Ben hayırdan anlıyorum bu yeterli karşımdaki de bunu cevabı anlamak zorunda. Zaten sorunları çıkaran ben değilim ki kv. Ben ona Türkiye'de ayrıca ev düzmek istemiyorum diyorum hala bana mobilyacı gezelim edelim yani bu ne demek sen kimsin ki evliliğin hakkında söz söylüyorsun? ben direkt hayır istemiyorum demedim zaten ben normal hayatımda oldukça sevilen biriyim güler yüzlü ve sıcakkanli biriyim. kv de bu teklifi ettiğinde ilk ona x teyze gerek yok Türkiye'de yaşanmayacağız olur dönersek düzen kurarız. Zaten sınırlı zaman geleceğiz sizin eviniz var annemler var hiç yoksa erkek arkadaşımın evi var gerek yok öyle bir uğrasa dedim. Ben direkt ona hayır istemez demedim ona hiç kötü yaklaşmadım hatta nişan evlilik sonrası anne bile demeyi düşünüyordum. O benimle zıtlaşmaya devam ettikçe iletişimi kestim kalkıp kavga etmedik ki kavgayı o çıkardı. Ben ona başka zaman gideriz ama sevgilim yokken gelmek istemiyorum ailemle geçirmek istiyorum diyorum ısrarla gel gel. Bunun sonu nereye varır acaba tahmin edemiyorum. Ben kararımı verdim çizgim belli o uymak istiyorsa uyar. hayat kısa kimse için kendimi yıpratamam. sevgilim de ben ayrılmadığım için şükür etsin. Ayrılmak isterse de ayrılsın zaten ne olduğu bellidir AMA sevgilim ailesinin ne olduğunun gayet farkında ki bu konularda beni tanıdığı bildiği halde bana annesini savunmadı. Abisinin de evliliği annesi yüzünden bozulmuş çocuk yapmalarına bile müdahil olduğu için. Bugün evimin düzenine düğünüme karışan yarın gelir rahmime karışır işime karışır. Gayet baskı yapıyor hala nezaket nezaket. Bana hala altın muhabbeti yapıyor ne istiyorsun ne istiyorsun ki bana gelmiş şu kadar yapacağım diğerlerine onu yaptım dedi ben de ALTIN MUHABBETİNE KARIŞMAM SİZİN BİLECEĞİNİZ İŞ O DEDİM. bunu dediğim halde gelip bana hala senin ailen kaç gram istiyor diye soruyor ya bunun neresi normalBak konu sahibesi tüm mesajlarda yazılmış ama anlamışsın bile. KV karışmıyor, ilgi gösteriyor. Baskı yapmıyor, düğün var diye özenmiş kendi geleneklerince hediye yapmak, bir şeyler yapmak istiyor. Tatile ya da misafirliğe davet de müdahele değil, nezakettir. Birlikte vakit geçirmek, oğlunun evleneceği kızı tanımak için çağırmış kadın ama ona bile kavga etmişsin Biri davet ediyorsa teşekkür edersin, sonra davetine icabet edersin. sen hayatında hiç mi davet almadın anlamadım kiİnsanlar sana baskı falan yapmıyor, nezaket gösteriyor. hayatında nezaket görmediğin için büyük ihtimalle, nezaket görünce ne tepki vereceğini bilememişsin. Senin adına üzüldüm, ne nezaket biliyorsun, ne aile nasıl olunur biliyorsun, ne güzel geçinmeyi biliyorsun varsa yoksa kavga çıkarma, agresif ve abuk davranışlar sergileme derdindesin. Şu dengesiz davranışlar valla Adriana Lima olsa çekilmez korkarım ki yakında kendini kapı önünde bulacaksın zaten.