çok toysunuz çok. Büyümeden evleniyorsunuz. İdare etme kabiliyetiniz sıfır. Bu kafayla evlenirseniz ya boşanırsınız ya kötü bir evlilik hayatı geçirirsiniz. Kendi işinizi kendiniz zorlaştırıyorsunuz. Ha tabi erkek arkadaşınız hala bunca çıkarttığınız patırtıya rağmen sizinle evlenir mi o da ayrı bir konu. Lütfen evlendikten çok değil bi 3-4 ay sonra konu açın bizi bilgilendirin

X