- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeyse 4-2lık bıle yok evet..Kriterlerinizi biraz düşürün derim,4*4 lük adam yok piyasada zaten
Cok denedıkkı güzel kardesım...sonuç hep basarısız...ama tabı 2mız de bıraz ıce donuk kendını gösteremeyen bayanlarız..o yüzden de ısımız cok zora gırıyo...Tabii ki de düğüne gitmelisiniz :) Bir numaralı yöntem.
Hangi arkadaşlar ?Arkadaslar evlenmek ıstıyor ama aday adayı bıle bulamıyoruz. Ahvalimiz budur ne etmeli
Arkadaşlar diye bizlere dert yanıyor o Ve arkadaşı yanlış anlamadıysamHangi arkadaşlar ?
Hangi arkadaşlar ? [/QAslında ılk mesajlarımda belırtmıstım..ben 39 arkadaşım 43 yasında 2 çocuksuz dul hanımız...kastım buydu yani..
Canımcıgım aslına bakıcak olursan hayli dusurduk zati beklentılerımızı ancak hala '0' noktasındayız....Allah sonumuzu hayır etsın cümleten...Kriter dusurmek.kesin ve net
Ha pardon orda tabı sızlerı ıma etmıstım..:)Arkadaşlar diye bizlere dert yanıyor o Ve arkadaşı yanlış anlamadıysam
O da doğru da ıste bu yasımıza degın evlatlarımızı bağrımıza basamamış oluşumuz ve yalnızlık bızı dusundurup uzuyo be kardeş..zor be gulum zor..çekmeyen bılmez..Aman bu saatten sonra koca da çekilmez yani çokta dert etmeyin
Amın cumlemıze...Amin insallah.umarim en.kisa zamanda gonlunuze.gore birini bulursunuz